Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za naju. Upam, da bova kmalu napisale , da sva tam nekje 30 tednov .
. Ampak, ta va dni sem raje doma in počivam, da se ne bi spet ulilo tam spodaj. 
Bravo za naju!!!!
, pa bo že
. Ampak zdravnica mi je rekla, večji bo
lažje bo najti srčni utrip. Glede bolniške je pa tak prvo odvisno od zdravnice, ki te predlaga , potem pa še od komisije. Nisem pa še slišala, da bi zavrnili katero nosečko. Zdi se mi, da je to bolj občutljiva tema. Če ti krvaviš, imaš na primer še težave z križem (kot jaz) in se ti te težave povečajo med nosečnostjo, ne vem če te lahko kar tako dajo delat. Jaz imam na primer sedeče delo, pa ne morem dolgo sedaj sedet na enem mestu.
Sicer bom tak vprašala G, če pa ima katera kakšne izkušnje, pa bo tudi dobrodošlo
pa mi gin. na rednem pregledu ugotovila da naši pikici ne bije več srček
in je bila mrtva v meni že kaka dva tedna ( je po velikosti ploda ugotovila) in tudi nisem niti krvavela, niti nobenih krčev imela...res je pa nisem vprašala do kdaj bi lahko bil odmrl plod v meni.