lunca144
|
aleksandra............groza tole s patricijo,ampak ,saj itak pravijo,da je ta gripa blažje oblike od običajne,zakaj ste pa razmišljali o cepljenju,kaj te je pretehtalo,da je bolje?Glede službe se pa nesekiraj,najprej so otroci in njihovo zdrvje,potem pa služba,saj razumejo to-morajo.Še nekaj od koga imaš tablete od ameriškega slamnika,in kje si jih nabavila. kleo.......važička,a,da mate že smrečico? ,pa za datum ,skor za novo leto,a ne bi raje naslednje leto rodila,dej,no razmisli mateja..........hvala za jutranjo kavo,na,žalost,je pa še nisem utegnila danes spit,sva bila na montaži,potem,so bili pa otroci,nekaj časa,sva bila z lunom zunaj,medtem je šel maj k zobarju,se,mu je začel nabirat gnoj v zobu,tako,da mu je predrl,da mu sedaj teče ven,pa še enga mu je pobrusil,in je bil tako,priden,da,ga je dal na tablo ekstremno pogumnih ,kok,je bil ponosen nase............ma,mi je všeč,da mamo tuki,tako dobrega zobarja,ki res zna delat z otroci ,sedaj vem,da bo hodil,brez straha k zobarju,in da si bo še z večjim veseljem pral zobke. Jaz sem že bolje,samo še šmrkam,in pljuvam ko star dec ,sam,da gre ven.