Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
... prehiteva sto na uro
in je itak še full zgodej.. počasi grem proti 5 tednu... rada bi pa povedala obema staršema hkrati in ker gredo moji v nedeljo na pot do konca novembra bova povedala ko se vrneta... do takrat pa upam da bo vse ok in da bom že imela pregled lepo opravljen:) prideta pa danes najboljša prijatelja na obisk in me prov zanima če bova zdržala
....

.....bi bilo isto...ne bi verjela....ampak se dogaja:).....ja hudo je ko bi rad povedal celemu svetu, ampak imaš grenak priokus in čakaš na tisti pregled....tudi pri nama je tako.....samo da bo vse uredu in da bojo novičko vsi lepo sprejeli....
....če je že moglo tako biti....samo da sta srečna.....pridno čuvaj tvojega drugega
....samo da je vse ok...to je najbolj važno....
, da vidim če obstaja kakšna možnost da mi podaljšajo vsaj do konec maja, kot je bilo prvotno rečeno. Čeprav mi je direktorica povedala, da imajo prednost starejši od 53 let...
. Pregled pri ginekologu imam 3.12., Datum poroda pa je po mojih izračunih 14.7. 2110. Vidim, da nas je kar nekaj julijk. Vsem želim mirno in prijetno pričakovanje.