|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
23.11.2009 16:04:18   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

V mariboru pa zlo priporočajo to široko povijanje, četudi so kolki 1a... zato sprašujem, če ste vseen široko povijale...

Sem tudi jaz prej v maxiju nabavila plahtico, tak da zdaj oba pijem user posted image
Škodit ne morta, čaja pa itak spijem na litre....

Moj tamali je imel 1A kolke v P in so mi vseeno priporočili široko povijanje z eno tetra pleničko do kontrole. Rodila sem pa v PO. Tudi tokrat bom široko previjala tudi če bodo 1A, punčke kakorkoli potrebujejo "dobre" kolke in tako imaš otroka vsaj za nekaj prijeti in tista dva mesece povijanja mineta ko šušuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.11.2009 16:04:33   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Vsi skupaj smo zboleli, ampak danes sem ok. Bomo pa vsi cel teden doma, ker je dežurna zdravnica, ko je šla Teja tja, rekla, da glede na to, da smo v roku 24. ur vsi zboleli, bi lahko bila nova gripa, ampak v lažji obliki, ki je kot viroza. Drugače pa 26. naj ne bi prišla user posted image in upam, da bo user posted image .

Lepo vas je brat, ko ste že čisto pri koncu in se bo počasi začelo zares.

Držim pesti zate!!!!user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.11.2009 16:05:54   
Teni_
Hvala, tweety83.

Kiki se še nič ni oglasila? Cel dan že skačem sem, da vidim, če je že kaj javila.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.11.2009 16:11:49   
ellie
Jaz tud čakam, da se kika javi in sporoči, kakšno je stanje..

Zdaj pa šibam k fotografu po slike od poroke...komaj čakam, da jih vidimuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.11.2009 16:22:08   
tweety83
uf babnice,komaj sem vas uspela prebrati.....user posted image

Sem od ginekologa - ta mala je težka 1800g in je vse ok,z glavico je že obrnjena navzdol. Dobila sem napotnico za porodnišnico. Naslednji pregled imam 21.12. in tudi CTG,potem jih imam pa tedensko. Ojej - a smo že tako blizu?user posted image
Glede bolniške moj G ni bil preveč navdušen (dans je bil kr čuden),je rekel da če me zanima njegovo mnenje - da on bi hodil še v službo in da itak mi prsti otečejo samo zjutraj in potem nič večuser posted image . Jaz mam roke otečene cel dan,tak da....In še nobenega občutka v njih - danes sem se komaj podpisala. Pa sem mu povedala da ne simuliram in mi je dal njegov izvid za mojga osebnega zdravnika. Je pa rekel da če imam še kaj dopusta - a dopust lahko koristim,bolniške pa ne? Brezveze.
Jutr si grem odpret bolniško in mir.

Sem pa dobila danes domov odločbo iz socialne - samo za prvi del porodniške. Kdaj se pa dobi za  drugi del?

Aja pa nahrbtnik sem si kupila - da si spakiram stvari za v P. Me vsak dan spremljajo rahle bolečine kot pri M - ampak potem vse mine.

Glede oblačil - iz P bom šla kar v trenerki,za zimo mi je pa moj dragi kupil malo večjo bundo,tak da sem preskrbljena!

kaj je pa s Kiko?

Lp

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.11.2009 16:29:58   
nincrli
tweety83 Mene tudi vsaki dan  dajejo rahli krči kot pri m... Tak, da je pomoje to normalno. Pijem pa vsaki dan magnezij, bom pa začela po 2 tableti, ker me skoraj vsako noč  krč grabi v nogo user posted image user posted image user posted image .

Kika je imela danes ful bolečine in smo ji svetovale obisk P, zdaj pa nč ne vemo...

Midva pa grema danes v kino user posted image žago glet, upam, da se bo splačalo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.11.2009 16:31:37   
tweety83

tweety83 Mene tudi vsaki dan  dajejo rahli krči kot pri m... Tak, da je pomoje to normalno. Pijem pa vsaki dan magnezij, bom pa začela po 2 tableti, ker me skoraj vsako noč  krč grabi v nogo user posted image user posted image user posted image .

Kika je imela danes ful bolečine in smo ji svetovale obisk P, zdaj pa nč ne vemo...

Midva pa grema danes v kino user posted image žago glet, upam, da se bo splačalo.

