|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
27.10.2009 9:45:08   
mate0ja
jutro. Najbolj nujno delo sm že opravila zdej pa čas za user posted image in mal čveka. Sodelavci so danes bolj tihi, pa se bom še k vam zatekla, da vidim, če še katero jezik srbi. user posted image Vsak dan moram sporcesirat določeno število besed (natančne številke ne vem, jih je toliko, da pozabim štet user posted image ), drugače sem zvečer kar mal tečna.

Okrog mene se zadnje čase kar nekaj user posted image vrti in me kar mal prijema, da bi mi tud takoj mel še enga. Morm mal mojga povprašat, ker se ne bi rada malčka okrog prevažala v zastarelem vozičku user posted image . Sej že zdej vem kakšen bo odgovor. Sm do zdej sama na veliko okrog govorila, da dve velikosti plenic pa res ne bomo kupoval. user posted image Bo očitno treba Tjašo pospešeno odvajat od plenic.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.10.2009 13:22:06   
Tina 28
Uf..mate pa prave male klepetulje. Sem pa mal preletela in sem mislila, da sem na napačnem forumu...ČVEKAMO V PRIČAKOVANJU user posted image Bravo mamice za korajžo.

Jaz se moram pohvalt, da imam počitnice...ampak jih nikol ne znam izkoristit. Večino dela, kar čaka doma in tako naprej. Ampak mal ušesa počijejo.

Ste spraševale glede prehrane. Sem enkrat napisala, da hodim bolj mal gor, ker se učim za svetovalca pri Herbalifu. Vem, da nekateri ful šimfajo, ampak tisti, ki poskusjo pa pohvaljo. Jaz sem 5 mesecev nazaj vzela za naju z janezom šejk za zajtrk, in je blo kmalu opazno na energiji, dobri prebavi. In sem se malo bolj poglobila in evo...zdaj tudi jaz svetujem. So pa to različni programi in ne bi vas tuki neki prepričevala ali vam razlagala....če bi hotla, da vas prepričam...bi vam vsak dan kle pisala, kolk je dobr user posted image user posted image user posted image .

aja...v bitvu si pa lohk našo stranpogledate, pa boste vidle, kaj delam za zraven...da nahranim še poslovno žilco, ki jo mam v sebiuser posted image
http://www.mojaprehrana.com

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.10.2009 13:47:23   
Anonimen
ooo Tinc,a herbalife.Tole pri nas brat in njegova punca prakticirata,pa hvalita...bomo vidli po porodu kako bo,sicer te poklicem,ko pridem v slo.ce mi bos kaj priporocila.Oz. kakorkoli se morte oglasituser posted image ...evo,pa s eje tamala zbudila.Sem samo pojedla,pospravla,sla mal na net...no,cauci

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.10.2009 14:03:19   
mate0ja
Tina, prosim, spodaj napisanega ne jemlji osebno, si me s svojim postom spomnila na enga kretena, ki občasno obletava našo pisarni in turi herbalife. Naše naivne moške je že prepričal in po pisarni se valjajo cele tone šejkov, in teblet. Val da se niti ne ve kaj se za katero stvar uporablja. Moji sodelavci nimajo tok volje, da bi mu uspel dvakrat zapored reč pober se ampak raj neki kupijo, da imajo pol kao mir.

