|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
11.11.2009 9:05:04   
Anonimen
Dobro jutro babeeeeeeeeeeeeeuser posted image

RMRM, paše sprememba, ne? user posted image user posted image Ampak, Lukas je pa faca, preobrat v pozitivo, ko mamice ni doma.user posted image HB. Sem vesela za njega.user posted image
Kleo, lepa nosečnica si.user posted image
Nya, držim pesti za službo še naprej.user posted image
Lunca, upam, da vam matični mleček prime oz. naredi en velik oklep okoli virusov.user posted image Pa sej sama veš, da je ta gripa tolk napihnjena, da že glava boli. user posted image

Pridem še kaj naokoli, grem na kavo s kolegico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.11.2009 10:24:31   
mate0ja
Slovenka - jest dvojček, ampak ni tok hudo, se da škorpjona tud ukrotit samo bolj se morš potrudit. Pa tamala seveda tud dvojček. Tko da se mora moj s štirimi borit user posted image user posted image . Pa user posted image user posted image za asfalt. So vam črte tudi narisal po sredi??user posted image user posted image

kleo - če potrebuješ posredovanje pri nakupu spreja povej. Mam veze user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za zdrave otročiče.

RMRM - Tjaša je imela spomladi izpuščaje, nam je tud zravnica pisala recepte za raznorazne maže, pa ni nič pomagalo. Poslala nas je tudi v alergološko ambulanto in tam testi niso nič pokazali. user posted image user posted image Čeprav jest sumum, da je alergija na cvetni prah, ker je vse skupaj trajalo od začetka maja do junija. Pol so pa kar zginli.
Lukasu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca - kake skrbi si delaš. Si si kar sama ustvarila eno sliko kako je in kako bi bilo če ... Pritisni na Delite. Sama sebi živčke kravžljaš.  Vsak otrok ima svoj karakter in vsak obdobja, ki nam niso najbolj všeč. Sej bo bolje user posted image user posted image

Nya - user posted image user posted image za službo

user posted image user posted image . Ratal mi je vse skupaj mal pokomentirat. kakšen napredek. Upam, da nisem kaj pomembnega zgrešilauser posted image . Opozorite me, prosim.

Pri nas je pa ena velika sprememba. V roku štirih dni je mala tri pespala v svoji pojstli. user posted image user posted image user posted image Živala svoboda. Drgač je pa zjutrej v vrtcu vzgojiteljica rekla, da kako to, da Tjaša ni nič bolna. Mi je kar mal prtisk dvignla. A bi mogla bit al kaj???? user posted image Ko sm jo čukast pogledala je pa začela komentirat, da pri njih sploh ni velik bolnih, da so mislli, da bo letos vsaj polovica vsak dan manjkala pa manjkajo od sedemindvajsetih le trije ali štirje. Mislm pa kaj a se jim ne da delat????

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.11.2009 11:12:10   
polma
Helou, lejdis!

slovenka-jaz tut ne znam naštimat ure v avtu-zdaj mi kaže pravilno. Ja, logično-če sem pa atvo pozimi kupila!

kleo-sori, sem mislila, da maš decembra rok-pol bo tanova tamini kozorog, ja. Pridna bo, strelke ste pa gadne user posted image ! sem te pa končno potrdila za prijateljico in vidla fotke...mislim, kaka mačka si!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

glede sirupa-če maš za izkašljevanje, pol ne pred spanjem. pred spanjem bi bil za pomiritev kašlja, da lahko zaspi.

eucasol-super, dobro da ste me spomnile

didli-si se spočila v službi user posted image ?

lunca-rumena barva-ne vem, od kje mi rumena? Če bi bilo po moje, bi bla vsaka soba druge zelene barve. Pol sem pa v štacuni kar ustrelila-rumeno bomuser posted image . skejterji so pa itak zakon-vem od moje najstnice. Nižje, ko ma hlače, bolj ko se vidijo gate, več ko na njemu visi jo cunje, večji frajer je. user posted image user posted image In opa, bravo za rrrrrrrrrr in svobodno sračkanje user posted image !!!

mate0ja-bravo za lulanjeuser posted image ! Kar se pa tiče bolezni-no comment. upam, da ni vzgojiteljica tako mislila, halooo...

