|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
26.10.2009 10:22:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Živjo bejbe!

Ne morem verjet sa še tako pridno čvekate! Najbrž se me sploh ne spomnite več - sem vas zapustila ker sem hotla diplomirat. No, diplome še nimam, sem pa spet nosečauser posted image .... In spet sem pri junijkahuser posted image

Vidim, da vas je kar nekaj tudi na poti do novega zakladka, kleo je sploh pohitela!
Čestitke za bejbije, za vrtec, hojo po hribih, štipendije in vse lepe stvari ki ste jih doživele!

tweetek, jaz sem tudi spet pri junijkah user posted image Vsaj do tega četrtka, ko imam pregled in bom dobila morda kak majski PDP user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.10.2009 10:26:43   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Sej ne morem vsako posebej pokomentirat, ker ko preberem do konca že pozabim kaj je blo na začetku. Vas še ne poznam toliko, da bi lahko komentirala, zato prosim oprostite. Se bom pridno učila.

Vam pa eno stvar zavidam. Hišice. Mi se še lep čas ne bomo mogl zbasat iz podnajemniškega stanovanja. Sej je prostorn, svetel in na zelo dobri lokaciji, ni pa moj oziroma naš. Pa tudi dobrega najemodajalca imamo. Mam kar mal cmok v grlu, ko grem v začetku meseca najemnino nakazat.

Po drugi strani je pa fino, ker smo na svojem. Kar je tudi prednost, vsaj po besedah tistih, ki živijo pod eno streho s starši ali taščo in tastom.

Mateja, jaz imam tako tehniko, da kar sproti pri postih odprem post za odgovor, kaj komentiram in ga pustim odprtega, da me ne vrže na konec, potem ko pa pridem do konca z branjem, pa vse potrdim in se en za drugim objavijo user posted image

Jaz sem bila kot študentka tudi najemnica in hodila plačevat najemnino... samo se ne spomnim več cmoka user posted image Verjetno ni bilo tako drago kot pri vas user posted image

Drugače sem pa jaz tudi zelo vesela, da smo na svojem, se mi sploh ne da na kak dopust user posted image Je pa tudi cmok, ko dobiš račune za eno tako hišo s 300 m2...... user posted image Drugače pa moja sestra živi pri nas doma in sedaj ko ima novorojenčka ji kar prav pride mamina pomoč, meni je bilo precej težje... Samo gre in res ni drugih težav, o vsem sam odločaš... ampak tudi plačaš, ja.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.10.2009 10:28:00   
slovenka
RMRM, saj ko bo naša Sofija velika kot Sara, se meni tudi verjetno ne bo več dalo po buče in coprnico user posted image

Anaj, pridna si... Jaz pa skoraj vsako noč sanjam porod. Madonca, me je strah. Res bedna izkušnja v prvo in potem zdaj to user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.10.2009 10:33:11   
lunca144
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Živjo bejbe!

Ne morem verjet sa še tako pridno čvekate! Najbrž se me sploh ne spomnite več - sem vas zapustila ker sem hotla diplomirat. No, diplome še nimam, sem pa spet nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... In spet sem pri junijkahuser posted image

Vidim, da vas je kar nekaj tudi na poti do novega zakladka, kleo je sploh pohitela!
Čestitke za bejbije, za vrtec, hojo po hribih, štipendije in vse lepe stvari ki ste jih doživele!

...................še,enkrat bravo za user posted image ,in ,če me spomin ne vara,imaš fanta janeza,kako je kaj?in lepo,da si se ponovno oglasila,še kaj se oglasi,nismo še zamrle user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.10.2009 10:33:57   
anaj22
ekole našga škorca navihanga, mal več fotk ja pa na Fb-ju
user posted image
user posted image
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.10.2009 10:36:24   
lunca144
In moj dan se je začel,kot dan čarovnic,imamo nadstrešek,namenjen za avto,pod njim je tudi na meščena gugalnica,eden dan pa je moj zložil,še ene trame za pesjak,in jaz hočem it ven z avtom,in naenkrat nekaj puffffff,in kaj sem naredila,zahaklala sem gugalnico za ogledalo od avta in ga odtrgalauser posted image user posted image ,mater sem jezna nase,pa sedaj,ko vsak evro prav pride,jaz delam škodo po nepotrebnem,bi se kar pojedla,tako sem jezna nase.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.10.2009 10:36:46   
anaj22
ojla twetek, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , kako kej Janez

slovenka želim ti da bi imela sedaj ful čudovit porod z minimalnimi bolečinami in prijaznim osebjem

