|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
16.11.2009 18:23:28   
matejka78

Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim peti, da sporočiš 30.11. lepo novičko user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.11.2009 19:26:20   
miklarom
zarči - lubika moja, evo da ti še tukaj čestitam za dve lepiuser posted image user posted image , dobro jih čuvaj, veliko šočivaj in lepo grej, čez 14.dni pa ....saj veš en zeloooooo veeeeeeeeeeelik user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.11.2009 19:33:17   
PERSIDA
Pozdravljene!
Lepo grejte svojeuser posted image .Tiste ,ki,pa čakate ,pa da vam čimprej mine.
Imam ,pa eno vprašanje čist tak informativno a še vedno imaš na izbiro ,da ti vstavijo enega ali dva oplojenauser posted image .Ker sem nekaj slišala ,da naj nebi več vstavljali 2user posted image  ?Sicer jaz še imam 1 zamrznjenčka samo glede na to kar sem letos dala vse skoz se tak ne grem več čeprav bi še imela kdaj kakegauser posted image .Upam ,da vas ne jezim preveč ko prebiram vašo temo samo sem bila lani v isti situaciji in zato rada pokukam ,da berem lepe novičke.
Pa srečno bodoče mamice.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.11.2009 19:39:58   
marta82
Persida kolikor vem vstavljajo v prvih dveh postopkih enega, potem pa lahko dva (to je bil nekako pogoj za brezplačnih 6 postopkov). Tako prišparajo denar, ker je manj rizičnih večplodnih nosečnosti in lahko plačajo 2 postopka več kot prej (ko so bili štirje).
Naj me katera popravi, če nisem točno napisala.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 16.11.2009 19:45:49 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.11.2009 19:44:54   
marta82

?Sicer jaz še imam 1 zamrznjenčka samo glede na to kar sem letos dala vse skoz se tak ne grem več čeprav bi še imela kdaj kakegauser posted image .

Skoraj kot da bi svoje misli brala.user posted image

Vsem želim vso srečo v postopkih in čimprejšnjo uresničitev želja.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.11.2009 19:45:11   
september1
Persida meni so danes teden vstavili dve blastocisti pa sem v 1. postopku ICSI. pa tud še nimam nad 30 let. to je čist odvisno kako se blastociste razvijajo. če so lepe in jih je več potem vstavijo eno drugače dve, če si pa starejši je pa spet drugače.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.11.2009 20:03:37   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: september1

Persida meni so danes teden vstavili dve blastocisti pa sem v 1. postopku ICSI. pa tud še nimam nad 30 let. to je čist odvisno kako se blastociste razvijajo. če so lepe in jih je več potem vstavijo eno drugače dve, če si pa starejši je pa spet drugače.

Aha torej moja informacija velja samo kvalitetne blastociste.

Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.11.2009 8:55:10   
talika81
helou!

september, tako je prav. misli pozitivno in sem prepričana, da boš zagledala en velik user posted image  ... mogoče pa se je pri tebi malo bolj pozno zgodila vgnezditev ...

beba, tud zate močno, močno držim pesti, da uspe ... tako kot za september ...

zarja, kr lepo grej svoji dve user posted image  in da nam čez 14 dni res sporočiš eno zelo veselo novico ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.11.2009 9:02:22   
september1
talika 81 hvala!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.11.2009 9:03:12   
zarja1
Srčice moje s Štajerske hvalaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.11.2009 10:21:46   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa, ne velja pri ZET. Tam lahko takoj rečeš za 2. Imaš to pravico (preverjeno). Torej, če imaš zamrznjenčke iz prvega postopka, jih lahko po 2 vstavljajo...

< Sporočilo je popravil biba77 -- 17.11.2009 10:22:07 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.11.2009 16:38:58   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa, ne velja pri ZET. Tam lahko takoj rečeš za 2. Imaš to pravico (preverjeno). Torej, če imaš zamrznjenčke iz prvega postopka, jih lahko po 2 vstavljajo...

to pa nisem vedla, jst sem prvič v postopk, pa itak ni ostalo nič za zamrznit tako da ne vem kako je z ZET.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.11.2009 8:35:47   
september1
jutro!

da nas malo dvignem.

A se bomo kaj zmenle za kak kofe al še kr ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

beba a že maš pc? te pogrešamo tukaj.

in kako ste ostale kaj?

< Sporočilo je popravil september1 -- 18.11.2009 8:36:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.11.2009 8:45:37   
miklarom
oj, jest sem se dvignala že ob 6.30 user posted image , kako kaj vse vredu, kdaj delamo test. ja se lahk zmenmo, drug teden mam cajt k delam zjutraj, za naprej še pa ne vem kak bom delala.

beba- kako kaže?

