|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
20.11.2009 11:45:14   
metuljci
ja saj. pa še europark je poleg user posted image tak da se še dalj zavleče user posted image  

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
20.11.2009 11:50:51   
september1
jutro,
testa nisem delala ker sem ponoč mela hud zobobol in danes nisem bla pr voli za lulanje na palčko, jutr pa definitivno bom.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.11.2009 12:15:10   
zaljubljena23
user posted image user posted image September, navijam da bosta jutri dve črtici oz lep plusek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
20.11.2009 12:16:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

user posted image user posted image September, navijam da bosta jutri dve črtici oz lep plusek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudi, jaz tudiiiiii

Horny Teddy

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
20.11.2009 12:36:47   
Matejčika
September, upam da te je bolela glava iz istega razloga kot mene pred dvemi leti, ker sem bla noseča. :)

Ne, ne, po histeroskopiji se bo mogla it na postopek, ker bodo delali PGD. Z drugimi besedami, nesme zanosti po naravni poti. Zato me zanima, kako dolgo je okrevanje po H oz. kako dolgo bo treba počakat pred postopkom.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
20.11.2009 12:44:35   
metuljci
matejčika meni se zdi, da se s tretjo menstruacijo lahko gre v postopek. vsaj tako je blo pri meni user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
20.11.2009 13:50:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

matejčika meni se zdi, da se s tretjo menstruacijo lahko gre v postopek. vsaj tako je blo pri meni user posted image

JA, PO HISTERO ALI LAPARO V mB PRIPOROČAJO 3 MESECE POČITKA.

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
20.11.2009 13:54:07   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

jutro,
testa nisem delala ker sem ponoč mela hud zobobol in danes nisem bla pr voli za lulanje na palčko, jutr pa definitivno bom.

Odličen znak, hitr pejt lulat!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 2708
20.11.2009 14:40:52   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A kar tri mesece...Jaz sem do zdaj skozi brala, da so čakale do prve M in potem šle v akcijouser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
20.11.2009 16:19:27   
zarja1

A kar tri mesece...Jaz sem do zdaj skozi brala, da so čakale do prve M in potem šle v akcijouser posted image

jaz sem imela histero in je blo tak. Če se je kaj spremenilo, pa ne bi vedla.

Horny Teddy

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
20.11.2009 16:40:09   
marta82

jaz sem imela histero in je blo tak. Če se je kaj spremenilo, pa ne bi vedla.

Meni so tudi svetovali 3 cikluse (to je bilo pred slabimi dvemi leti).

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
21.11.2009 6:03:42   
beba75
Pa se je končala moja pravljica.
Danes nalulala velik - user posted image .Zdaj pa sem že prepričana da to drži. Hvala vam za vse pestke in vzpodbudne besede, ampak se žal ni obneslo. Upam samo da bom spet hitro v novem postopku ( cca. čakanje 4 mesece na pošto). zdaj pa grem malo user posted image user posted image user posted image v sebi noter, saj mojemu še ne morem povedati- mu ne bi rada pokvarila razpoloženja za roj.dan ( ima ga v pon., praznujemo ga pa jutri).

september upam da nam ti sporočiš drugačno- veselo novico!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
21.11.2009 6:11:00   
biba77
Žal mi je, beba... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
21.11.2009 7:06:23   
tassi1
Beba- pojdi vseeno na krvni test v Mb. izjoči se, stisnita se skupaj in boš videla- naslednjič bo en velik  +.

Pošiljam ti velik topel user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
21.11.2009 7:07:54   
daga79
beba žal mi je ampak če se ni vlila user posted image je po moje kanček upanja a ne??

Jaz pa imam eno pomembno vprašanje ali je katera opazila da,ko se je pikala z Dipherline opazila da ima rahlo vročino (vsak dan imam popoldne 37,2 vročino) in opazila sem da sem se v treh dneh odkar se pikam pridobila za ccaa1,5 kg tak kaže tehtnica ali je mogoče sicer sem prebrala na navodilih da to so stranski učinki ampak jih je katera zazanala pri sebi-- sploh me moti povečanje teže si predstavljate koliko kg bom pridobila do konca 3.12. če sem zdaj v treh dneh rečmo cca 1 kg a se mi sanja ???

