|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
26.11.2009 15:13:40   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

SOMIC, AU!!!!!!!TOLIKO SRAJC????? meni se zmeeeeša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no way, da to sfolgam! tudi moj je velikokrat v srajci in imam to nadležno nalogo likanja le teh...mislila sem, da jih imam full, ampak zdaj bom kar lepo tiho....huuuudoooo! ma si ga malo razvadila po moje! user posted image  tolikokrat se preoblečt??? dobra žena si, ni kaj!

TINČIKA.....verjamem, da ti je full bad! potrpi.....saj bo....vsaj veš, da si v dobrih rokah....

več kaj kasneje....zdaj pičim po  mala2, potem pa se bomo lotili pečt torto, ker naš tati danes praznje...mala2 že od včeraj  komaj čakata, da se prelevita v pekovske mojstre user posted image

lp

ja, priznam, sem ga razvadla, nimam kaj, zdaj plačujem svoje "grehe" user posted image , drugače pa nisem žena... punca sem in zgleda da bom do konca, ker noče nič slišat o tem, da bi postala njegova žena.

zdaj ko pride dojenček, se verjetno ne bo več tolko preoblačil, ker bo vedel, da ne bom imela več tolk časa da zlikam njega user posted image user posted image user posted image ... no, jaz tako upam, lahko da se motim, bomo vidli potem. glede na to, da si oba želiva tri otročke, bo slej ali prej prišlo tudi do tega

želodec??? kaj vem. ne upam si nič kaj jest. skuhala sem si čaj za dojenčke user posted image user posted image , pojedla sem toast z maslom in to je to. zdaj pa ne vem, al me spet daje slabost, al sem lačna. bom še malo počakala, da vidim kako se bo razvilo. verjetno si bom prežganko skuhala, da ne bo nekaj hujšega. samo ne vem če bo to dovolj. bom vidla.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
26.11.2009 15:19:50   
alex17
rit mi bo odpadla od sedenja tle v službi! user posted image res mam počas dost in vsak dan odštevam do porodniške - začne se mi 9.12. pa en dan prej še dopust user posted image pa vsi sodelavci me neki sprašujejo in skoz kaj hočejo od mene, ker vejo, da kmalu grem, res suffer user posted image

tweety, res grozn, kako se folk obnaša, kot bi te zanalašč hotl okužit. pa da ne odstopjo sedeža, kam gre bonton pa manire? user posted image

somic, kaj ne poveš, 40 srajc na teden??? jaz srajc zaenkrat sploh še ne likam ker jih mojmu še njegova matka, dokler še doma živi, pol ko bova na svojem bom pa mogla, porabi pa samo do eno na dan (dela kot sprevodnik na vlaku). jao, ne vem kaj bi naredila, če bi jih mogla tolk zlikat user posted image

tinčika, drži se, saj boš za vikend doma! user posted image

še malo pa šibam v trgovino po ribe in domov! pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3352
26.11.2009 16:23:57   
Kika99
Živijo

Jaz sem imela danes UZ. Pikica je zaenkrat ok ima 2320 guser posted image kar je vredu za te tedne, z glavico se je že obrnila navzdol. Je pa malo kritično ker je posteljica prehitro dozorella in moram ful paziti na gibe. Je verjetnost da v prihodnje ne bo dobila dovolj hrane,....in bo manj gibala. To se je začelo opažati tudi na razvoju trebuščka, sicer je še v mejah normale vendar je rekla, da bom po drobnogledom.

Sem pa pol pozabila vprašati, kaj naredijo v primeru da posteljica več ne opravlja svoje funkcije. Pomoje sprožijo porod ali naredijo CR user posted image

Priporočila mi je strogo ležanje na levem boku in počivanje, počivanje, počivanje. V primeru da ne čutim 10 gibov na dan moram takoj v P oz, k njej na pregled pa da me pol pošlje v P. Jaz pa res nimam sreče user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
26.11.2009 17:11:31   
felicia
kika - drži se in se opazuj.

