Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Itak pa tok sms-ov kot sva si jih midve poslale, že dolg nism natipkala
? So res podobni menstrualnim krčem ali so to kakšni drugačni občutki. Sej v šoli za starše ti povejo, da so popadki nekaj kar zagotovo zaznaš, ko pride a kljub temu se sprašujem kako vem, da se je telo dejansko začelo pripravljati na porod. So kakšni predznaki? Zadnje dni čutim bolečino v jajčnikih, ki pa ni ne vem kako huda, zelo pa spominja na tisto ob menstruaciji. Je lahko to znak?
in ker je zdaj res že skrajni čas, me grabi panika in iščem razne sezname tipa "kaj rabim za novorojenčka". Moram it malo v šoping, da me porod ne prehiti! Vidim, da ste jutri ob 10h dogovorjene za srečanje - a sem si prav zapomnila? Kdo pa pride? Mene tudi ima, da bi prišla na en klepet, čeprav sem izvedela šele zdaj... A saj smo na porodniški - če nimamo časa zdaj, ne vem kdaj ga bomo imele
. Moja
po teži ful zaostaja in je težka samo 1700 g. za 35 teden. Vse ostalo je ok v mejah normale edino teža je nizka. Več moram počivat na levem boku in jesti kaspule z omega 3maščobe.
Vem sm to d je mala obrnjena dol (kar že vem tri tedne), da sm v 35.tednu, dala sm bris za streptokok B in še mogla sm lulat za v laboratorij, ker kao premal pijem.
ima še nekaj časa da se poredi...nekje od 200 do 250 g naj bi dobili na teden, tako da ni panike. Počivaj in papcaj
. Res pa je kot sem omenila ne morejo biti vsi enako težki in veliki. Moj ima 2400 v 34. tednu pa je rekla, da je prevelik
. Se sploh ne sekiram več. Kakršen bo bo...samo, da bo zdrav!
Drugače pa js še kaj jem NeoVin kapsule, ki vsebijejo omega 3 maščobne kisline in mislim, da jih bom ob dojenju tut (razen, če bebici ne bodo pasale). Pa že dolgo pijem čaj iz plahtice, pa si masiram presredek in je kar zanimivo videt (oz.čutit), kako je postal bolj raztegljiv
,
.
.