Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, drugače vam pa še kaj pišem
- Mogoče bomo celo na koncu decembrke - še to se lahko zgodi, da se bo rodila na isti dan kot Anja, ki bo 1.12. dopolnila 2 leti
Meni je pa ravno zdaj postalo vse skupaj najbolj zanimivo
Kakorkoli, Spela in vse ostale, želim vam super prijazno in strokovno ekipo na porodih ter kot so že ostale rekle, da bomo čim bolj sproščene. Vse ostalo naj naredi narava, mi ji samo pomagamo, s tem pa pomagamo sebi in našim otročičkom!
, je prava korenjakinja težka 3390g in velika 51cm. Čeprav sem imela naročen CR, zaradi medenične vstave, mi prav nič ni žau, vse uredu potekalo, kar se intezivne tiče v Lj. porodnišnici nimam pritožb, vse pohvale, no potem ko so me pa odpeljali iz intezivne je pa druga zgodba, si samo še ena porodnica več ali pa včasih tudi odveč, no ja nimamo kaj, samo da je vse uredu, doma smo bili v soboto, tako da po CR, če je vse ok, si doma v 4h dneh, ker prvi dan je nulti dan, in potem še 4 dni.
Takoj ko se naje, se tudi že pokaka ali pa včasih celo vmes.