talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 IZVIRNO SPOROČILO: talika81 september, ne obupat. mogoče pa je bil tisti izcedek res vgnezidtvena. da te še malo potolažim - brala sem včeraj malo pušenjaka in je rekel, da se vgnezidtev pri ET lahko zgodi tudi 6. dan po ET oziroma da se ponavadi to zgodi okrog 6. dne ... tako da na obupat in močno, močno držim pesti, da bi bil en velik , če ne prej, pa na krvnem testu ... beba, tebi žeim enako ... Danes sem tudi jaz bila na MONu in mislim, da je talika81 govorila o tem postu dr. Pušenjaka: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5831662 Jaz njegov odgovor razumem, da do vgnezditve pride 6.-9. po punkciji oz. v primeru ET 6. dan po punkciji, ker je zarodek že v maternici in "ne potuje več". Vsekakor pa bi te potolažila, september, da ti izcedki prav nič ne dorečejo, saj so, po moje, odraz hormonskega dogajanja v telesu. Tudi jaz sem jih občasno imela na začetku 1. nosečnosti in niso nič slabega pomenili. Vsekakor, ne obupat. ja, o tem postu sem govorila ... drugače pa se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala...