|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
16.11.2009 20:26:37   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

O lunca! Ma glavno da ste not, vse ostalo pride. user posted image

...........ja,sej to si skoz govoriva,ko gledava,kaj je še vse treba narest,pa pol računica,kok to vse staneuser posted image user posted image user posted image ,tam,do penzije bo žeuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
16.11.2009 20:26:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

user posted image user posted image hej naya,kje si ti?in kako si,vem,da si s službo zaklučila,sedaj,pa malo uživaj v prostostin in radosti materinstva,potem, boš pa spet dirkala v službo.A tečaj laufa ob petkih?Kako je kaj mtinca,ziher se kaj slišita-pozdravi jo,no in lanouser posted image .........kako,kaj lukec?..............dej napiš kej več,kako steuser posted image

hej, nisem še zaključila, delam do 11.12.user posted image

z mtinco se že nekaj časa nismo slišale in vidle - jo morm kej poklicat, da vidim, kako so

Lukec je ok, je ratal pravi mali nagajivec- čist vse razume, sam noče user posted image user posted image user posted image  ubogat

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.11.2009 20:27:53   
Anonimen
RMRM -kaj si pol zrihtala s flekci?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.11.2009 20:28:21   
RMRM
Mi spet histerično kričimo, ker smo v svoji postliuser posted image . Odkar sem v službi, moj cukr noče spat v svoji postli, prej nobenih, res nobenih težav, zdej pa kot da bi ga iz kože dajal. Je zgleda bla tud alergija čist psihičnega izvora.user posted image user posted image

Joj, Nya, sorry, pozabla. NAJLEPŠA HVALA ZA LINK. 

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.11.2009 20:30:52   
lunca144
user posted image user posted image no,vidiš,ko nič ne vem,sem bila prepričana,da nehaš,ta mesec,ah potem pa še en mesec pridno delaš,potem,pa na praznične počitnice,po novem letu pa spet delatuser posted image ...........ja dej ,če boš slišala mtinco,jo res lepo pozdravi,............in ti,ti lukec,kako si ratal prefriganuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.11.2009 20:32:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Zginl so skoraj sami od sebe. Sem res čist minimalno mazala s tisto kremo, ker vem da je ful močna in tanjša kožo.

Sem pa zdej par dni probala z mandarinami, pa ni nobene reakcije. Tko da morm pol enkrat še ohrovt sprobat. Ti dve stvari sta mi bli sumljivi.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.11.2009 20:33:51   
lunca144
Se morem še pohvalit,da smo danes dobili še zadnji 16 zobek,sedaj pa upam,da mamo za kako leto mir,pred zobkiuser posted image .Pa maj je pisal svojo prvo kontrolno nalogo iz matematike,skor brez napake,no sam eno napako je nareduuser posted image user posted image .............se moram,no jih moram,moje mal pohvaltuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.11.2009 20:35:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Zginl so skoraj sami od sebe. Sem res čist minimalno mazala s tisto kremo, ker vem da je ful močna in tanjša kožo.

Sem pa zdej par dni probala z mandarinami, pa ni nobene reakcije. Tko da morm pol enkrat še ohrovt sprobat. Ti dve stvari sta mi bli sumljivi.

tista krema je res močna, ampak pomaga ful - pa res sprobaj ohrovt

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.11.2009 20:45:13   
Anonimen
Jaz bom samo pokomentirala vsem enako.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolane, zdrave....

V glavnem, RMRM, fajn, da si odpravila na novi pediatrični. Moja sestra je danes jutrišnji pregled z obema otrokoma odpovedala, ker se je ena zlagala na sprejemni, da oni nimajo sploh gripe.user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa kličem 2 kolegici, ki tam delajo in preverim situacijo: NE HODI, ČE RES NI NUJNO POTREBNO. No hvala, ona na sprejemni pa takole. Se je zlagala na veliko.user posted image user posted image user posted image ma če bi jo vidla, bi jo na gobec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na pediatriji pa pandemija od četrtka naprej, obiski omejeni na minimalno. Kok sem bla jezna. HB da mam kolegice, ki delajo po celem KC v Lj. da vse skupaj preverim.user posted image

