ShopGirl
|
Welcome KulGirl Jst grem tut v Postojno rodit in na EA Jst sm na predavanju za EA razumela, da se morš pridt pokazat v Postojno takrat ko maš rok, če se pa kej prej začne dogajat pa pridš takrat. A je kej drugač Jp punce, tko daleč sm s svojim dolgčasom da že pečem Ne, sej ne... Sam ležat pa tut ne morm skos zarad tega prehlada, pol pa vsaj mal pečem. In buhteljni zgledajo full dobr, zdej so v pečici... Testo mi je pa tko lepo zrastlo Ej ko tole pišem se počutm k ena stara mama...kriza marusi lepo predaj posle...kok sm vesela da je to za mano. V banki te prav razdolžijo in podpišeš neke zapisnike, skratka kot da daješ odpoved. Nč fajn. Puffy, nam niso razkazovali porodnih sob, zaradi gripe. Tko da nč ne vem kako zgledajo No sm vidla po slikcah v reviji, kako zgledajo naše porodnišnice, pa se mi ne zdijo tok grozne... Najbrž je v živo bolj scary! Tipanje spodaj Mene ni niti enkrat... Je mnenja da je bolje čim manj šarit spodaj, enako so mi rekli v Lj porodnišnici - če ni nujno, ne brskajo waw Noemi je pa res lepo ime... če ga naglasiš na e je še lepše mel, moja bo Kaja ... gre tok lepo s priimkom skupi da me čist razneži... jst sm tut z mojo malo zmenjena da počaka še mal, ker nas čaka še narok in more zdržat pri meni vsaj še par dni tulpika, men je Blondy svetovala da naj si v Sanolaborju kupim aspirator na vdih. Drugač sm pa hotla čist navadnega na pumpico kupit. Zdej pa ne vem Kaj pravte ostale?? Aspirin... zakaj bi ga sploh jemale in tvegale, če mamo pa lekadol, ki nam in otročkom ne škodi? hehe, ste mi dale idejo: a lahko pol, ko me začnejo popadki full bolet, vzamem en lekadolček? takrat ko me je full križ bolel je G rekla, naj kar lekadol vzamem če bo hudo... No, kako pa je s popadki, sej ustavit jih itak ne morm, če en lekadol vzamem?
|