A ni priporočljivo piti magnezija samo do 35t? Se mi zdi da sem nekje to prebrala ali slišala?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.11.2009 16:32:21   
tweety83
Aja jutri grem na ogled celjske porodnišnice. Če katero zanima lahko poročam jutri!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.11.2009 16:38:13   
Gwendolen
Tweety, je pa res čuden tale tvoj ginekolog. user posted image Si pa ja že v 33. tednu, pa ob teh težavah ti še kako pripada bolniška. Upam, da imaš splošnega zdravnika bolj razumevajočega. Jaz moram reči, da imam tu res srečo, oba sta fajn. Ko sem konec avgusta rekla, če bi šla pa jaz kaj delat, še slišati ni hotel, češ da pri taki diagnozi nosečnice ne delajo. Okej, pa sem ga poslušala in tako je ostalo. Bolniška do 23.12., potem pa kar direkt porodniška.

Drugače pa je bilo meni tole s tanovo gripo kr neki, sedaj pa me malo skrbi, sploh pa me zanima, kako se bo razpletlo s tole nosečnico, ki jo je fasala. Pa ful me zanima, kaj bi naredili, če bi npr. ena od nas, ki smo že precej blizu roka, zbolela. Ker pri teh tednih so otročki lahko že čisto v redu, če se rodijo in se ne pričakuje preveč težav. A potem kar sprožijo porod oz. naredijo CR, če je ženska prešvoh zaradi gripe? A sploh lahko to naredijo, ker npr. nenujnih in naročenih operacij ne delajo, če je vročina? Se verjetno potem to itak šteje za nujen poseg, tako da takega pa kljub vročini in drugim problemom naredijo? Pojma nimam!!! Me je zaskrbelo, ker vem, da se ginekologi še med sabo ne morejo uskladiti, ali virus prehaja posteljico ali ne. To je prvo. Drugo pa je, da se v primeru hudega napada na organski sistem (telo), najprej izklopijo nevitalne funkcije, med njimi pa je pri nosečnicah seveda delovanje maternice in posteljice. Eh, fak, spet sem preveč brala.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.11.2009 16:41:44   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Tweety, je pa res čuden tale tvoj ginekolog. user posted image Si pa ja že v 33. tednu, pa ob teh težavah ti še kako pripada bolniška. Upam, da imaš splošnega zdravnika bolj razumevajočega. Jaz moram reči, da imam tu res srečo, oba sta fajn. Ko sem konec avgusta rekla, če bi šla pa jaz kaj delat, še slišati ni hotel, češ da pri taki diagnozi nosečnice ne delajo. Okej, pa sem ga poslušala in tako je ostalo. Bolniška do 23.12., potem pa kar direkt porodniška.

sej sem povedla G,da od njega niti izvida ne rabim in da bi me moj osebni zdravnik dal takoj na bolniško - se pravi bi lahko že od začetka nosečnosti lahko bila na bolniški,če bi tako hotela. Pa tega ne izkoriščam nikoli.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.11.2009 17:01:33   
kemo
Pozdravljene!
No mi smo imeli danes kontrolo in je bilo vse ok. Mali je priden, raste in veselo brca. Težak je že 1900g, obrnjen je na glavico. Naslednjo kontolo imam 14.12.2009 se mi pa zdi, da ima malce večji obseg glavice k na slikci piše da je 323mm oz za 36/4 tednov js pa sm u 31/6. ka vi mente?

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.11.2009 17:01:37   
Tretjinka
"Dva bolnika, ki sta v zelo težkem zdravstvenem stanju, pa so k njim premestili iz UKC Maribor in Splošne bolnišnice Slovenj Gradec. Ena od njiju je 37-letna nosečnica med drugim in tretjim tromesečjem nosečnosti, ki so jo namestili na intenzivno nego.
Predstojnik infekcijske klinike Franc Strle je poudaril, da je to že tretja nosečnica, ki so jo sprejeli v UKC Ljubljana zaradi okužbe z novo gripo. Prvi dve sta že doma. Ob tem je predsednik Razširjenega strokovnega kolegija (RSK) za ginekologijo in strokovni direktor Ginekološke klinike UKC Adolf Lukanovič poudaril pomen cepljenja nosečnic, saj pri njih bolezen poteka v težji obliki kot pri nenosečih ženskah, poleg tega je v višjem deležu smrtna. Tudi obseg stranskih učinkov in komplikacij zaradi cepljenja po dosedanjih izkušnjah pri nosečnicah ni večji kot pri nenosečih. Cepljenje zato svetuje vsem nosečnicam, ne glede na trajanje nosečnosti. Alenka Kraigher z Inštituta za varovanje zdravja je ob tem dodala, da je v primeru, ko bi se neka nosečnica odločila, da se ne bo cepila, pomembno, da se cepijo vsaj vsi njeni bližnji, da se tako zagotovi vsaj posredno varovanje."