RMRM-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za lukasa in zate-paše bit med odraslimi, ane user posted image ?

nya-user posted image Te štekam. in ti polagam na srce-ne išči poti nazaj na moj način user posted image user posted image Ti si učiteljica likovnega pouka, ne?  iz kje pa si?

< Sporočilo je popravil polma -- 11.11.2009 11:14:01 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.11.2009 11:15:31   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa. Pa sej sama veš, da je ta gripa tolk napihnjena, da že glava boli. user posted image

upam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.11.2009 11:17:04   
polma
O, maj gad-horoskop! Zdaj razumete, zakaj nam je tine postavu življenje na glavo, ko pa je dvojček s škorpijonom v ascendentU! Ubogi fant sam sebe ne razume user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.11.2009 11:24:28   
Anonimen
oj
Polma,sirup naj bi bil za pomiritev kaslja,ampak zgleda da je una kr..dala za iskasljevanjeuser posted image Itak je bila pa danasnja noc super,nc kasljalauser posted image user posted image
SEm ze hotla koj na fb gledat kje si me potrdila,pa si me samo na rruser posted image Kdaj bomo pa tebe vidli?????

Mateja,ves da bi te res prosila ce mi lahko zrihtas sprej.Kolk pa stane,bi kar 2user posted image .Vzgojiteljica pa po moje ni tako mislila,le,kako to da je tamala tako zdrava...saj je res fenomenuser posted image Mi je pa vas vrtec fuuuul vsecuser posted image

Didli,tale kava je pa dolgauser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.11.2009 12:02:33   
Anonimen
Sem mogla še avto tankat, pa še domov na kavo, pol sem pa kar na kosilu ostala. Sej itak nič ne kuham, če sem popoldan.user posted image user posted image Aja, pol pa še eno darilce za sodelavko kupit, ker ima danes roj. dan..pa sej veš, čas ekspresno hiti user posted image

Polma, kaj si ti na FB? Matr, sej ne vem , mogoče te pa imam že med prijatelje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.11.2009 12:10:11   
Anonimen
kaksen pogovor po tel.sem zdejle imela...

JAZ:ja?
TIP:po nemsk-s kom govorim?
J:user posted image (halooo,ti men povej,pa ker je pisarna sem prijazna)...ta pa ta,pa vi?
T:Beki(nekej tacga),imam firmo,pa bla bla bla...(po hrvask koj preklopil,me je po priimku naseluser posted image )Iz kterga mesta ste?
J:Iz slo.user posted image
T:ja,slovensk pa ne znam!!
J:???a te je kdo kej vprasaluser posted image
T: pol nekj zacne od dela,ce ga moz sploh ima..sem rekla,da valjda,samo ne vem kaj on rabi-dela...se morta ona2 zment.Pa prav da je on..kaj jaz vem kaj ze...pa jest,da res ne vem,ce ga rabi..pa on,zena mora vse vedet...pa naj poklice zvecer...
pol pa on....evo vam moju zenu...pa mi jo da
J:????????
Z:halo,kako ste....
J:dobro,vi?user posted image
Z:hvala,dobro.Nadam se da ste zgodna bas kao vam je zgodan glas..
J:user posted image user posted image ja no,trenutno bas nisam ,jer sam na krajuuser posted image user posted image
Z:sveuser posted image su lepe...
J:ja okuser posted image user posted image user posted image No,sve dobro iiii...nasvidenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opa,sem na hrvascino presaltalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.11.2009 12:10:49   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sem mogla še avto tankat, pa še domov na kavo, pol sem pa kar na kosilu ostala. Sej itak nič ne kuham, če sem popoldan.user posted image user posted image Aja, pol pa še eno darilce za sodelavko kupit, ker ima danes roj. dan..pa sej veš, čas ekspresno hiti user posted image

Polma, kaj si ti na FB? Matr, sej ne vem , mogoče te pa imam že med prijatelje.user posted image

mah, kje...sem na RR potrdila kleo, da sem lahk vidla njene fotke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.11.2009 12:11:27   
Anonimen

ne ni na fb.Mislim nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.11.2009 12:16:19   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

SEm ze hotla koj na fb gledat kje si me potrdila,pa si me samo na rruser posted image Kdaj bomo pa tebe vidli?????
Mi je pa vas vrtec fuuuul vsecuser posted image