Mene zgaga peče za znoret, pri prvi nosečnosti me ni tako zelo pekla oz. me sploh ni. če je res ko rečejo, da takrat rastejo laski bo tale naš fant dolgolasecuser posted image

Drugače pa bi najraje skočila kar v januar in dobila tole našo piko v naročje in se mečkala. No sej še malo pa bo a ne!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
26.11.2009 18:04:41   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Mene zgaga peče za znoret, pri prvi nosečnosti me ni tako zelo pekla oz. me sploh ni. če je res ko rečejo, da takrat rastejo laski bo tale naš fant dolgolasecuser posted image

Drugače pa bi najraje skočila kar v januar in dobila tole našo piko v naročje in se mečkala. No sej še malo pa bo a ne!

sej res ja ... sem pozabila, da so rekli, da če nas peče zgaga, da rastejo laski ... vau, očitno si moja miška že plete kitke, ker me tako matra zgaga vsak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
26.11.2009 18:09:37   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

sej res ja ... sem pozabila, da so rekli, da če nas peče zgaga, da rastejo laski ... vau, očitno si moja miška že plete kitke, ker me tako matra zgaga vsak dan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ha ha, a pol bo pa moj user posted image plešast? Ali pa imam še srečo, ker me nič ne matra ...

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
26.11.2009 18:12:46   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ha ha, a pol bo pa moj user posted image plešast? Ali pa imam še srečo, ker me nič ne matra ...

kaj si me zdele nasmejala ... ja no, sej se spodobi, da ima fantek malo manj las (oz.krajše), ko pa punčka .... to samo pomeni,da imaš že lepo vzgojenega sinka user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
26.11.2009 18:54:27   
somic

ja, če je to res, bo moj tudi plešast... samo jaz imam take načrte kakšno frizuro bo imel... user posted image

kaj si me zdele nasmejala ... ja no, sej se spodobi, da ima fantek malo manj las (oz.krajše), ko pa punčka .... to samo pomeni,da imaš že lepo vzgojenega sinka user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
26.11.2009 19:02:37   
Gwendolen

Ja, sam nisem rekla, da nosim fantka... user posted image user posted image Kaj pa, če je punčka? Uf... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 26.11.2009 19:03:08 >

We're walking in the air

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
26.11.2009 20:43:35   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Sem pa pol pozabila vprašati, kaj naredijo v primeru da posteljica več ne opravlja svoje funkcije. Pomoje sprožijo porod ali naredijo CR user posted image

Priporočila mi je strogo ležanje na levem boku in počivanje, počivanje, počivanje. V primeru da ne čutim 10 gibov na dan moram takoj v P oz, k njej na pregled pa da me pol pošlje v P. Jaz pa res nimam sreče user posted image

Odvisno, kaj je z otrokom. Če je kolikor toliko ok samo sprožijo porod, če je pa v stiski pa naredijo CR. Se pravi odvisno, koliko se mudi. Si pa boga, ko boš takole priklenjena na posteljouser posted image Saj bo hitro minilo, boš videla! Moja mami je prvega brata strogo preležala 6 mesecev, drugega pa od takrat, ko je zvedela, da je noseča. Tako da se da, če se njej ni zmešalo se tudi tebi ne bouser posted image Računalnik si tako naštimaj, da boš lahko veliko z nami tipkalauser posted image

Mene tudi zgaga... Sem pa danes gledala en članek o novorojenčkih, pa so ble fotke od enga pikota z zelo gostimi in bujnimi lasmi. Sem našmu pol rekla, da naj me brcne, če ma že kej laskov, pa ni blo nič odzivauser posted image   Tako da bo zgleda pleškouser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 26.11.2009 20:45:39 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
26.11.2009 22:12:49   
majčyca
Oj!
Kako ste? Jaz sem kar malo utrujena danes, sem delala skoraj do 16h, potem pa sem morala še doma veliko stvari pripravit za jutri, ko nama pridejo barvat celo stanovanje, potem pa me še čaka sobota popoldne in cela nedelja čiščenja user posted image verjetno bom ob koncu vikenda bolj utrujena, kot da bi cel teden ful delala za službo...
Drugače pa je moja pikica že 2 dni ful mirna, res jo čutim samo tu in tam, pa še to ne pravih brc, ampak samo kako se malo premakne. Kaj bi me to moralo kaj skrbeti ali ima pač mogoče tak dan?