TO NAVAJA 24UR...

kaj pa zdaj? se res cepit? jaz še že rojenih otrok ne upam user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.11.2009 17:05:03   
nincrli
Aja, a da ne bi smela več pit magnezija user posted image No saj zdaj sem v 35t... Zakaj pa ga nej ne bi pili? Ker, če bi šlo za popadke bi bli blažji in ne bi vedeli al zakaj?

Jao ta gripa... Zdaj pa ful neki priporočajo cepljenje nosečnicam, ravno blo po radiu... Sam še vedno mislim, da ni dovolj preverjeno...
Pomoje, če si res kritičen, da nardijo cr.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.11.2009 17:23:27   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76
Upam da mu bo to ratalo tam enkrat do naslednjega pregleda, ki ga imam 28.12.

Uf to je pa čez več kot en mesec! A vmes si pa kar čisto brez pregledov?

Ja itak, sem imela preglede na vsakih 5 tednov, v zadnjem mesecu bo pa enkrat na teden. Isto je blo pri taprvem!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.11.2009 17:23:46   
Teni_
Mi ravnokar prebolevamo to gripo. Baje. Gripa je 100%, samo nam niso delali preiskav. Glede na to, da smo vsi zboleli v roko 24 ur, bi naj bilo to to. Sem danes ravno klicala pediatrinjo, je rekla, da imajo zdaj že od prejšnjega tedna same te gripe.

Brez panike. Je zdravnik rekel, da to samo napihujejo. V glavnem en dan sem bila res boga, včeraj sem full kihala, kašljala, iz nosa mi je teklo, danes sem že skoraj ok. Razen temperatura je še okoli 37.7.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.11.2009 17:25:09 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.11.2009 17:41:04   
tweety83

Aja, a da ne bi smela več pit magnezija user posted image No saj zdaj sem v 35t... Zakaj pa ga nej ne bi pili? Ker, če bi šlo za popadke bi bli blažji in ne bi vedeli al zakaj?

Jao ta gripa... Zdaj pa ful neki priporočajo cepljenje nosečnicam, ravno blo po radiu... Sam še vedno mislim, da ni dovolj preverjeno...

Men se zdi da mi je pri prejšnjem pregledu rekla ginekologinja,ki je mojga G nadomeščala. Dej rajš vprašaj.....da bo vse ok.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.11.2009 17:51:39   
somic
sem od zobarja, tako, da imam eno težavo manj. sem bila pa zelo pohvaljena, da mi je tudi to pasalo slišat.

sem bila potem še malo v dm- ju, sem nakupila kar mi je še manjkalo pa še en paket plenic, da imam vsaj za začetek.

tudi jaz sem se odločila, da bom povijala široko. škodit nima kaj, so pa tudi nam rekli v mš, da je zelo priporočljivo kljub temu, da bodo kolki ocenjeni z 1a, pa itak bo rojen pozimi, tako, da ga ne bom matrala kaj preveč, ne?

popek, vidim da nisi edina ki nič ne user posted image user posted image ... tudi pri nama je tako že en mesec, sem pa tudi jaz potrebna ko user posted image . samo pri nama je drug problem... moj se boji, ker je zdaj buši že malo velik, pa ga je strah. ne vem. upam, da nama še rata malo user posted image user posted image , preden bo prepozno, ker potem tega itak kar lep čas ne bo, sicer pa mislim, da bo po porodu s tem čisto drugače. al se motim?

zdaj me pa res zanima kaj je s tem magnezijem? se ga laho pije do konca al ne?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.11.2009 18:10:15   
tweety83
Punce dejte rajš vprašat G kako je s tem magnezijem,da ne bom jaz kake zbrke naredila tuuser posted image .
Gledeuser posted image -jaz bi ful,pa sem tak okorna da katastrofa in je mojga tud strah,da ne bi bilo kaj narobe ko že mam tak trebuh.
kakšni problemi.....user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.11.2009 18:25:10   
polho3006

