|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.10.2009 10:30:46   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

O jej. Ravno so me z vrtca klical da moram po Janeza ker so dobili nek virusni izpiščaj. Pa se končuje moje čvekanje za par dni....

Ja, opravljivke in opravljivci so povsod....

Kleopatra, hvala bom še enkrat poskusla.

Vso srečo na pregledu!

Upam,da je samo enodnevna viroza,kot je bila pri nas včeraj,nekaj urna vročina,z rahlimi pikicami,ki so od vročine,potem,pa dobro.................sej bo,janez je pravi kerelcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.10.2009 10:31:43   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaazuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.10.2009 10:36:51   
Anonimen
Sploh nimam danes pregled,ampak sem ga imela v pon.user posted image user posted image .Zdaj pa spet do pon.cakat...matr smuser posted image user posted image

Lunca,kaksne koze,kako pa to zgleda,al to se obstaja,kaj niso cepljeni....mi jih nismo imel,niti Tali...user posted image

tweetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.10.2009 10:41:02   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sploh nimam danes pregled,ampak sem ga imela v pon.user posted image user posted image .Zdaj pa spet do pon.cakat...matr smuser posted image user posted image

Lunca,kaksne koze,kako pa to zgleda,al to se obstaja,kaj niso cepljeni....mi jih nismo imel,niti Tali...user posted image

tweetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,kleo,vodene koze,pri nas je tega še ogromno,trenutno razsajajo v našem bivšem vrtcu,saj veš,ko si ves pikast,najprej je voden mehurček,potem pa poči,in nastane hrasta,in fajn srbi,pa imaš,lahko še vročino zdraven,pa bruhanje.......res,si ne želim tegauser posted image v naši hiši,se tolažim,malo s tem,da ker luna še dojim,da ima še malo več zaščite-upam.Pa škoda,da nimaš danes pregledauser posted image ....................nič dekle mojo,jaz moram it delat,čas bežiiiiiiiii.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.10.2009 11:40:24   
mate0ja
Mi smo vodene koze oziroma morice že imel. Pri osmih mesecih pa sploh mi ni jasno kje sem to čudo dobili. Zdravnica je rekla, da verjetno v kakem nakupovalnem centru, ko smo otroka dal sedet v nakupovalni oziček. Svašta. Če bi blo to v vrtcu, al pa da bi mel stik z obolelimi že razumem ampak da starši kušne otroke okrog vlačjo mi pa ne gre v glavo. A je težko bit tri dni, tolk, da se pikice posušijo in rata hrasta, doma.

V glavnem naša je mela relativno mal pikic pa nič ni praskala, tko da smo jih preživeli brez mazanja in sirupa. Drgač se pa daje en sirup proti srbenju pa v lekarni dobiš brez recepta kremico s katero vsako pikico posebej namažeš. Kužni so toliko časa, da se jim pikice posušijo. Pol pa neki časa traja, da se koža sčisti.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.10.2009 11:58:32   
anaj22
ojla čvekice user posted image user posted image user posted image

Janez kakšen velik fant si že

Lunca vi ste pa pridni na ful

opravljivke so pa itak na vsaki vasi doma, vse vedo vse vidijo, sam ponavadi pred svojim pragom pozabijo pomest

jaz sem pa mal prevč pospravlala po hiši zdej me pa mal črviči ampak bo že minilo.

Vam moram povedat da so decembrke ful pohitele in me ful prijelo gnezdit, da še mene kaj ne preseneti

grem zdej mal počivat

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.10.2009 12:42:36   
Anonimen
koze-vodene koze-NORICE!!!!...ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to smo pa imel in Tali tudiuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.10.2009 13:29:26   
lunca144
anaj.....lepo,počivaj,ne pretiravat s pucanjem,da ti ne bo zmanjkalo energije,to se je zgodilo meni,ko sem bla kot stroj pred porodom,po porodu,mi je pa zmanjkalo,in teško se je potem nafilat nazaj,pa ne beri preveč,tvoj termin je decembra,ko je veseli december na vrsti,in zate,bo še posebej veseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.10.2009 13:32:24   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

koze-vodene koze-NORICE!!!!...ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to smo pa imel in Tali tudiuser posted image

...............ko,je mene klicala,prijateljica,da ma tamala koze,me je najprej vprašala,če hočem met koze,pa ji pravim,da ne ,ker mi niso všeč,kot živalce,katero bi mela,pa pravi ona mi jih mamo,pa gruntam,ja kam,so jo pa dali,aha,majo,malo pritlikavo kozo,no saj te so kar luškane,potem,pa mi kapne,da je mislila na vodene koze,............ja koza jazuser posted image user posted image nimam kajuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.10.2009 19:06:02   
alea01
hej, hoj babuškeuser posted image

opa, opa.....celo je nekaj za komentiratuser posted image

mateOja- lepo pozdravljena nazaj....se te spomnim...celo par postov si objavilauser posted image . In lepo, da si se odločila čvekat z junijkamiuser posted image

tweetek- izgubljena duša. Noben ni pozabil nate in tvojega Janezeka. In seveda user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Upajmo, da je možek naredil pužouser posted image . Brez skrbi, boš že diplomirala, ko bo pravi čas....Janezek, kaki šarmer...taki blond. Ta bo pa mešal glave......user posted image