No, naš otrok ima spet vnetje ušes. Diagnoza: kronično vnetje ušes. Pričakujem še eno dozo antibiotikov, potem mir za pol leta. Do pomladi.user posted image user posted image In takrat spet 3 runde AB zapored.user posted image

Matr, danes bi sam te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image limala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.11.2009 20:47:48   
alea01
hej, hoj mamičkeuser posted image

Ste bile pa zelo pridne in ste pridno klepetaleuser posted image user posted image user posted image . Sem vse sproti pozabila, tako da kar se spomnim pokomentiram, kar pozabim mi oprostiteuser posted image

slovenka- čestitke za pisanje knjige, da bebica pridno raste, za Sofijino novo bundico

kleopatra- lepo, da si dobila datum za CR. Nič se bat. Si zelo pogumna babuška in ti boš to dobro prenesla in seveda čestitke za meseka, ki ga je jedla Meri..naša ga še zmeraj nočeuser posted image

RMRM- lepo, da si se znajdla v službi in še lepše, da Lukas lepo napreduje. Jaz imam CD od Bitenca (Mavrica). Sta dva CD-eja in še knjigica z besedilom in notami, tako da jaz še igram in tamali se ful dogaja. Jaz sem zelo zadovoljna in tudi zborček zelo lepo pojeuser posted image

lunca- pikaloneuser posted image user posted image za vaše zdravje in zelo ste pridni z hiškouser posted image

aleksandra silvija- še za vas pikalone, za vaše zdravje

Drgač pa, pri nam nič novega. Vse po starem. Mami hodi v službo, otrok v varstvo... Zdravi smo zaenkrat....
Lepo bodite...pa,pa

< Sporočilo je popravil alea01 -- 16.11.2009 21:00:38 >

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.11.2009 20:51:14   
alea01
didlinaa- bošček Sarči....user posted image ....saj bo bolje....držim pesti, da čimprej mine

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.11.2009 20:52:25   
alea01
ja, cvetke kje ste zdaj...sem mislila, da sem trofila, da bi mal se menila in ste kar izginileuser posted image .....škoda...pa drugičuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.11.2009 21:04:36   
tweetek
o alea dober dan! Zihr sploh ne veš več kera semuser posted image ... Kako ste kaj? 

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.11.2009 21:49:02   
lunca144
user posted image user posted image čauči alea in tweetek,lepo,da je izabelca zdrava in da maste ustaljen red,no,vsaj tisti del po deveti uriuser posted image ,boš,kmalu,kaj povedala-novegauser posted image ..............in janez,kako,se kaj on držiuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.11.2009 21:49:52   
lunca144
user posted image in spet nobene nikjeruser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.11.2009 8:12:41   
lunca144
user posted image user posted image mi pa mamo novega hišnega gosta-miško,zjutraj se je sprehajala po stopnišču,bog si ga vedi,koliko časa je že notri,jo moramo na hitro eliminirat,saj so mi prav všeč miške,samo ne v moji hiši,kamor koli pogčedam,se mi zdi da je.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.11.2009 10:11:43   
mate0ja
Jutro. Dons je pa en zelo pozitiven dan user posted image user posted image . A se samo meni tako zdi?

Nya - zelo lep venček. Jest sm tud že naštudirala kakšnega bom naredila. Oziroma kakšne, ker so pri nas še babice in prababice odjemalci.

lunca - user posted image user posted image  za zobe  v vseh pogledih.

RMRM - mi imamo Mavrico od Bitenca. Luštne pesmice, zdej so sicer na stendbaju, ker plešeno samo na Romano. Ne po mojih željah user posted image user posted image

Didlina - biga sara, naj se čim prej pozdravi. user posted image user posted image

RMRM - zima je, malčki se radi stiskajo k mamicam pa atijem, da se pogrejejo. Pri nas ni šanse, da bi bila več kot do polnoči v svoji pojstli.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.11.2009 10:19:20   
Anonimen
morgen