Kdo bi vedel kaj je prav in kaj ne? Še pred kratkim so odsvetovali cepljenje nosečnisc, sedaj pa...Jaz sem ravno sedaj prav fino prehlajena...kiham, smrkam...vendar...meni se zdi tole vse ZELO, ZELO skomercializirano. Nihče točno ne ve kakšni so stranski učinki cepiva, cepivo je na voljo, sedaj pa...se ljudje ne cepijo v takšnem obsegu kot so pričakovali. In potrebna je panika...ljudi je treba prepričati da...da se bo cepivo prodalo.
Saj se lahko tudi potek navadne gripe zakomplicira in človek umre in...ali je kdaj kdo zganjal paniko zaradi tega. Nihče!
Ni ravno prijetno tole zastraševanje in verjetno bodo mediji s tem dosegli to da se bomo vsi začeli izgibati centrov kjer se večje migracije ljudi in s tem posledično večja možnost okužbe. In kaj se bo s tem doseglo? Manjša prodaja v prazničnem mesecu, zaskrbljeni trgovci...vendar cepiva pa mislim da jim kljub temu ne bo uspelo prodati. Je proti propaganda preveč agresivna.

Midva tudi nič ne user posted image , ker meni ne paše, čeprav sem tudi jaz potrebna kot user posted image . Se pa potem drugače poigrava, tako da...si nekako potešiva najine želje.

Sedaj pa grem naprej pit čaj, se zavit v toplo odejo. Držite pesti da čimprej premagam ta virus, pa naj bo virus prehlada ali pa virus zloglasne ali čisto navadne gripe.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.11.2009 18:43:34   
somic
ja, res ne veš kaj je prav in kaj ne.

jaz sem takoj rekla, da se ne bom cepila, ampak je res problem to, ko rešeč, da se mirkaš... jaz se mirkam. ne hodim veliko ven, sploh ne v trgovine v tistih urah ko je njavečja gužva in tako naprej. samo to ni dovolj. mj, ki hodi v službo je vsak dan obkrožen z ogromno ljudmi. je pa zdaj že nekaj dni, ko ima poln nos, kašlja in podobno. vročine nima, ampak me vseeno skrbi.

ne vem... nisem pametna kaj naj naredim da bo prav za mene in ojega še nerojenega sina.

žalostno to, da res ne vedo kako nas zaščititi, da bo prav.

zdravniki pa vidim da imajo različna mnenja. meni je osebni zdravnik rekel, da je zdaj, med nosečnostjo, veliko manjša možnost, da se me "kaj prime", drugi pravijo spet obratno.

kdo ima prav???

se je katera od vas premislila na osnovi tega, kar so danes na novo povedali po tv?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.11.2009 18:48:19   
poopek
uf ta nova gripa... morm rečt da me ni neki strah, nevem, mislim da se to preveč napihuje, ajoj kuk ljudi umre zarad navadne, pa se ne dela take štale okol tega... mnenja so deljena... mal bol se je treba čuvat, pa izogibat gručam ljudi pa bo, a ne? user posted image evo kaj si jz mislim za novo gripo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oh ja, upam da se bom tam nekje morda konec februarja pa ja lahko orenk user posted image user posted image user posted image hehehe

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.11.2009 19:00:45   
tweety83
a že kaj razmišljate o zaščiti po porodu?

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.11.2009 19:50:08   
tinncyka
ojla! se vam končno oglasim z novičkami... ostala sem v  P in bom tukaj najmanj en teden da vidijo kako bo z rastjo... mi pa ni blo nekaj jasno sve z cimro (s katero sve skupi v sobi) bile firbčne pa sve knjigico pa izvide gledle... jaz sem po pregledu samo vprašala koliko zavstaja in kako dolgo bom ostala notri in sem dobila odgovor, da zavstaja v rasti 2-3t (tam glih na meji da ne vedo če je normalno bol suhec ali zaostaja v rasti) in da bom ostala najman 1t... no glede knjigice pa izvidov sve gledle (js sm bla glih med vizito na ctg-ju) in ugotovile da je pikici zrastev trebušček v 2-3 dneh za 10 (zdaj ne vem ka pomeni to menda mm iz knjigice prebrano pod - obseg trebuha) in da je težka 1800g. hm pol pa ni tak suhec ko mi vsi pravjo ...samo v pasu jo bo malo manj... drugače je pa ostalo vse redu

