Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sta šla k tašči, meni je pa mami prišla mal pomagat počistit stanovanje... Tako, da zdej vse diši in se sveti! Ful sem vesela... zdej pa šibam še par stvari za Miklavža kupit.
Sej bo pa dons boljš. Jaz sem glihkar mela beuty sleep 1 urco in sem kar boljše.
1970 g 39 cm
3360 g 49 cm
sm dans ugotovila d mam še en tedn do roka in mislm d me ne bo nč kej prej prjel d bi blo več pupik med temi našimi fanti.
js resnično upam d se niso tud pr men kej zmotil glede spola kr če ne bo pol spet en fantek več.
Že cel dan samo ležim oz. hodim na WC. Glede na to, da sem že čez rok, me je seveda strah kako bi zgledal porod zdaj
A te pustijo kar naravno rodit, če si ves bogi od bolezni ali ti kak carski naredijo? Zdaj si želim, da bi šla fejst čez rok, da bi lahko k sebi prišla preden se začne zares... Grem malo na med.over.net brat, če so kdaj o tem že debatirali...
,
.
!!
PDP~NICK(starost)~(?.
(?) ~ (?.
(?) ~ (?.