RMRM- škoda, da ti niso podaljšali bolniško. Ne vem , kaj naj rečem. Naša država ima itak čudne zakone, ki za ene veljajo, za ene pač ne in je itak vse na glavo postavljenouser posted image user posted image . Je pa lepo, da Lukas napreduje in ti boš itak delala samo 4 ure in brez skrbi, vse bosta nadoknadila,...tudi vaje. in seveda kapo dol tvoji Sari. Res je pridna.

kleopatra- kako nosečka? Še malo, pa bo. Sem videla Meri kako papca. Kaka pupika je že. Ful laskov ima in taka manekenka..kot Izabela sevedauser posted image

ninny- kako kaj s tvojo službo kaže? Vem, da si enkrat omenjala, da bi na jesen nekaj bilo. No, upam da je kaj. Ema je pa tudi že velika baba in čist druga... joj kako rastejo tile naši. so pravi otroci, ne pa dojenčkiuser posted image .

Bejbe, kar mal pripopajte slike svojih malčkov. So se tolk spremenili, da je kar fajn jih gledatuser posted image

anaj- počivaj in gnezdi. Pa ne razmišljaj o predčasnem porodu. Itak, da bo vse kul in rodila boš normalno in tvoj Jaka je tudi že pravi šarmerski dedc

lunca- super, da si nazaj in da lepo rihtate hiško, da uživate in ste zadovoljniuser posted image

Tina28- ja dušo, a si še najdla forum?user posted image . Lepo, da ste kul, kakšno slikico Anje pripopaj... Je ziher že cela baba. To zadevo s katero se ukvarjaš....jaz še nisem slišala zanjouser posted image ...kot, da živim bogu iza nogeuser posted image . Če tebi odgovarja, se ne oziraj na druge in širi svoje znanje. Vsak po svojeuser posted image

slovenka- ti si pa čisto preveč pridna. Pusti še kako knjigo za drugega ali pa tretjega dojenčka. Vse bi rada pri enem naredila. Torej misliš, da bo spet puža?. A tvoj dedc ni imel batašev gor?user posted image ..

anamor- user posted image  za vašo hišico in user posted image user posted image  da boste kmalu zdravi in da greste v vrtec

Hm....koga sem izpustila? Naj se javiuser posted image

Drgač pa....pri nam vse po starem. Spimo normalno od 18.30 do 6.30 ko mora vstat za v varstvo. Ura nas ni zmedla. Ponoči spimo, ne čvekamo tako kot eni...recimo Jaka, pa Emauser posted image user posted image .
Jemo bolj slabo. Razen pri varuški ful je, doma pa neuser posted image . očitno zelo dobro kuhauser posted image . Dojenčka še ne bomo imeli, vsaj kaže nič na to, čeprav veeeeeeeeliko user posted image ...sploh ob 21.00 uri zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image . Aha, sem se neki spomnila. Ste se pogovarjale, da ko se lupčkate pred otročki, da so ljubosumni ali neki takega. no, pri nas to izgleda takole. Midva se pač mal zaliževa, po domače povedanouser posted image  in zdaj tamali ko rečeš, daj lubčka najprej porine jezik ven in te oslini in pol ne ve kaj bi z njimuser posted image user posted image user posted image in se kao lubčka. Drgač se pa ful reži, ko naju vidi in se ji ful fajn zdi. No, to bo to zaenkrat. Celi romanuser posted image
Lepo se imejte.....še pridem kaj naokoli...kmaluuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.10.2009 19:12:59 >

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.10.2009 19:42:40   
RMRM
Ojla!

Je Alea tako nazorno vse pokomentirana, da se samo podpišem pod njen postuser posted image user posted image .

Drgač pa, Tweetek, kakšen luštkan fantek. user posted image user posted image user posted image .  Pa čestitke za user posted image . Naj bo čimlepša.

Tina28, hello tudi tebi. Lepo da si se oglasila. No, jaz sem pa ena tistih, ki sem nad HB navdušenauser posted image , sam mal prelena da bi ga redno jemala. Dokler sem ga pa jemala, je bilo pa počutje enkratno, noro energije. V glavnem super. Bi zadnjič z veseljem prišla na tvoje predavanje, samo mi je bilo prepozno, ker zvečer nočem puščat otrok samih v hiši. Če boš imela kakšen petek, z veseljem pridem.

Mi2 sva pa bila danes spet pri Osteopatinji. Mi je polepšala dan s svojim optimizmom user posted image user posted image . V glavnem zgleda dobr, je bila navdušena nad napredkom, redno morva delat vaje, ona bo pa s svojim delom sprostila napetost, kajti iz hipotonije smo prešli na hipertonijo, o čemer nisem imela pojma. Pol se pa pejmo. Sem kar mal jezna na naše zdravstvo, kajti nihče ti nič konkretnega ne pove, vse moraš sam izvlečt, za vse se moraš sam pobrigat. ......user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.10.2009 20:32:18   
RMRM
Še slikice mojih škratovuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.10.2009 20:33:57   
Anonimen
Tina- jaz nimam nič proti flku ki to jemlje oziroma se s tem ukvarja, dokler mene noče prepričevat v nekaj v kar ne verjamem - drgač pa vsak itak ve zase user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.10.2009 20:35:45   
Anonimen
RMRM - kako so lušni tvoji otroci - ko iz kake reklame

Dej povej, kaj pa pomeni hipertonija? Pa kar se tiče našega zdravstva - nimam besed - bi jim mal blo treba plače znižat, pa jih plačat na učinek - pa da vidimo potem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.10.2009 20:54:56   
Anonimen
oj

Alea,tvoji komentarji so mi polepsali veceruser posted image user posted image ...ampak vidva packa,se kar lizetauser posted image pred tamalo...haaalloooo,kam pa to pase.Zdaj bo Izabela se druge otroke na to navadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pa moja ne vem ce je ljubosumna,samo,kakor da jo je sram...pa midva se NE zalizujeva pred otroci,halooouser posted image
Aja,kje si vidla Meri k papca???Si bla pri nasuser posted image user posted image

RMRM,mene tudi zanima?
Pa tvoji otroc so res lustni,fotogenicni,pridni..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.10.2009 21:16:32   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Dej povej, kaj pa pomeni hipertonija? Pa kar se tiče našega zdravstva - nimam besed - bi jim mal blo treba plače znižat, pa jih plačat na učinek - pa da vidimo potem

Nya, Kleo
hipertonija - povišan mišični tonus
hipotonija - znižan mišični tonus

Po domače hipertonija pomeni, da ima otrok zategnjene mišice, npr. nogice zateguje, niso mehke.  Ne znam drugač povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.10.2009 21:17:11   
RMRM
pa hvala za pohvale obema user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.10.2009 21:41:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nya, Kleo
hipertonija - povišan mišični tonus
hipotonija - znižan mišični tonus

Po domače hipertonija pomeni, da ima otrok zategnjene mišice, npr. nogice zateguje, niso mehke.  Ne znam drugač povedat.

To je imel moj necak.Ga je svakinja vozila na telovadbo in to se potem,ko je bilo ze v redu.Zdaj je pa tak sportnik..vse obvlada,ni da ni.Star je 4leta.
Kaj so se prej zmotili,ali je prislo zdaj do te spremembe?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.10.2009 21:48:39   
RMRM
Kleo, na začetku je bil ful hipoton, odkar je hipotonija nekako izvenela in odkar se hoče postavljat na nogice, pa je začel nogice zategovat. Ga moram pol mal prelisičit, da sprosti nogice. Pa namesto da stopi s celim podplatkom, včasih stoji na prstih, kar pa ne sme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.10.2009 21:56:03   
Anonimen
Ves da se mi zdi,da moja tudi kar po prstih hodi.Ne ves cas,ampak vcasih doma opazim,kako kar po prstih stopa...saj mogoce ni nic.
saj to bosta z vajami uredila,bos vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Moj necak je to ze kot dojencek cist nogice zategoval,kot v krcu...pa ti pravim,zdaj je pa tolk gibcen,ne mores verjet.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.10.2009 21:59:26   
RMRM
Ja, sej vem. Čas bo pokazal svoje. Sej drgač se sprijazniš, ni druge.

Kar se pa tiče Meri, jo pa popravljaj, če hodi po prstkih, ker ne sme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.10.2009 22:00:10   
RMRM
Kako pa user posted image , vidim da ti čas noro uhaja, da si pozabila na pregleduser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.10.2009 22:04:15   
Anonimen
Naša je začela hodit po prstkih, ampak samo iz ljubega afnanja ki ga je prinesla iz vrtca. Te igrice ki se jih gredo in te fore. Je prav smešna, pa ko medveda oponaša in govori copa copa cop.

Pa dober večer, mi smo bli spet pri dežurnem, vzrok obložen sluhovod pri Sari. HB ni vneto srednje uho. Spimo zadnje 4 noči največ 8 ur, se premetava, joče, boli trebušček, ker ima trebušno virozo, seveda iz vrtca.user posted image

Pa dobro jutro čveke, mogoče bo še kaj iz vas letos po končani porodniški.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.10.2009 22:06:45   
Anonimen
ja ves,sem imela ta mesec ze pregled,pa 3d uz,in mi sploh ni na misel padlo,da ga imam spet...sem se ponoci spomnila,da bi moral biti se ta mesec.Pa sem bila ziher,da dane..sem ga imela 2x na 28....no,pa sem ga zgresilauser posted image .Saj bo kmal spet pon.
Bom MERI se bolj opazovala,ja,pa popravljala.Se spomnim enega sosolca,ki je cist po prstih hodil..user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.10.2009 22:08:22   
Anonimen
Boga Sara,trebuscek,pa se uhouser posted image user posted image user posted image .kaj so ji pa dali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.