aja res mi pa ni jasno tole... moj G gleda mere pa vse ostalo da imam rok 15.1.2010 -tako ko mi je sam določu na 1. pregledu
danes v celju pa mi je gledal in delav meritve da imam rok 12.1.2010 po NS, saj bi marsikdo rekel 2-3 dni gor al pa dol sam če gledaš da mam rok 15.1 pol je moja pikica čisto dovolj težka če pa 12.1. je pa malo prelahka (sam ne veliko)

hehe zdaj sem pa celi spis napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

sisi77 - tudi zate držim pesti da bo vse vredu  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 23.11.2009 19:54:13 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.11.2009 20:00:28   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

ojla! se vam končno oglasim z novičkami... ostala sem v  P in bom tukaj najmanj en teden da vidijo kako bo z rastjo... mi pa ni blo nekaj jasno sve z cimro (s katero sve skupi v sobi) bile firbčne pa sve knjigico pa izvide gledle... jaz sem po pregledu samo vprašala koliko zavstaja in kako dolgo bom ostala notri in sem dobila odgovor, da zavstaja v rasti 2-3t (tam glih na meji da ne vedo če je normalno bol suhec ali zaostaja v rasti) in da bom ostala najman 1t... no glede knjigice pa izvidov sve gledle (js sm bla glih med vizito na ctg-ju) in ugotovile da je pikici zrastev trebušček v 2-3 dneh za 10 (zdaj ne vem ka pomeni to menda mm iz knjigice prebrano pod - obseg trebuha) in da je težka 1800g. hm pol pa ni tak suhec ko mi vsi pravjo ...samo v pasu jo bo malo manj... drugače je pa ostalo vse redu

aja res mi pa ni jasno tole... moj G gleda mere pa vse ostalo da imam rok 15.1.2010 -tako ko mi je sam določu na 1. pregledu
danes v celju pa mi je gledal in delav meritve da imam rok 12.1.2010 po NS, saj bi marsikdo rekel 2-3 dni gor al pa dol sam če gledaš da mam rok 15.1 pol je moja pikica čisto dovolj težka če pa 12.1. je pa malo prelahka (sam ne veliko)

sem hotla it ta teden papirje rihtat zdaj pa ne bom mogla vsaj še en teden... ka pa se zgodi če bi slučajno jaz ostala še dle v bolnici in zamudim rok (15.12)user posted image

glede občine bi jaz vprašala... jaz sem sedaj pod drugo občino in se nameravam pred porodom prepisat k dragemu... pa me zanima glede teh papirjev jih rihtam na moji občini ali na njegovi občiniuser posted image  ali bom mogla vse skupi potem prestavlat... po moje je boljše da se najprej prepišem pa pol rihtam... kaj pravte???

hm... pa za pikico še tud nisva nč prpravla sva rekla da konc novembra začetek decembra - uh naju še čaka dela ... je pa res da sva zelo pozna glede tega user posted image user posted image

hehe zdaj sem pa celi spis napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

sisi77 - tudi zate držim pesti da bo vse vredu  user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.11.2009 20:59:37   
grahek85
Oj! Mislim, da sem danes opravila svoj zadnji šoping. No ja, saj večino stvari tako že imava... Šla sva v City Park in sva dobila tak luškan kombinezonček v zeleni barvi, pa še 30% popusta so meli na tekstiluser posted image Mava pa res srečouser posted image Potem sem kupila še mandljevo olje v lekarni in pa previjalno torbo v DMu. Tako ali tako bi morala kupiti nekaj za sabo nosit robo od sončka, pa je ta torba čisto ok.

Ma ta gripa... Ne vem. Na trenutke me je blazno strah, na trenutke že skoraj pozabim nanjo... Jaz tako ali tako ne hodim veliko naokoli, fant pa tudi ni v stiku z veliko ljudmi v službi. Pa oba zelo paziva na higieno in vse te priporočene ukrepe, baje se da precej pridobiti na dobri preventivi. Ne vem... Trenutno upam, da jo ne fašem. Pa fant se bo šel cepit, vsaj za navadno če že ne za to gripo. Hudo je, ker so info tako zelo kontradiktorne - eni pravijo da absolutno cepit, drugi da nikakor neuser posted image Kaj pa vem.

Aha tinncyka, me veseli, da si malo bolj optimistična za bratuser posted image Vse bo okuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 23.11.2009 21:00:26 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

DRAŽJE ALI CENEJŠE MLEKO?
MYBABYGROW

KATERO MLEKO PORABLJATE ZA SVOJEGA DOJENČKA?

aptamil (36%)

babylove (36%)

hipp (5%)

novalac (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!