Mene še ni uspel prepričat, nekako nisem človek za zdravo življenje v tabletkah. Prvič je čist vn padu zakaj mu nism prej povedala, da sem noseča, ker ma on ene super tablete po katerih je dokazano, da so potem otroci geniji. Da imajo veliko bolj razvite možgane. Haha. Pol sm hvala bogu šla na porodniško in imela eno leto miru pred njim. Prvi dan, ko sem prišla nazaj na delo, evo njega. Mi je kar butnu:"ej, to bi mogla pa mal shujšat. Mam jest eno super zadevco zate." Pa ga nism šmirglala, ker me njegove zadevice pač ne zanimajo. Pa pride spet pred parimi dnevi in pravi "jest s tebe za 150€ mesečno naredim manekenko". Pa sm mu rekla, da me manekenske vode ne zanimajo in mi je odgovoru, da on ve, da bom še lazla za njim in ga na kolenih prosila, če mi lahko pomaga, ker ve, da bom s to postavo, ki jo imam v kratkem partnerja od doma zgnala. Ker primitivc.
Sm pol sodelavce mal postrojila pa so rekl, da nej nekaj vzamem in bom potem mela mir. Njim se ne da z njegovimi izjavami ukvarjat, zato rajš neki kupijo. Če bodo še kaj potrebovali bom Tina kar tvoj kontakt dala, sam da se tega norca znebim.
In zaradi takih že po difoltu sovražim mlm sisteme in prodajo face to face.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 27.10.2009 14:12:47 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.10.2009 14:16:49   
Tina 28
hahaha Mateja...ja jaz sem že tud nekaj takih vidla..in me tudi motjo. Jaz ne znam bit tko posiljiva...mi je tud zoprno. Dejstvo, da vsakemu dam info, če ga zanima, pa še pol mu ne težim, da mora kaj vzet. Velik že vsak od svetovanja odnese, če bi pa rad še program, pa itak ve, kam mora in koga poklicat.

Ne jemljem osebno...me pa moti, da je zaradi takih, ki hočjo le prodat in nič svetovat in razmislit, kdaj je dost...stvar na slabšem glasu. Ampak saj veš, vsak ima svojo izkušnjo.

Ne zdaj še mene postran gledat...user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
27.10.2009 14:48:22   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ne zdaj še mene postran gledat...user posted image

Ne bom prsežem,

ravnokar pa študiram, da je čist možno, da te poznam. Se tvoje ime začne na M? se pišeš na S? Ko berem tvoje poste omenjaš Janeza, pa sinčka Nejca in hčerkoco Anjo pa Anja je rojena junija lansko leto. pa v šoli delaš. No pa da ugotovim če si pravauser posted image Je tvoj Janez slučajno točno štirinajst dni študiral v LJ, pol pa ugotovu, da Ljubljana ni zanjga, da spada med smreke? Pa ma dva brata, starejšega in mlajšega? Zaenkrat toliko, da ne bom še drugim preveč izdala.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.10.2009 14:58:46   
Anonimen
oj

preden ti tinc odgovori..po moje je prava.Janeza spoznam po smrekahuser posted image ...no,zdej pa letimo ven me tri.je ful lep sonce in 15stopinj.mejte seuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.10.2009 15:06:00   
Tina 28
hhhm...ja...ta prava sem...zdaj pa edino fer, da še ti poveš kera si...lashko na zasebnega, da bom vedla, kdo ve zavse moje slabe dneve, ko sem se kle gor pucalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.10.2009 15:19:37   
mate0ja
evo še mal za ugibanje. Janez je bil tistih 14 dni moj cimer v LJ, moj brat je pa istočasno vrgu puško v koruzo. Z njegovim starejšim bratom (anjinim botrčkom) sva pa kar nekaj let bla cimra. Doma nekako iz tvojega kraja, vendar prodana duša v LJ. Naša malčica je pa pa nekaj dni mlajša od Anje.

Pa nič se ne sekiraj za anonimnost, sej se vsi prepucavamo na forumih.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 27.10.2009 15:20:43 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.10.2009 16:09:25   
Tina 28
Mate0ja....ja...točn tko!

Janez te pozdravlja, pa razložu mi je kera si....ja poznam te, če prav vem, si zlo velika!