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.10.2009 10:37:52   
lunca144
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ekole našga škorca navihanga, mal več fotk ja pa na Fb-ju
user posted image
user posted image
user posted image

.....................cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.10.2009 10:39:10   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

In moj dan se je začel,kot dan čarovnic,imamo nadstrešek,namenjen za avto,pod njim je tudi na meščena gugalnica,eden dan pa je moj zložil,še ene trame za pesjak,in jaz hočem it ven z avtom,in naenkrat nekaj puffffff,in kaj sem naredila,zahaklala sem gugalnico za ogledalo od avta in ga odtrgalauser posted image user posted image ,mater sem jezna nase,pa sedaj,ko vsak evro prav pride,jaz delam škodo po nepotrebnem,bi se kar pojedla,tako sem jezna nase.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.10.2009 10:40:02   
lunca144
rmrm,slovenka,mojca.............lep dan vsem tremuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.10.2009 10:42:54   
lunca144
Se poslavljam do jutri,ker mi bo moj odnesel računalnik,lep dan vsem skupi,uživajteuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.10.2009 10:55:39   
Anonimen
morgen...kaouser posted image

tweetek cestitke,pa spet junijkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sofija na enih slikah ze tko odrasla izgleda,pleza po tistem zlozljivem stolu ravn tako kot moja.To se zvira,kot da bi bil stolcek za plezat,ne pa za sedetuser posted image

Jaka,je ze res fant in pol.Na zadnji sliki mi je sploh facko.user posted image

Buce moramo se kupit,sem ravn vceraj mozu rekla.Izdolbel jih bo on,ker jaz joih nisem se nikol,niti jih ne znam.Bomo dal pa na balkon al pa na okno,se ne vem.Carovnice ze imamo...TRI,pa enega ZMAJAuser posted image user posted image user posted image

Vceraj smo sli na kosilo,pa malo na sprehod.Tamala je golobe hranila,to midve ze fejst znava,folk se pa kar ustavlja in jo obcuduje.Posebej starejsi.
Sama sem bila mal zalostna,ker je blo ful pticev brez prstov,eni trije pa so imel tko zatecene nogce,vse zavozlane s z nitkamiuser posted image .

Tali je prisla popoldan domov,vsa neprespana...so gledale punce celo noc filme.je Tali prinesla same grozljivke...plus je se prehlajena,tako da samo spi in lezi.Ima pocitnice ta teden .

Lunca,se zgodi,ne se prevec sekirat.Samo da ni blo se huje..tisto ogledalo boste ze menjali.Tvoj ti naj pa hitro racunalnik vrne.

MateOja,mi smo tudi podnajemniki,pa nas pocasi ze kar base...ko pride se dojencek,bo sploh vse na knap,ceprav imamo cez 90kvadratov.
Upam da se cim prej preselimo.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.10.2009 11:34:31   
slovenka

Se poslavljam do jutri,ker mi bo moj odnesel računalnik,lep dan vsem skupi,uživajteuser posted image user posted image user posted image

lunca, kaj to za kazen zaradi špegla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.10.2009 11:34:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sofija na enih slikah ze tko odrasla izgleda,pleza po tistem zlozljivem stolu ravn tako kot moja.To se zvira,kot da bi bil stolcek za plezat,ne pa za sedetuser posted image

