|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
21.11.2009 19:25:28   
Matejčika
Hvala Zarja! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
21.11.2009 23:03:50   
matejka78

September1 .... jjjjjjeeeeeeeejjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!!!!!

Rojena77 ... jaz imam tudi 26.11. UZ (sem v skupini 26)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.11.2009 23:58:39   
rojena77
Ne vem katera je že spraševala, glede kg pri Dipherelne - no jaz se pikam in tudi zredila sem se! Pa mislim da ne jem kaj bistveno več kot prej... No morda pa le...

Matejka, a se pikaš sama? Meni ne rata, sem kr moža zaposlila s tem. Zdaj se pikam dober teden dni, danes sem vzela zadnjo tableto Femodema, me pa desni jajčnik zelo boli... Upam da ne pomeni nič.

Fajn, torej se vidiva 26.11.

September čestitam!
Beba tebe bi pa najraje objela, sem bila ziher da je obema ratalo.

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.11.2009 8:37:39   
db
čestitam septemberuser posted image user posted image user posted image

beba zate pa en objemček sej v drugo pa bo ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.11.2009 9:48:34   
daga79
rojena 77 koliko si se zredila ??? da ker sem bom jutri spet stehtala da vidim če še kar gre gor malo me je strah ker to ni normalno ter zdarvo če bi se v enem tednu zredila cca.3 kg če bo šlo gor kot prve dni ali se ti je ustavilo???

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.11.2009 10:43:15   
talika81
september1user posted image  user posted image  user posted image  user posted image zate oziroma za vaju, da je vendarle uspelo. si videla, da pozitivne misli delujejo in da je tisti izcedek vendarle bil vgnezditvena krvavitev.

sem zelo vesela zate.

beba, mogoče je pa še upanje, tako kot so že rekle prej, če ne boš dobila menstre do torka, pojdi vseeno na krvni test. ker mogoče pa je še upanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, kdaj pa ti lulaš? da še sedaj zate držimo pesti ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.11.2009 11:23:49   
miklarom
September1 - user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeeeeeeee, čestitam

beba - en veliiiiikuser posted image user posted image user posted image user posted image ,,pa sem bila prepričana da ti bo ratalo, a imaš kaj zamrznjenčkov

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.11.2009 17:19:29   
matejka78

Rojena77 ... jaz tudi pikanja ne zmorem in sem zaposlila možeka user posted image
Nisem pa opazila sprememb, da bi se kaj poredila.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.11.2009 18:40:03   
september1
punce hvala vam še enkrat za pestke in lepe misli.

talika zcedki še vedno trajajo in upam da mi jutr povejo oz. dajo ali naredijo kaj da izginejo, pa magari če tam ostanem.

Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.11.2009 19:11:52   
beba75
september ti jih kar zagnjavi naj ti kaj "pomagajo" glede izcedkov, zdaj pa res ko je potrjeno da si user posted image . Pokliči me kaj jutri da se dobiva na čveku, pa vseeno kje boš.

No pri meni so pa prvi znaki M in mislim da bo jutri v polni moči prišla. Zdaj pa je 100% potrjeno da ni uspelo. V torek grem sicer na krvnega, pa da mi povejo kako naprej, kako dolgo bom spet čakala na nov postopek. Prvi šok je mimo sedaj pa grem z polno paro naprej v novi postopek in ni vrag da ne "rata"!

zarja za tebe pa še vedno držim pesti!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.11.2009 20:08:45   
zarja1
Beba75 hvala lubica!!!!! BO NAMA RATALO BOŠ VIDLA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.11.2009 20:09:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

punce hvala vam še enkrat za pestke in lepe misli.

talika zcedki še vedno trajajo in upam da mi jutr povejo oz. dajo ali naredijo kaj da izginejo, pa magari če tam ostanem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.11.2009 7:10:40   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

!!!!! BO NAMA RATALO BOŠ VIDLA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda nama bo ratalo. Tebi ZDAJ!!!user posted image meni pa v naslednjem postopku,user posted image če ne bo kar tak spontano zdaj vmes ko čakam na nasledni postopek. Nikoli se ne ve. Pustimo se presenetiti!user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.11.2009 17:49:18   
september1
ojla
moj ßhCG je pokazal 800 enot. 7.12. pa imamo prvi UZ da vidimo al bosta dva user posted image user posted image ali enuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.11.2009 18:05:49   
rojena77
September čeeeeeeeeeeeestitam!

Daga, ne morem reči koliko sem se zredila v kg ker se nisem tehtala, ampak se opazi, so mi že rekli da dobivam obline..... Mislim da kaki dve kili v dveh tednih.