No...skrivnosti foruma pa obdrživa zase...saj veš kakšen je naš kraj...en velik kotel, kjer se rado kuhauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
27.10.2009 19:25:08   
*anamor*
Tina in mateja - kakšno naključje, da se tako najdeta. user posted image user posted image user posted image  Misliš, da si na forumu anonimen in glej ga zlomka, takoj se najde nekdo ki te pozna. user posted image user posted image user posted image
No mi pa smo še vedno doma. Ta teden še ga nisem dala v vrtec in dobro, da ga nisem, saj uhice še niso čisto  vredu. Drugače pa sva danes bila veliko zunaj, saj je bil tako lep jesenski dan. Vse je tako pisano in razigrano.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
27.10.2009 19:50:53   
Anonimen
Evo me mal na hitrco :)

tina - a veš, d sem pomislila na herbalife - sam sej veš, jaz tega ne komentiram, mam v familiji eno bejbo - od sestrične hčer, k je že itak čudna, odkar se pa s tem ukvarja, je pa še bolj - sori, ampak men tud "zdrava prehrana" v tabletkah ne potegne - mam raje ta prav zrezek, pa jabuk, pa še kej pravega

Je pa dejstvo, da so eni res psihiči - pazi, da te preveč ne potegnejo - k pol pride tko daleč, da se zbirajo na kongres in si na veliko ploskajo user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
27.10.2009 21:59:00   
Tina 28
Nya...tkole bom rekla...vsak človek je poglavje zase...vsak ma svoj cilj in vsak dela tako, kot mu je v naravi. V vsakem poklicu...ne samo tukaj...jaz mislim, da mi načina, kot ga nekateri imajo, ne bo uspelo nikoli osvojiti (je dober za posel recimo), samo ni v moji naravi. Kot veste sem odkrita in tako tudi delam. Pa ne da drugi kaj lažejo pa goljufajo...samo primer Mateje vidta...vsak na svoj način informira, ker smo si različni. sem pa že brala na enmu forumu o tvojem mnenju in pol kar mal nisem hotla povedat, da tud jaz to prakticiram. Sam zdaj ko pr seb vidim dobr učinke, pa upam user posted image user posted image .

Pa ne bi zdaj o tem....k se ne bi prepričevala...za vas sem tina 28 kot me poznate...ki ji trenutno paše delati tudi z odraslimi kot izziv in veselje...ne samo z otroci...prehrana je pa itak moj doktorat tema od nekdaj...sem doktorirala na svoji koži in iz firbca...od nekdaj kar pomnim!
Mam pa to poleg službe, otrok in gospodinstva...tko, da hude kariere iz tega nimam namena, časa in želje delat...fajn mi je za zraven, saj sem s svojo službo zadovoljna!

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 27.10.2009 22:00:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.10.2009 22:03:58   
Tina 28
Aja pa Anja ma 8 zobkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.10.2009 8:02:36   
tweetek
joj jaz pa shrani.si ne morem uporabljat zaradi varnostnih nastavitev.... Bom probala drugač: user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.10.2009 8:03:18   
mate0ja
Jutro. user posted image samo za vas. A vohate kako diši ??user posted image

Tina po moje si uganila. Kar pa se tiče našega kraja je pa res specifika ja. Definitivno. Dokazano. Pod kotlom velikokrat preveč zakurijo in pol jim ujide izpod nadzora. Verjemi, da sem velikokrat izkusila na svoji koži. Koliko hudobije so eni sposobni in to samo zato, ker se jim v življenju nič ne dogaja in se pač morajo z nečim zuaposlit. Posledično ravno zaradi tega nisem nikoli razmišljala, da bi se preselila nazaj v tiste konce. Obožujem anonimnost, ki jo imam v LJ. Nihče me ne pozna, kaj šele moje rodbine za deset kolenov nazaj.  In to je zakon user posted image .

Čestitke Anji za zobek. Naša jih ima že 16, tko da smo zarnkat zaključili. HB, ker ni blo prijetno. Herbalife pa le prodajaj dalje. Je čist korektno, če delaš s pametno.

Vsem želim lep dan želim. Moj bo luštn, moj in malčica gresta danes na počitnice k babici, tako da sem frej in seveda že dogovorjena za popoldansko kavico. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.10.2009 8:03:33   
tweetek
user posted image user posted image user posted image user posted image ratal! To je naš Janez zatopljen v igro z legicamiuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.10.2009 8:06:02   
tweetek
ja, čestitam za zobke Tina.

