womanpolice
|
Verjetno ste se že spraševale, če sm še živa in zdrava.. no, vsaj upam, da ste me vsaj malce pogrešale... Ja, moje zdravje je sedaj ok; je pa bilo hudo... ampak to je mimo, tak da je zdaj ok.. sedaj čakava nestrpno na 17.12. ko ima moj spermiogram in da vidimo rezultate še isti dan ter da pove kakšna bo terapija. IN komaj čakam postopek, in upam da kaj zvezva kdaj bo, saj bi nujn rabla vedet mesec, ker se drugo leto poročiva in morava vse rezervirat. Lepo vas je videt stare borke v akciji in upam, da tokrat uspešni. morm pa priznat, da mi je kr mal čudn, ker sama nism tokrat v postopku, saj sm vedno bila "navajena", da sm trepetala skupaj s starimi borkami... no, tokrat bom trepetala za vas in res vam želim velik uspeha!!!!!!!!!!!!!!!!! upam, da ne boste jezne, ker ne bom šla komentirat postov, saj me tko dolg ni bilo, da bi morala sedeti tu noč in dan da bi uspela vse pregledat. NO, midva pridno jeva vitaminčke.. na prehrano bolj mal pazim, saj je to pri mojem šihtu zelo težko... dnevne, nočne, bioritem.. nemogoče... ampak upam, da bodo vitamički zadostovali... sva pa ta mesec dala celo premoženje za tabletke (300 eur). Sva tud dobila Profertil, ki nama ga je toplo priporočal dr. Reljič za mojega, da mu vsaj malce izboljša lene in redke plavalčke.. jst upam, da bo tokratni postopek uspešen. ŽELIM vam lep večer!!! in upam, da bom tokrat bolj pridna tle gor....
|