Kleo, tega roza smo imeli prej na terasi in ga je zdaj v mrzlem tako čez šipo gledala, pa sem ga potem notri vzela. Kako je bila vesela user posted image user posted image Ima pa itak še tisti foteljček v dnevni, tako da midva komaj vidiva na TV, toliko vsega ima ta mala... Pa ja, pleza, sedi pa tudi občasno gor, sploh ko čaja pije... Pa kako čudno gleda, če se kak drug otrok gor vsede. V stilu, ja haloooo, to je moj stol. Samo buni se pa ne, samo počaka, da bo fraj user posted image

Jaka je tudi pravi sladkiš, naj pride kaj naokoli, bi ga Sofija malo polupčkala user posted image Ma meni se zdi, da ga kar vidim, kakšen bo kot najstnik...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.10.2009 11:36:15   
slovenka

slovenka želim ti da bi imela sedaj ful čudovit porod z minimalnimi bolečinami in prijaznim osebjem

Ojej, upam, da res... ne vem, kako bom jaz preživela še teh 7 mesecev, kar me čaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.10.2009 12:30:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ojej, upam, da res... ne vem, kako bom jaz preživela še teh 7 mesecev, kar me čaka user posted image user posted image user posted image

^

Kaj si imela tolk hud poroduser posted image ...se vec ne spomnim,kako je bilo pri tebi.Pa saj bo hitro,bos vidla.Se mi zdi da se najbolj prvi mesec-2 vlece.Se posebej dnevi do prvega pregledauser posted image user posted image user posted image

Saj moja ima tudi se 2stolcka pa klopco...samo tale zlozljiv je zakon,se lahko fejst zvira na njem,pa bo se kar stabilno stal.Ce pa na lesenih izvaja artisticne tocke,mi gredo pa kar lasje pokonciuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.10.2009 12:30:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

lunca, kaj to za kazen zaradi špegla? user posted image user posted image user posted image

to je tut meni koj na misel padlouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.10.2009 12:56:32   
Anonimen
Dobrodošle vse stare-nove nazajuser posted image user posted image user posted image .

lunca  - nč bat, en špegu se že zamenja

Jst mam pa počitnice, juhuhuhuhuhuhuhuh.

Bom mogoč kej večkrat okrog prišla - ampak ne obljubim, ker mam ful delauser posted image .

Aja, pa lunca, jaz sem poslala takrat mail, pa sem mislila, da ti bodo zrihtali - eh sej ne morš verjet.

Grem zdej počasi mal pokosilat, pol pa še kej nardit.

Čaočaočao

Aja, pa tweetek - user posted image user posted image user posted image  za dojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.10.2009 14:08:41   
Anonimen
RMRM česitke Sari za štipendijouser posted image user posted image

tweetek čestitke za nosečnostuser posted image , pa kaj  se še javiuser posted image

lunca- user posted image

anaj-sem ravnokar gledala na FB tvojega sončkauser posted image user posted image

nya- uživaj na počitnicah, pa upam, da se kakšen dan ujameva na FB

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.10.2009 14:10:44   
Anonimen
bravo punce, sem imela celo dve strani za prebratuser posted image

Pri nas vse po starem, Ema še mal kašlja, drugače je ok. Ta teden ima tudi Maša počitnice tako, da imam kar pestro. Mi je Ema šele sedaj zaspala, je trajal več kot eno urouser posted image , sem jo vmes prinesla še mal v dnevno, pa potem spet nazaj nesla spat.

Nič, grem do konca skuhat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.10.2009 23:07:43   
Tina 28
Drage mamice...se me še spomnite user posted image
končno sem usposobla notebook, kjer mam svoj vzdevek. Nekako se mi ni uspelo spravit zraven...sem čist ven padla.

Brala vas nisem, bom to zdaj en dan naredila, ko mam počitnice. Letos imam podaljšano bivanje in imamo zelo zmešan in neoganiziran urnik. Nejca bolj malo vidim.

Drugače pa smo OK...Anja je pravi mali gavnarček, Nejc ji rad nagaja...ko sta skupaj je pestro...Nejc je za Anjo od vseh nas najpomembnejši in on to veuser posted image . Mal premal časa mam za Nejca, kar me obremenjuje...ampak bo zdaj bolše, ko so krajši dnevi.

Drugače sem zdaj zvečer malo brskala in se učila o prehrani. Če se spomnite, sem že omenila, da se želim ob delu še s tem malo ukvarjati. Mi je všeč, ker mam stik z odraslimi, načrtujem sama in marsikomu pomagam (je pa res, da moraš verjet, da je hrana dobra....Nekateri pač ne in jim ne solim pameti, če razumete). Ustvarila sem si krog ljudi, ki se večkrat slišimo, imam dober občutek, da lahko delam tudi z odraslimi (24 ur na dan govoriti samo z otroci malce zanemari odrasli del pameti). Tko, da upam, da razumete, da mi je blo zdaj to sestavljanko o načinu dela skupaj sestavit zelo pomembno.

Aja...drugače je pa Anja zelo spretna...še kar rada je, zobkov imamo 7, govori MAMA, ATA, AM, PAPA, AJA, ACI...in kar oponaša živali na svoj način. Pametna je zlo, sam pri govoru je pa še kar lena.

Velikokrat sem hotla priti čvekat...seveda prepozno in ker nisem vedela, kje naj začnem in kje končam...me je minilo user posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.10.2009 8:39:06   
Anonimen
morgen

Oj Tina,helouuser posted image Pridna,da si se koncno oglasilauser posted image
Daj razlozi tole o prehrani,ker jaz se nic ne spomnim,da si o tem govorila.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.10.2009 8:51:45   
lunca144
Dobro jutro vsem skupi,sem dobila nazaj računalnik,ja pa ne ,nisem mela kazenski odvzem,ampak smo zamenjala računalnik in ga je moral inštalirat,pa na tastarem sva morala vrnit instant internet,ta pa ma že vgrajenega,tako,da smo sedaj važiči,samo malo me bašejo tile novi windovsi,jih še nisem navajena,pa sej bom kmalu,kaj zeznila pa bo,spet veselouser posted image user posted image ........................
tina.........lepo,da si se oglasila nazaj,ja mene pa tud zanima tale tvoja prehrana,ker sem se spet zredila kot puci,in moram nekaj narest zase,ko zmanjka energije,se nafilam s sladkarijamiuser posted image .
Zdejle pa moram pa moram peljat maja na veroučne urice ,majo sedaj čez počitnice,je prau fino,da sem jim nekaj dogaja,pečejo piškote,kruh.
Dobro jutro vsem skupi.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.10.2009 9:18:32   
tweetek
Hojla bejbe! ful sem vesela da se me še spomniteuser posted image

Ja, Janez je super, bom poskusla slikce prilepit drugače sem pa tud en album dodala na RR.... Govori že kar veliko; mami, ati, avto (njegova prva beseda), riša (risat), oponaša živali, duda, pil, gor, dol, papa, dan, bana (banana), in najbolj pogosti besedi "to" -ko kaj hoče in "ja" - če ga kaj vprašaš. Sicer je občasno tud ne, predvsem če ga vprašam če je pokakan - sovraži previjanje. Zastopi pa že vse in tudi nagajat že dobro zna. Je pravi gavnerček , ampak je pa vedno dobre volje. Pa zelo rad se lubčka in maže s kremouser posted image

... Hmm, tale misija prilepljanja slikic mi ne gre- a lahko katera razloži kako se to dogaja?

Lunca, nikar se ne sekiraj glede avta, jaz sem pred kratkim naredila izpit pa sem imela že prometno; točneje en teden po izpitu! Sem stolkla odbijač enmu avtu in nardila luknjo v naš odbijač. Ampak glavno je da ste vsi ok.

No, zdaj moram jest (saj se še spomnite kako to gre, a ne?) tko da pridem kmalu nazaj!

Lep dan vsem!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.10.2009 9:22:53   
Anonimen
tweetek,slike nalozi na www.shrani.si,potem kopiraj link kjer pise za forume s predogledom,in prenesi na rr.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.