Hmmm, zanima me če mogoče živimo kje blizu. Tud pri nas se vse o vseh ve, ampak ker sem iz Ljubljane, me to sploh ne obremenjuje. Če nimajo boljšga dela naj me pa opravljajo.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.10.2009 8:41:33   
tweetek
noben noče čvekat z manouser posted image ... Grem kar jestuser posted image

Aja, imam še eno vprašanje. Kako narediš da se ti avatar prikaže tudi na postih? Thnx...

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.10.2009 8:59:12   
mate0ja
tweetek nismo iz istega kraja, no vsaj če si iz ŠK. L. ne. Verjetno povsod obstaja krog ljudi, ki se čutijo poklicane, da pometajo pred tujimi pragovi.

Jest sm tle, pa vmes še delam, tko da občasno poškilim, če kej dogaja. Luštna slikica. Janez je že pravi dec. Se mi tejle naši enoletniki zdijo že tko odrasli.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.10.2009 9:43:16   
Anonimen
jutro

Tinc,ti kar prodajaj herbalife,pa ne oziraj se na druge.Veliko ljudi je zainteresiranih zanj,veliko pa hudih nasprotnikov.Itak je to normalno.
Si pa pridna.Poleg sluzbe-ki ni najlazja in dveh otrok,dom...se se s tem ukvarjasuser posted image user posted image .Sem te vceraj kliknila na fb,pa si pobegnilauser posted image ...no,pa drugicuser posted image

Pa imamo se  enega blondinca-Janeza,jih ajn bisjn primanjkujeuser posted image .V
elik fantek,pa kako ze sestavlja...obvlada bolj kot jazuser posted image user posted image .
samo res,tele kocke...nimam prav nobene domisljijeuser posted image .Se dobr,da je na skatli par idej prikazanih.Sicer pa niti ne mormo ne vem kaksnih cudes zgradit,ker Meri koj vse razdre...Tali je zadnjic tako surlo dobila,ko ji je Meri razdrla se nedokoncano "umetnino"...je kr v sobo teklauser posted image user posted image

Mateja,pol sta vidve z Tino sosedi drugac?
pa to so ti majhni kraji,kjer vsak vse pozna,u bistvu te se bolj kot se samuser posted image ,pa pol une opravljivke...jaz za kaksno kar pravim radio-ta pa tauser posted image Pa to niso samo stari...tamlade ragle vsevedne so se hujs.
Kako pa kaj moski kolektiv-te razvajauser posted image

Dons imam pregled popoldan..sem skoraj pozabila,ker gre tako hitro.

aja,Tweetek,pejt na moj profil,pa tam uredi slikco avatar,na koncu moras pa potrdit spremembe,sicer ne bo nic.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.10.2009 10:06:26   
mate0ja
Pri nas so kocke tudi za razdirat ne za sestavljat. . Edino Duplo kmetija ji potegne. Prvleče škatlo na sredo dnevne sobe, jo obrne okrog, in mi pokaže kam se morm usest. Pol mi pa podaja kose enega za drugim, da sesaviva senik pa živali v ogrado dava. Pol pa prvleče lončke, tiste, ki se zlagajo eden na drugega v stolp in morava vsakemu posebej dat pit in jest. Nahrani jih kar z vilami, ki so priložene. Pol more pa še mami eno žlico v usta dat pa Tjaša dve. Nato se kmet in kmetica nabašeta na štirikolestnika in naredita krog okrog kmetije da pogledata, če je vse ok. Kmetija je tko poštimana in Tjaša gre lahko v miru risat. user posted image . Vsak dan je treba to že prav rutinsko narest. In kako se zjezi, če hočm zgodbico mal spremenit. Ni šans, da bi šov kuža mal na sprehod vnes. ma za bit v ograji in jest user posted image .