Ajej...mah, vam bom kar odkrito povedala. Jaz nimam pojma o tehniki in se sploh ne spuščam v branje navodil, da bi sama zgruntala. Enostavno se mi ne da. Če bi ostala sama s hčerko, bi bila reva boga vzgajana v srednjem veku, ker res mislim, da nič na rabim. no, pa sem se le navlekla na ta forum in mi blazno paše z vami klepetat. Moj pa noče, da dam fotke gor. in pravi, da moram pazit, pa tamalo naučit da ne ne sme dat fotk gor. tako okoli mene razmišljajo vsi, tudi moja sestra ,pa oče od male. skratka- ne morte me videt...mislim, da sem že enkrat razlagala...

a boste še moje prijateljice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.11.2009 12:16:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kleo, ta pa je bla svetovna.user posted image user posted image user posted image

Sem že pravla, ko je moj klical enkrat sred noči v Avstrijo, ker se je kamion pokvaru in je moral servis zrihtat šoferju, tist 24 urni, ki ga firma plačuje.  In kliče, pa se moj lomi v Nemščini, se predstavi kdo je  in ga un posluša, čaka kaj mu moj razlaga, komaj kaj spaca skupaj (ne dobesednouser posted image ) in pol na konc reče un na Avstrijski strani, pa Gorane, može pričat po naše.user posted image user posted image user posted image user posted image   pričaš isto sa Goranom na ovoj straniuser posted image user posted image fak no, kot da ni mogel prej povedat. Pa moj mu še razlaga, če je možno angleško, ker mu je lažje in mu je rekel, da ne zna.

Polma, kaj zdej, si na FB?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.11.2009 12:18:00   
polma

kaksen pogovor po tel.sem zdejle imela...

JAZ:ja?
TIP:po nemsk-s kom govorim?
J:user posted image (halooo,ti men povej,pa ker je pisarna sem prijazna)...ta pa ta,pa vi?
T:Beki(nekej tacga),imam firmo,pa bla bla bla...(po hrvask koj preklopil,me je po priimku naseluser posted image )Iz kterga mesta ste?
J:Iz slo.user posted image
T:ja,slovensk pa ne znam!!
J:???a te je kdo kej vprasaluser posted image
T: pol nekj zacne od dela,ce ga moz sploh ima..sem rekla,da valjda,samo ne vem kaj on rabi-dela...se morta ona2 zment.Pa prav da je on..kaj jaz vem kaj ze...pa jest,da res ne vem,ce ga rabi..pa on,zena mora vse vedet...pa naj poklice zvecer...
pol pa on....evo vam moju zenu...pa mi jo da
J:????????
Z:halo,kako ste....
J:dobro,vi?user posted image
Z:hvala,dobro.Nadam se da ste zgodna bas kao vam je zgodan glas..
J:user posted image user posted image ja no,trenutno bas nisam ,jer sam na krajuuser posted image user posted image
Z:sveuser posted image su lepe...
J:ja okuser posted image user posted image user posted image No,sve dobro iiii...nasvidenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opa,sem na hrvascino presaltalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zemoti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
11.11.2009 12:19:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Mi je pa vas vrtec fuuuul vsecuser posted image

Ajej...mah, vam bom kar odkrito povedala. Jaz nimam pojma o tehniki in se sploh ne spuščam v branje navodil, da bi sama zgruntala. Enostavno se mi ne da. Če bi ostala sama s hčerko, bi bila reva boga vzgajana v srednjem veku, ker res mislim, da nič na rabim. no, pa sem se le navlekla na ta forum in mi blazno paše z vami klepetat. Moj pa noče, da dam fotke gor. in pravi, da moram pazit, pa tamalo naučit da ne ne sme dat fotk gor. tako okoli mene razmišljajo vsi, tudi moja sestra ,pa oče od male. skratka- ne morte me videt...mislim, da sem že enkrat razlagala...

a boste še moje prijateljice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma da te nima dec pod tako hudo kontrolo.user posted image Drugač pa ja, seveda si moja kolegica še vedno, zakaj dvomiš?user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.11.2009 12:20:50   
Anonimen
Didliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha,un Gorane se je mal zabavaluser posted image user posted image user posted image user posted image prav rezim seuser posted image

Polma,ne nisem vec prjatlcauser posted image
Saj je vseen ce ne das slik gor...pol mi jih pa posljiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
11.11.2009 12:21:21   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kleo, ta pa je bla svetovna.user posted image user posted image user posted image

