lunca144
|
čao,čvekice,lepo,je pridet gor in videt,da se nekaj dogajalo,super.Ja tinči,pozdravljena,kako kaj tvoj gozdarček,dej ga kej gor pripelji,da nam bo bolj luštno .kar se tiče herbalifa,se pridružujem ostalim,sem neutralna,dokler mi ga kdo na silo ne prodaja,bi mi bil super,če bi bila še cena malo bolj realna,tako,pa žal,zame mal prehudo.Poznam,pa kar nekaj primerkov,ki jim je zadeva koristila,tako,da nekaj je na tem.Je pa res da ima vsak soje mnnenje in vedno sta dva tabora,za in proti.Glavno da delaš z veseljem in po svoji vesti,pa bravo za zobek,pri nas gre tudi še zadnji 16 zobek na plano.Aja pa moram se malo pohvalit no mojega pikca lunčka,kok ga hvalijo v vrtcu,kok je priden,zabaven,dobrovoljen,lepo je,skratka,ko ga pridem iskat,ga vedno samo hvalijo.Jaz pa rastem,nad oblake.Pa enej mi je včeraj zakuhal z vročino,ko bi morali met piknik z njegovo vrtčevsko skupino,je bil maj takon žalosten,da nismo šli na piknik.Ampak,ga je kuhalo samo do večera,ponoči dober,sedaj dober,upam,samo na to,da ne bo dobil koz,ko smo bili v stiku z eno deklico,pred desetimi dnevi,potem,pa se je konec tedna pojavilo,da ima koze,upam,da jih ne staknemo,ker to pomeni,da jih bodo meli vsi trije naenkrat,pa 14 dni karenca .Maj ful uživa na veroučnih uricah,res so tako,prijazne sestre,da bi kar tam ostal,pa v nedeljo bo na televiziji,so jih posneli,mislim,da v dopoldanski oddaji na slo1.Imam filemsko zvezdo Drugače,pa sem brez pralnega stroja,je šel na servis,in upam,da cifra v evrih ne bo previsoka,pa jutri delamo pesjak,ki bo,kot sva preračunala,tudi pasje drag,a,kaj čmo ,vse za naše štirinožce ,v petek,pa nam pridejo delat še fasado na delavnico ,pa drug teden,bo moja improvizirana kuhinja končana......in tako,vsak teden nekaj inn everčki kar frčijo Janez,kak frajerček si,pa tko,kot je rekla kleo,kak gradbenik,s kockami,fuuuul obvlada,res je mateja,hvala za kavo,je pridišala,tudi do mene naya,ja hvala,da si takrat poslala sporočilo,a ni bilo odziva,tako,da sem se potem spomnila,da lahko rešim z novim poštnim predalom,saj vem,sem malo bolj počasne narave,a kaj čem Lepo,se mej kleo,na pregledu,pa pupiko,lepo pozdravi,ko jo vidiš na uz Tako,mejte se lepo,pred nami je en lep jesenski dan,iskoristitega ga,mejte se rade,pa vaše sončke potiskajte.