tinkara333 - jaz sem imela zadnji pregled pri 31T 3D in je najina pikica imela 1784g.

somic - ti pa očitno res zlikaš toliko srajc, da si že pravi ekspert v tem user posted image meni je pri likanju teh srajc že kriza, če jih imam 10 na teden user posted image

tinncyka - drži se user posted image user posted image mogoče pa te želijo tam imet samo iz preventive, da bojo tudi oni sigurni da je s tabo in tvojim user posted image vse ok

Kika99 - močno močno stiskam pesti zate in tvojo pikico, da bo imela dovolj hrane in da še vsaj nekaj časa počaka v tvojem trebuščku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tudi že cel dan takooooo grozno muči ta zgaga, da bom počasi znorela user posted image sploh več ne vem kaj lahko jem in kaj ne. Če pa naši pupiki zdaj rastejo laski, pa bo sigurno že imela čipka ali kitke ko se rodi user posted image

Lep večer vsem skupaj, grem kar spat, ker me jutri čaka naporen dan.
Nočko user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
26.11.2009 22:50:53   
vtitag
Ojla!
Pa se spet oglašam po doooolgem času, kar nekako ne najdem časa da bi kaj napisala, sicer preberem vse, tako da vam sledim. Naš razgrajač je tudi že obrnjen z glavo navzdol.
Glede zgage - v prvi nosečnosti je mene tudi matrala zgaga, pa Tija ni imela ne vem koliko las, še za prvi rojstni dan jih je imela bolj malo, no zdej ma pa že lepo frizurco, čopka.
Naslednji pregled pa imam 7.12.
Imejte se lepo!
Lahko nočko

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
27.11.2009 5:24:25   
lejla969
Dobro jutro

jaz sem že celo noč pokonci, nisem spala niti minutke. Ne vem kam to pelje. Najbolj se bojim zaradi dojenčka, ker to, da ne spim verjetno čuti tudi on. To se mi je začelo dogajat ta teden, ko sem prišla iz bolnice. En dan spim, drugi pa ne. Ne vem ali je to od psihe ali je kaj drugega. Vse me nekaj tišči, dojenček se je ful umiril, ful me ovira trebuh, težko diham.
Malo me tudi skrbi, kako bo vse skupaj potekalo, pa ne vem zakaj, saj sem že lani rodila in nisem bila tako panična.
Mogoče tudi malo vpliva to, da sem skozi v hiši in ne grem nič ven.
Nič, malo sem vam naložila, z vami lahko to odkrito delim.

(odgovor članu vtitag)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
27.11.2009 5:53:44   
Enkica
Lejla969, popolnoma te razumem. Verjetno imaš prav, da je seštevek vseh teh težav tvoje nespanje. Probaj se nekako zamotit pred spanjem, glej kakšen film, preberi kako knjigo in spanec bo prišel.
Sigurno ni najbolj za user posted image , če ne spimo kot moramo. Tudi jaz sem danes slabo spala, sem bila pa celo noč na desnem boku in imam sedaj tako slabo vest, ker vem da ni dobro to za lubico ampak enostavno mi kosti včeraj niso dovolile spanja na levem boku ... preveč me je bolelo.
Mogoče si pa v drugo panična zato, ker veš kako izgleda roditi ... me, ki smo prvič v tem si niti dobr ne znamo tega predstavljat. Probaj se pogovorit s kom o tem. Nam so v MŠ rekli, da patronažna lahko pride na obisk tudi pred porodom, če imamo željo ... pokliči jo, izkoristi priliko, ter se pogovori z njo ... mogoče ti bo pomagal .... škodit pa ne more.
Upam, da te tekom dneva čimhitreje zmanjka in da boš nadoknadila vse zamujeno iz noči. Pa lepe sanje.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
27.11.2009 6:01:01   
lejla969
Enkica hvala za lepe besede. Ša kar sem pokonci, zdaj čakam, da moj vstane za v službo, potem pa se grem malo stisnit k Miranu. Čez dan bom probala biti budna, da bom potem zvečer hitreje zaspala. Ta zadnji mesec mi bo res verjetno povzročal težave. Kako pa da si ti že pokonci? Greš v službo?