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
21.11.2009 8:14:30   
september1
Dobro jutro

user posted image

malce slabša kvaliteta slike vendar vidi pa se zakaj se gre.a ne?

beba žal mi je da ni uspelouser posted image user posted image user posted image , ziher maš pa zamrzjenčka in bo to to.

daga jst si temperature nisem merla, tehtala pa sem se in se nisem nič redila, bom se pa zdaj začela.user posted image user posted image

punce hvala vam za pestke in navijanje.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
21.11.2009 8:18:13   
tassi1
jejejjejejejje čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2717
21.11.2009 8:34:04   
metuljci
beba zelo zelo mi je žal. kaj pa če bi res ponovila test.user posted image

september tebi pa čestitke user posted image želim ti lepo nosečnost user posted image

daga jaz si temperature nisem merila pri Diphereline, edino proti koncu, ko sem se špikala zraven še z gonalom, sem ratala malce napihnjena, verjetno zato, ker mi je grozila hiperca. sem pa brala, da se lahko od teh zdravil kar fajn zrediš. jaz se nisem, ker sem tud pazila kaj jem, sem mela neke vrste dieto user posted image

matejčika, tri mesece po H je potrebno počakati, da se to notri sčisti in se vzpoztavi vse na svoje mesto, kot more biti. fora je baje v tem, da prva tečka po operaciji niti ni tista taprava, ker jo itak dobiš tablet in se bolj pucaš. moja prva po op je bila tako močna in boleča, da sem mislila, da bom izkrvavela user posted image

punce vsem lep vikend, tebi beba pa še en user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
21.11.2009 9:20:43   
zarja1
September1 čestitke!!!!!!!!
Pa je tisto le bila vgnezditvena, A NE?

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
21.11.2009 9:28:02   
zarja1
Beba75 pa ne no. Res mi je žal.
A sem prav zasledila, da te čakajo zamrznjenčki? Če je tako, potem samo pozitivno naprej in čez mesec ali dva še po njih.
Če pa ne, pa v nov postopek-čakalne se baje kr krajšajo. Samo ne obupat, ... Jaz sem ziher da enkrat BO RATALO.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
21.11.2009 11:02:41   
beba75
Punce hvala vam za objemčke. Saj zdaj pač rabim par dni da se  zjočem, potem pa grem seveda naprej. če imam kakšnega pingvinčka ne vem ker takrat mi še niso znali nič povedati, ker je še bil vprašljiv. Ja saj v torek grem na krvnega, ampak rezultat tako že vem.

september bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam! Zdaj pa le tako naprej in srečnihuser posted image ti želim!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
21.11.2009 11:33:26   
daga79
september jupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiuser posted image sem vesela

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
21.11.2009 16:11:21   
september1
hvala vam za lepe želje.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.11.2009 16:41:33   
Matejčika
Hvala vsem za informacije! Še eno podvprašanje: Kaj H delajo samo v primeru da je treba kaj odstranit iz maternice? Ali jo delajo tudi, če se na UZ ni vredu vidlo kaj je v maternici? Ma še se bom načakala! user posted image

Beba user posted image user posted image Pogumno naprej v nove boje.

September wiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.11.2009 17:51:25   
zarja1
Matejčika meni so na UZ vidli pregrado, ki so jo z histero želeli odstraniti. Pri samem posegu pa so potem našli še tri polipe, ki se prej niso vidli. Tako, da ja. Vendar v primeru nejasnosti raje delajo laparoskopijo-menda zarad endometrioze, ki pa se na UZ pogosto ne ugotovi. No tak je bilo meni razloženo. Upam, da nisem kaj pomutla.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Katero ime vam je boj všeč?
pikica01

Martina (8%)

Mateja (6%)

Nika (28%)

Tina (15%)

Lana (43%)

Število vseh glasov: 516

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!