Val da so tamlade hujše od tastarih. Se mi zdi, da imamo v našem kraju prav informacijska središča (pekarna, lokali, trgovina), kjer so dame že ob šestih uzjutraj informirane o dogajanju in zvečer nastane že cel roman iz dogodka,ki ga po možnosti sploh ni blo.

Čim bolj opravi na pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.10.2009 10:24:05   
tweetek
O jej. Ravno so me z vrtca klical da moram po Janeza ker so dobili nek virusni izpiščaj. Pa se končuje moje čvekanje za par dni....

Ja, opravljivke in opravljivci so povsod....

Kleopatra, hvala bom še enkrat poskusla.

Vso srečo na pregledu!

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.10.2009 10:25:13   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image čao,čvekice,lepo,je pridet gor in videt,da se nekaj dogajalo,super.Ja tinči,pozdravljena,kako kaj tvoj gozdarček,dej ga kej gor pripelji,da nam bo bolj luštnouser posted image .kar se tiče herbalifa,se pridružujem ostalim,sem neutralna,dokler mi ga kdo na silo ne prodaja,bi mi bil super,če bi bila še cena malo bolj realna,tako,pa žal,zame mal prehudo.Poznam,pa kar nekaj primerkov,ki jim je zadeva koristila,tako,da nekaj je na tem.Je pa res da ima vsak soje mnnenje in vedno sta dva tabora,za in proti.Glavno da delaš z veseljem in po svoji vesti,pa bravo za zobek,pri nas gre tudi še zadnji 16 zobek na plano.Aja pa moram se malo pohvalit no mojega pikca lunčka,kok ga hvalijo v vrtcu,kok je priden,zabaven,dobrovoljen,lepo je,skratka,ko ga pridem iskat,ga vedno samo hvalijo.Jaz pa rastem,nad oblake.Pa enej mi je včeraj zakuhal z vročino,ko bi morali met piknik z njegovo vrtčevsko skupino,je bil maj takon žalosten,da nismo šli na piknik.Ampak,ga je kuhalo samo do večera,ponoči dober,sedaj dober,upam,samo na to,da ne bo dobil koz,ko smo bili v stiku z eno deklico,pred desetimi dnevi,potem,pa se je konec tedna pojavilo,da ima koze,upam,da jih ne staknemo,ker to pomeni,da jih bodo meli vsi trije naenkrat,pa 14 dni karencauser posted image .Maj ful uživa na veroučnih uricah,res so tako,prijazne sestre,da bi kar tam ostal,pa v nedeljo bo na televiziji,so jih posneli,mislim,da v dopoldanski oddaji na slo1.Imam filemsko zvezdouser posted image
Drugače,pa sem brez pralnega stroja,je šel na servis,in upam,da cifra v evrih ne bo previsoka,pa jutri delamo pesjak,ki bo,kot sva preračunala,tudi pasje drag,a,kaj čmo ,vse za naše štirinožceuser posted image ,v petek,pa nam pridejo delat še fasado na delavnicouser posted image user posted image user posted image ,pa drug teden,bo moja improvizirana kuhinja končana......in tako,vsak teden nekaj inn everčki kar frčijouser posted image user posted image
Janez,kak frajerček si,pa tko,kot je rekla kleo,kak gradbenik,s kockami,fuuuul obvlada,res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mateja,hvala za kavo,je pridišala,tudi do meneuser posted image
naya,ja hvala,da si takrat poslala sporočilo,a ni bilo odziva,tako,da sem se potem spomnila,da lahko rešim z novim poštnim predalom,saj vem,sem malo bolj počasne narave,a kaj čemuser posted image
Lepo,se mej kleo,na pregledu,pa pupiko,lepo pozdravi,ko jo vidiš na uzuser posted image user posted image
Tako,mejte se lepo,pred nami je en lep jesenski dan,iskoristitega ga,mejte se rade,pa vaše sončke potiskajte.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.10.2009 10:26:07   
mate0ja
Virusni izpuščaj? Kako pa oni to vejo?

Čim prej se zrihtejta pa velik crklejta. user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?