Oj bejbe..
Alea,ja pogumna,pa kaj se.Ena reva cmerasta sem,to bo bolj pravuser posted image
RMRM,saj tole rojstvo konec leta je res nehvalezno bolj za otroka,samo jaz se ne mislim zmisljevati.Ze tako bi rada cimprej.Pa najvec pripomore,ker bo moz takrat doma,pa tali ima pocitnice...sicer pride moja mami,ampak  meri je skoraj ne pozna,bi bil sok zanjo,da sta sami.
Lukas pa da tkole joka sam v postli..user posted image Fino za flekce,da so sli kot prisli,pa pregled..
Nya,lep vencek si imela.ma jaz nimam idej spljohuser posted image Se cestitke sva vcasih sami z Tali delali,letos ni sans.Aja lani smo limali nase otroke-Bozicke.To je bila dobra ideja res.Pa pol pravis,da si vesela za mojo smrekouser posted image
Didlinaa,spet bolckani.tale usesa so res podn.ko se enkrat zacne ni konca.no,pozdravte se cim hitreje.si pol doma,ne hodis na siht pocivat?user posted image
Lunca,a misko da imate.ja fino,se eno domaco zvaucouser posted image Ejjj,jaz bi skos pod noge gledala...po moje bi hit na riti pristala.Pri nas bi bla ziher panika,sploh pri tali.je bil vceraj nekje v kopalnici pajek,pa je hotla kar na Merijino kahlouser posted image
pa bravo lun za 16i zobekuser posted image ,in Maj za tak pogum pri zobarju.
Kako pa si ti,si ze zdrava.

Sori za napake,tipkam k na normouser posted image

kje si Mateja???

...vam pol kasneje povem mojo vcerajsnjo vecerno-na pol nocno,morouser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.11.2009 10:34:49   
mate0ja
pa lej mene. sej ni take gužve, da bi me lahko zgrešila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.11.2009 10:55:43   
Anonimen
ja,ko sem se spravla k pisanju,te se ni bilouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.11.2009 11:09:33   
mate0ja
mal še delam zraven, pa po drugih temah pacam ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.11.2009 12:03:35   
Anonimen
Evo da zdaj povem kako sem vceraj "uzivala"user posted image ....

Ko sem sla v nedeljo v bolnico,mi je zdravnica priporocila zelezove tablete ALI zeljni sok.Valjda,da raje sok.No,in ga vceraj zvecer spijem,tam okol 3dcl.Je prav dober,samo mogoce malo manj soli bi bilo bolje...pa tko,cez kaksno urco me prime....trebuh in zelodec.Tako sta me bolela,da sem se komaj premikala.Vse napeto,tik pred eksplozijo.So ze vsi spali...nisem vedla kaj naj.Naj moza zbudim,da greva v dezurno in mi nekaj dajo...popila magnezij(saj nisem vedla kaj naj),pa skuhala otroski caj za trebusne krce...Pol pa,v roku ene ure,ma,vsakih 5-10min na wc.Saj hb za to,da sem lahko sla.No,ce ste gledale Butec in butec,ko je uni bjond na sekretu izvajal bombandiranje-tako je blo vceraj pri meniuser posted image user posted image .Pa ne 1x,ampak....ejjjj,sem mislila,da umiram.
Dons grem po tablete.

Pa se dohtarca mi je rekla,da imam res velik trebuh,glede na velikost dojencka,ki je normalna.Da imam zelo veliko zraka v njem...pol pa se to zeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.11.2009 12:06:40 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.11.2009 13:36:07   
Anonimen
Dan,

Kleo, ti boš šla kmal rodit.user posted image Sam dej mal pazi na tole hrano nooo, sploh zadnji mesec. Men je blo prepovedano vse kar napenja zadnji mesec.

Sem včeraj kar na hitro zaprla računalnik, ker se me spet nekaj loteva.user posted image Ja, sej ko imaš dopust, moraš pa zbolet.user posted image Si bo treba kar v službo odpočit.user posted image Mala je v vrtcu, pridna, ušesek je že bolje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.11.2009 15:06:43   
Anonimen
Ja in kaj napenja-se zdaj ne vem...mene npr.vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.11.2009 15:20:16   
mate0ja
kleo a ti nisem včerej lih zelja omenjala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?