Pa če se katera spomni, a je takrat ko se jemlje Diphereline in Gonal, kaj več slabosti prisotnih iz kakršnikoli drugi znaki?

Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.11.2009 18:13:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

ojla
moj ßhCG je pokazal 800 enot. 7.12. pa imamo prvi UZ da vidimo al bosta dva user posted image user posted image ali enuser posted image
zelo lep betauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.11.2009 18:25:53   
womanpolice
Verjetno ste se že spraševale, če sm še živa in zdrava.. no, vsaj upam, da ste me vsaj malce pogrešale... Ja, moje zdravje je sedaj ok; je pa bilo hudo...  ampak to je mimo, tak da je zdaj ok.. sedaj čakava nestrpno na 17.12. ko ima moj spermiogram in da vidimo rezultate še isti dan ter da pove kakšna bo terapija.

IN komaj čakam postopek, in upam da kaj zvezva kdaj bo, saj bi nujn rabla vedet mesec, ker se drugo leto poročiva in morava vse rezervirat.

Lepo vas je videt stare borke v akciji in upam, da tokrat uspešni. morm pa priznat, da mi je kr mal čudn, ker sama nism tokrat v postopku, saj sm vedno bila "navajena", da sm trepetala skupaj s starimi borkami... no, tokrat bom trepetala za vas in res vam želim velik uspeha!!!!!!!!!!!!!!!!!

upam, da ne boste jezne, ker ne bom šla komentirat postov, saj me tko dolg ni bilo, da bi morala sedeti tu noč in dan da bi uspela vse pregledat.

NO, midva pridno jeva vitaminčke.. na prehrano bolj mal pazim, saj je to pri mojem šihtu zelo težko... dnevne, nočne, bioritem.. nemogoče... ampak upam, da bodo vitamički zadostovali... sva pa ta mesec dala celo premoženje za tabletke (300 eur). Sva tud dobila Profertil, ki nama ga je toplo priporočal dr. Reljič za mojega, da mu vsaj malce izboljša lene in redke plavalčke.. jst upam, da bo tokratni postopek uspešen.

ŽELIM vam lep večer!!! in upam, da bom tokrat bolj pridna tle gor....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.11.2009 20:22:21   
atina1
September bravoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Uživaj nadaljnih user posted image .

Moram pa povedat, da sem tud jaz dan zagledala magični user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.11.2009 20:34:21   
miklarom
atina 1 - bravouser posted image user posted image user posted image  čestitam

september 1 - vse čestitke za visoko beto in uživaj nadaljnih 8,5 mesecev user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.11.2009 21:03:44   
matejka78

Atina1 ... čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

September ... mogoče pa sta user posted image user posted image ... še 1x čestitam

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.11.2009 6:26:39   
daga79
čestitam obema user posted image user posted image toliko več upanja za nas ki se podajamo v boje, da vas seznanim kg ne grejo več gor očitno bo pri 1,5 kg ostalo upam user posted image
imam pa še vedno popoldne vročino

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.11.2009 10:11:54   
mala81
september user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

beba user posted image user posted image .
Gremo optimistično naprej? Seveda gremo

zarja zate še vedno stiskam pestke

atina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.11.2009 10:23:25   
Shadow
Drage moje punce, večkrat vas berem in prav z vsako podoživljam vse, kar dajete skozi! Sama sem lani v tem času imela v MB ICSI postopek, ki je sedaj star 2 x 4 mesece in par dni user posted image , tako da glavo pokonci, sonček v srčke in pozitivne misli v dušo!

Iskrene čestitke vsem, ki vam je že uspelo, vsem čakajočim pa en ogromen koš dobrih misli in vzpodbude!

Držite se!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.11.2009 11:05:41   
talika81
atina, tudi zate user posted image   user posted image   user posted image  blaženih 9 mesecev ti želim ... user posted image   user posted image   user posted image

beba, tako se govori. da bo naslednjič pa zagotovo uspelo. moraš biti optimistična še naprej in boš nagrajena, boš videla.

september, res lep bhcg. user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.11.2009 13:38:20   
beba75

Imam eno dobro novico. Imam 1 zamrznjenčkauser posted image user posted image in lahko grem po njega v januarju, oz. (kot sem jaz videla po listu ki sem ga dobila) že v dec. če bo M prišla ugodno na datum. Ker 1uz imam 10dan ciklusa in če to ne pride na praznike, lahko začnem z pripravami takoj naslednji mesec.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?