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.11.2009 8:58:54   
september1
uradno bo test pr men 23. neuradno pa ga bom delala al v petek ali pa soboto, danes si grem pa CB kupit.user posted image

pa izcedek se umirja upam da je to dobr znak in da ne bo zdaj user posted image prišla. ker krče mam skoz po malem.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.11.2009 9:01:56   
miklarom
držim pesti da ne bouser posted image  in navija za velik user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.11.2009 9:07:12   
september1
miklarom hvala!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.11.2009 9:16:48   
PERSIDA

uradno bo test pr men 23. neuradno pa ga bom delala al v petek ali pa soboto, danes si grem pa CB kupit.user posted image

pa izcedek se umirja upam da je to dobr znak in da ne bo zdaj user posted image prišla. ker krče mam skoz po malem.

Tud pri meni je takrat bil rjav izcedek ,pa vse znake sem imela kot pri menstruaciji tak ,da nisem upala na dober rezultat .A glej ga zlomka kar obadva sta se zgrala mamice.Tak ,da nič obupat držim pestke zate .

Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.11.2009 9:37:48   
talika81
september, ne obupat. mogoče pa je bil tisti izcedek res vgnezidtvena.

da te še malo potolažim - brala sem včeraj malo pušenjaka in je rekel, da se vgnezidtev pri ET lahko zgodi tudi 6. dan po ET oziroma da se ponavadi to zgodi okrog 6. dne ... tako da na obupat in močno, močno držim pesti, da bi bil en velik user posted image , če ne prej, pa na krvnem testu ...

beba, tebi žeim enako ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.11.2009 11:01:24   
daga79
držim pesti za vaju september in beba - pa tud za vse ostale ;)

danes šla po inekcije D... in začela pikat upam da hitro minejo ti tedni -bom pa manj študirala na sebe in več na vaju da vama rata, ker potem bom tudi jaz imela več upanja ;(

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.11.2009 11:14:36   
daga79
aha še eno vprašanje kaj katera ve ali se lahko pred ET savnaš, kopaš se že lahko po moje kaj pa savna???

je katera zasledila ta podatek???

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.11.2009 11:32:04   
tassi1
September, krči so dober znak za +.Če se spodaj nič ne dogaja, je bolj kriza. verjemi, imam že preveč takšnih izkušenj. Pa še en znak, ki napoveduje user posted image - zmeri si temperaturo-če je povišana, je to to.++
pa držim pestke za en velik nalulan user posted image user posted image .
Pa za Bebo in zarjo tudi!!
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.11.2009 11:58:11   
september1
tassi1 ti to misliš bazalno temperaturo al pod pazduho?

talika, tassi, daga79, persida, hvala. občutek imam da se bo M vsak čas ulila ko me zvija po malem.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.11.2009 12:50:30   
talika81
september, hitro nehaj s takimi mislimi ... sej veš, da to lahko pomeni tudi to, da bo en velik user posted image  ..,. tako da hitro mislit optimistično, draga moja ...

jaz se spomnim, da ko sem bila noseča, sem tudi imela občutek, kot da se bo user posted image  vsak čas ulila ... ampak me je ta občutek prevaral in tudi tebe bo. boš videla.

Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.11.2009 13:21:43   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

september, ne obupat. mogoče pa je bil tisti izcedek res vgnezidtvena.

da te še malo potolažim - brala sem včeraj malo pušenjaka in je rekel, da se vgnezidtev pri ET lahko zgodi tudi 6. dan po ET oziroma da se ponavadi to zgodi okrog 6. dne ... tako da na obupat in močno, močno držim pesti, da bi bil en velik user posted image , če ne prej, pa na krvnem testu ...

beba, tebi žeim enako ...

Danes sem tudi jaz bila na MONu in mislim, da je talika81 govorila o tem postu dr. Pušenjaka:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5831662
Jaz njegov odgovor razumem, da do vgnezditve pride 6.-9. po punkciji oz. v primeru ET 6. dan po punkciji, ker je zarodek že v maternici in "ne potuje več".

Vsekakor pa bi te potolažila, september, da ti izcedki prav nič ne dorečejo, saj so, po moje, odraz hormonskega dogajanja v telesu. Tudi jaz sem jih občasno imela na začetku 1. nosečnosti in niso nič slabega pomenili. Vsekakor, ne obupat.

user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?