DannyS
|
Hoj hoj, sem mogla prav dobro pogledat, kje je naša tema, ker smo padle na drugo stran. E dopo un'anno la teta s krvavca e qui... :( Se mi je zdelo, da bo kaj takega, ker me je prejšnji teden en dan špikalo v jajčnikih (ovulacija). Da malo pokomentiram... Tekme nisem gledala, nismo mi od nogometa, pa itak gremo spat s Florijanom malo po 21. uri... smo pa maniaki na avto-moto šport, tako da Moto GP, formula 1,... komaj čakam, da Florijanček malo zraste, da gremo gledat vsi skupaj eno dirko Moto GP v živo... na formuli 1 pa sem že bla. teičy, glede odstavljanja je po mojem najboljše, da si pogledaš na internetni strani dojenje.net, tam imajo vse okoli dojenja. Drugače pa zadnje čase tudi jaz ful naročam po netu, ni me neki ful volja hodit z mikenim po trgovinah. BIA79, kaj čez dan ti nič ne znese počivat... meni pomaga ful to, da grem zvečer vedno s Florijanom spat, ker prvo rundo največ odspi v kosu, pol pa se zbuja bolj pogosto. Tako, da vsaj 5-7 ur spim v kosu. Glede avtosedežev bova midva vrjetno vzela kar dve evolvi plus od 9-36 kg, pač za v vsak avto enega, ki komu se da prekladat,... al pa tipo če ga bom jaz peljala v vrtec in ga moj šel iskat, je dobro da imamo vsak svojega. Sicer res da bomo dali verjetno skoraj 400 eurov za dva, samo itak se bojo že amortizirali... pa sigurno jih bom vzela al v Angliji al v Nemčiji.
|