|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2.5 letna razlika
26.11.2009 6:37:09   
teja28
Sicer ne vem, če se zadela forum, ampak vseeno user posted image  ... zanima me, kako ste shajale tiste, ki iamte med otroci 2.5 letno razliko. Predvsem me zanima, kako je bilo na začetku, ko se je drugi otrok rodil. Ga je 'starejši' lepo sprejel? Moram reči, da me najbolj skrbijo noči. SIn že dolgo lepo spi ponoči, tako da bi želela, da tako tudi ostane user posted image  Ali se je dogajalo,da je pri vas novorojenček zbujal starejšega, in kako ste potem to reševali? Jah, malce me bega tole, ker če ne spim dovolj ratam neznosna user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 7:20:54   
tasa.m
Če starejši sin spi v svoji sobici, novorojenček pa v vajini, pomoje ne bi bilo nobenega problema.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 8:28:39   
ribica.
pri nas imamo tako razliko. Tastarejša je itak vedno bila bolj problematična glede spanja. Tudi ko smo imeli drugega. POtem je svoje dodalo še ljubusumje, ker je ona spal z nama v spalnici, ona pa ne. Samo da jaz tega nisem pogruntala. Skulirala se je potem ko smo dali tudi njega spat v otroško sobico. Takrat smo končno doživeli nočno spanje. Ponavadi se nista budila, tudi če je eden jokal, ni blo frke.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 8:34:40   
aprilčica07
Pri nas je taka razlika, pa smo spanje organizirali tako, da eden od naju spi z tavečjim v spalnici, drugi pa z malo v dnevni. Otroška sobica ni narejena (še), pa smo tako pokombinirali. Nočem, da bi mala tavečjega budila sredi noči. Zaenkrat nam kr laufa, je pa res, da je mala pridna in se zbudi okoli 3, poje in spet zaspi nazaj.

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 11:29:21   
bskrle
Pri nas so večji vedno nehali spati, ko je prišel no v član, pa spimo ločenouser posted image

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 11:34:44   
Anonimen
pri nas imamo tudi tako razliko pri starejsih 2eh.
s spanjem, nismo imeli tezav. ljubosumja tudi ni bilo. sem pa celo nosecnost pripravljala domna, da bo ON dobil dojencka. jaz pa mu bom pomagala skrbet za njegauser posted image ...in ni blo problemov.
prvi 2 leti je bilo res malo naporno. zdaj pa je super ce izvzamem preganjanje in nagajanje enega do drugega.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 12:26:48   
anariya
Miska- čaki kolk otrok imaš pol ti?

_____________________________

Moja sončica Lana bo pa kmalu dopolnila dve leti,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 2.5 letna razlika
26.11.2009 21:37:22   
ninocka
Jst mam med prvim dvema razliko 26 mesecev, pa je prvi ful lepo sprejel ta drugega, ni blo nobenega lubosumja, spal je pa isto kot prej. Jst sem se ful komplicirala, kako bo s spanjem, ko bomo kam sli in bli isti sobi, pa sploh ni blo problema, s eni zbudil niti enkrat. SE mije 1x mali drl tolk, da mi je se mami v sobo uletela, starejsi se je pa samo zbudil, pogledal, obrnil in spla naprej user posted image
Med drugim in tretjim je pa se manjsa razlika (20 mesecev), srednji je zdaj skupaj v sobi s ta prvim, tamiceno je pa pri nama v spalnici. Probleme dela srednji, ker ko gre spat, je to tako kricanje, da obcasno se malega zbudi. Ampak ima mali tudi dober spanec, tko da ni krize.
Pri nas je v glavnem takole - 1. in 3. imata super spanje, srednji ma pa ful rahel spanec in se se zdaj obcasno zbuja ponoci.

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 2.5 letna razlika
27.11.2009 7:51:37   
tinaaja
Razlike 2 leti. Do rojstva druge sva, ko je ta velika spala, hodila po prstih, nisva se upala potegnit wc (ki je zraven spalnice), in podobne neumnosti, ker jo je zbudilo VSE. S prihodom micene je ta velika "oglusela" user posted image  med spanjem. Se je na zacetku zaradi krcev mala fuuul drla, ta velika pa bp zaspala.
Aja, spimo v eni sobi vsi. No zadnje case imamo vseeno migracije v dnevno na dormeo roll up, ker se zaradi hudih kasljev zbujata. Al to je ze drug problem.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 2.5 letna razlika
27.11.2009 8:11:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Miska- čaki kolk otrok imaš pol ti?

3

(odgovor članu anariya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 2.5 letna razlika
28.11.2009 9:20:30   
metka_zone
Pri nas imamo razliko 2,8 leta in je bilo spanje postavljeno pod velik vprašaj vsaj iz moje strani.Ampak izpadlo je super,saj moj uspava starejšega,jaz pa mlajšega in sedaj smo v dveh taborih,kar se spanja tiče.Moj in starejši sta skupaj,jaz in dojenček pa skupaj.Tako smo se izognili zbujanju in neprespanim nočem.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 2.5 letna razlika
28.11.2009 11:27:47   
SaaS
Mi imamo med prvima dvema leto in pol razlike. 
Dobro leto smo smo vsi štirje skupaj spali v isti sobi. Sem se tudi bala, če bo dojenček zbujal starejšega. No, tudi trznil ni ponoči ob joku dojenčka, mirno spal dalje. Sem pa jaz dojnčka res takoj prijela, ko je začel jokati, da se čimprej umiri, in posledično se je navadil, da je ponoči takoj v mojem naročju, če zajoka (ne, dojila, ga nisem ob vsakem joku, le pomirila s crkljanjem in petjem).
Spat pa smo zvečer hodili ločeno. Najprej je mož šel spat s starejšim in ko je ta zaspal sva šele kasneje z malim prišla spat v sobo.

Zdaj imamo tretjega in je 3,5 leta mlajši od drugega. Starejša dva spita v svoji sobi, dojenček pa pri nama. Včasih kateri od njiju, največkrat srednji, ponoči prikolovrati k nama v posteljo. Če takrat dojenček kaj joka, se včasih zbudi, a moram reči, da takoj zaspi nazaj. Včasih pogleda, kje sem, in ko vidi, da dojim dojenčka in nisem šla nikamor daleč, se obrne in zaspi nazaj.

Včasih se starejša dva ponoči zbudita zaradi stranišča, ali ker sta odkrita in koga zebe.. takrat me kličeta iz svoje sobe. In mame slišimo vsak šum svojega otroka in se zbudimo, medtem ko očki trdno spijo in ne slišijo ničesar... Ker vstajam že zaradi dojenčka, me tole res utrudi. Takrat samo z roko butnem moža, naj že vstane in gre s sinom lulat ali ga pokrije. Takrat se šele zbudi in gre reševat zadevo..

< Sporočilo je popravil SaaS -- 28.11.2009 11:33:11 >

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?