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
27.11.2009 6:05:03   
Enkica
No evo vidiš ... kar stisni se in probaj za kako "minutko" zatisnit očke.
Jaz sem skoraj vsak dan budna že ob tej uri, ker spijem kavico z lubijem pred njegovo službo ... mi tako manjka to ob tistih dnevih, ko me nikakor ne more zbuditi.
Saj potem me okoli 10 ure vedno zmanjka in zaspim za kako urco v dnevni sobi.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
27.11.2009 7:05:18   
grahek85
Jutro!

Sem se z mojim zbudila, tako da zdaj že čajčkam, cunje so pa tudi že obešeneuser posted image Včeraj sva kupila koš za plenice, ker bova mela povijalko pri nama v spalnici in nimava balkona. Spet mala znanost - sicer je vse od tommee tippee, ampak predno ugotoviš, kera kaseta gre v ker koš...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Drugače pa je moja pikica že 2 dni ful mirna, res jo čutim samo tu in tam, pa še to ne pravih brc, ampak samo kako se malo premakne. Kaj bi me to moralo kaj skrbeti ali ima pač mogoče tak dan?

Ni hudega, punca je ratala malo velika za svoj bazenčekuser posted image Dokler je čez cel dan prisotna vsaj 10x, ni nič za skrbet!

lejla ti kar zaspi ko te prime, tudi če je kdaj dopoldne ali zgodaj popoldne. Glavno, da si odpočiješ in da se telo regenerira, ura niti ni tako pomembna. Potem bolj popoldne se morda res zadrži, da boš lažje zaspala, samo prej pa ni treba. Zadnje čase tudi jaz zvečer težko zaspim. Se mi zdi da zato, ker imava TV zraven postelje in potem ko grem spat samo TV ugasnem, ni nobene očitne spremembe v stilu "zdaj je pa čas za spat", ker tako že kaki dve uri prej tam ležim v isti pozi, v spalni majčki. Tako da se moram res iztrošit oz. počakat, da sem res res zaspana, drugače ni nič. Zbujam se pa tako na 2h zaradi lulanja.

Enkica, jaz zdaj tudi že več kot mesec forsiram tole spanje na levem boku in ga mam že poln kufer. Ne vem, če bom še kdaj v življenju tako spala (razen ko bom nosečauser posted image ). Pa mi zadnje čase tudi paše malo na desnega pa me potem ravno tako vest peče. Na hrbtu mi pa ni udobno, pa prav tako ni priporočljivo. Me že vse boli in žuli po levi strani... Drugače so pa meni jutranja druženja s fantom tudi super in se ustanem, če se le da. Potem malo pomalčkam z njim, kaj postorim in potem mrknem nazaj v miževo za kako uricouser posted image Samo danes sem se nekaj zelo razbudila, bomo videli. 

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
27.11.2009 8:27:00   
Tretjinka
dobro jutro....

LEJLA, to pa bad! če je tvojemu spanju res kriva skrb glede poroda itd, bi bilo mogoče res fajn, da se s kom pogovoriš...ti pa povem iz 1. roke, da je v 2. rodit dosti bolj simple kot v 1. user posted image  (če je vse ok, seveda)...meni je bilo full bolj simple, ker sem točno vedela kaj me čaka in tako ne delala strahu iz popolnoma nepotrebnih stvari....v 1. sem se sekirala še kako zgleda brije in klistir user posted image
če pa te mogoče skrbi kako bo zgledalo imet 2 majhna otročka, te pa težje potolažim user posted image  prvo leto je namreč res bolj štala...je pa potem toliko bolj fino!

jaz tudi zeeeloooo slabo spim....nevem zakaj tako težko diham...danes ponoči sem se prav v paniki zbudila,ker se imela občutek, da se dušim....user posted image  da o lulanju, tiščanju v vse možne konce in kraje niti ne govorim....
aja, a katera pozna "boelčino" tik pod prsmi? mene je vsako nosečnost tam spodaj "bolelo"...v bistvu imam kot bi biilo omrtvičeno, a hkrati razbolelo...full me moti vsak modrc, ampak neprijetna "bolečina" je pristona tudi, ko sem brez njega...prav bad in res nevem zakaj....