Sem že pravla, ko je moj klical enkrat sred noči v Avstrijo, ker se je kamion pokvaru in je moral servis zrihtat šoferju, tist 24 urni, ki ga firma plačuje.  In kliče, pa se moj lomi v Nemščini, se predstavi kdo je  in ga un posluša, čaka kaj mu moj razlaga, komaj kaj spaca skupaj (ne dobesednouser posted image ) in pol na konc reče un na Avstrijski strani, pa Gorane, može pričat po naše.user posted image user posted image user posted image user posted image   pričaš isto sa Goranom na ovoj straniuser posted image user posted image fak no, kot da ni mogel prej povedat. Pa moj mu še razlaga, če je možno angleško, ker mu je lažje in mu je rekel, da ne zna.

se spomnim user posted image user posted image user posted image !

Mah, jugoti smo pa res povsod. Sredi norveške, na Lofotskih otokih daleč na severu, leta 2 pa 3 sem bla kot študent s takratnim fantom, pa midva privatizirava pa o seksu se menva, se reživa, opravljava-itak so vsi v hostlu angleško se pogovarjal... A pol ena mirno reče: A pol vidva nista oba Ljubljančana....? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
11.11.2009 12:22:46   
Anonimen

se spomnim user posted image user posted image user posted image !

Mah, jugoti smo pa res povsod. Sredi norveške, na Lofotskih otokih daleč na severu, leta 2 pa 3 sem bla kot študent s takratnim fantom, pa midva privatizirava pa o seksu se menva, se reživa, opravljava-itak so vsi v hostlu angleško se pogovarjal... A pol ena mirno reče: A pol vidva nista oba Ljubljančana....? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OJOJJJJJ, fak noouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
11.11.2009 12:23:18   
Anonimen
polmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj pol,nista???user posted image user posted image user posted image

Ves da tudi jest tukaj ne morem ravn vse rect,juznakov je itak malo morje,samo vecina ne razumejo slo.,se pa najde tudi kak iz slo.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
11.11.2009 12:25:08   
polma
Ja, didli-pa ne samo on! Sestra je čist paf bila, ko je zvedla da četam po netu.
Je pa moj računalničar, oče od male pa  je delal na projektih, ki so spremljal posledice odprtosti in dostopnosti neta-en poseben izraz je, se ne spomnim. Skratka, oba sta ful skeptična glede varnosti in zlorabe neta. in pol, ako moramo bit vzor svojim odraščajočim otrokom.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
11.11.2009 12:25:45   
Anonimen
Ja, se fajn množijo tile naši južnjakiuser posted image pa me slovenke mal mešanico naredimo tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
11.11.2009 12:26:37   
polma

polmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj pol,nista???user posted image user posted image user posted image

Ves da tudi jest tukaj ne morem ravn vse rect,juznakov je itak malo morje,samo vecina ne razumejo slo.,se pa najde tudi kak iz slo.

A ni dobra fora? pa kake sva stresala user posted image user posted image user posted image
ja, on je bil iz prekmurja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
11.11.2009 12:27:22   
polma

Ja, se fajn množijo tile naši južnjakiuser posted image pa me slovenke mal mešanico naredimo tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še ena s tistega potovanja!
čakta, da napišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
11.11.2009 12:27:25   
Anonimen

Ja, didli-pa ne samo on! Sestra je čist paf bila, ko je zvedla da četam po netu.
Je pa moj računalničar, oče od male pa  je delal na projektih, ki so spremljal posledice odprtosti in dostopnosti neta-en poseben izraz je, se ne spomnim. Skratka, oba sta ful skeptična glede varnosti in zlorabe neta. in pol, ako moramo bit vzor svojim odraščajočim otrokom.

Ah ja. Pol je še najboljš, da se človek zaklene v sobo in ga ni ven do ne vem kdajuser posted image user posted image user posted image
Briga te, važen, da družinskega življenja ne razlagaš, ker ene ga res zelo zelouser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
11.11.2009 12:28:22   
Anonimen

A ni dobra fora? pa kake sva stresala user posted image user posted image user posted image
ja, on je bil iz prekmurja user posted image user posted image user posted image

Ja, sej za takega itak misliš, da je Madžaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
11.11.2009 12:29:29   
Anonimen
Babike, jest moram it mal prej danes. Hvala za mal smehauser posted image pred dolgočasnim popoldnevom user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?