zdaj se bom pa tudi jaz počasi lotila odpirat škatle s cotkami in se lotila dela....naslednji ponedeljek imam opazovanje v dnevnem centru, kjer bodo vse v nulo prekontrolirali (zaradi sladkorne)....nikoli se neve kaj ugotovijo in glede na to, da imam rizično nosečnst moram bit malček pripravljena tudi na kak predčasni scenarij.....to mi do zdaj ni "potegnilo", saj sem oba fanta rodila fajn čez rok in tako sem kar ves čas v prepričanju, da mi pred pdp nima kaj bit user posted image

(S)MEJTE SE!
LP

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
27.11.2009 8:42:58   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Punce jaz pa sem že dobila odločbo-o porodniški in o denarju, samo porodniško imam samo od 23. 12. do 6.4.user posted image  kaj to mi oni sami na csd potem podaljšajo še za nego otroka ali moram it še kaj naknadno rihtat?

Če si na obrazcu za denarno nadomestilo oziroma paketek označila,da boš koristila porodniško in še nego,ti bodo verjetno odločbo o negi poslali naknadno.
Meni je na CSD-ju rekla da moram jim sporočiti datum otrokovega rojstva ravno za ta drugi del. če pa je rojen kot nedonošenček je pa potrebno prinesti še kopijo odpustnice iz P. (ker se ti verjetno podaljša nega)

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
27.11.2009 9:31:26   
Tretjinka
ZALA, a si bila na DURSU??? kako si uredila? in kje?

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
27.11.2009 10:13:49   
pajcevina
Dobro jutro!
Za mano je še ena fajn naspana noč.  Sem imela pa včeraj toliko bolj naporen dan, da sem se komaj vlekla in sem se odločla, da bom danes dopoldan bolj u izi, pop. pa služba, zvečer sva pa še sami z malo. No, bo že. Samo da ni kakih obiskov za pedenat, pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3371
27.11.2009 10:18:45   
Boka
Jutro!

O hvala Tweety, ja sem označila oboje, dobro, samo da mi bodo poslali user posted image

sicer pa smo bili danes na pregledu, naš mali je tudi že z glavo navzdol in celo zelo nizko-z glavico med mojimi kostmi, je pa sicer vse ok, ima pa pri 32t2d 1920 g. Ima pa baje že laske. Zdaj naj samo še čim dlje počaka pri mamici user posted image

Za zagago si jaz pomagam z donatom, pa tudi sadje pomaga včasih.

Kika, user posted image  saj še malo pa bo tvoja miška pri tebi. Če bi bilo pa karkoli narobe, bi ti pa prej sprožili, pa tvoja mala je itak dovolj velika.

Lejla, uh ja grozno je če ne moreš spat. meni pomaga samo to, da se k mojemu stisnem pa me mora božat user posted image

Grahek in enkica meni pa je G celo rekla, da je bolje, da menjam položaje, se potem tudi mali lažje namesti in premika. Pa še kolki znatno manj bolijo. Jaz se tako ponoči obračam kot čevap user posted image

tretjinka, mene sicer ne boli, mi pa ta predel pod prsmi nekako 'vibrira' oz. me tišči, če ležim na levem boku. Tako, da si takrat vedno ta predel podložim pa je bolje.

1+1=5 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3372
27.11.2009 10:44:07   
tinncyka
olja!!! JAZ SEM PA KONČNO DOMA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  no saj za vikenduser posted image  

sem bila prejle še na UZ in pikica ima obseg trebuščka 290 tako da naj bi bilo to normalno in pondelek moram biti do vizite nazaj... pol bojo pa vidli kako naprej.... vsaj vikend se bom stiskala k mojem lubijuuser posted image user posted image user posted image , tak sem ga pogrešala da sploh ne morem povedat kako super se počutimuser posted image

ko sem stopila čez vrata je pikica začela tako veselo brcati... kot da bi vedela da je domauser posted image

lep pozdravček

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
27.11.2009 10:47:06   
Gwendolen
Tinncyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
27.11.2009 10:59:45   
grahek85
tinncyka superuser posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar stiskajuser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?