krfjolca
|
Lepo, da gre na bolje. Mi se tudi ne bomo cepili. Imam pa tudi Anžeta doma od včeraj, sicer brez vročine in tudi počutje v redu, le kašlja grozno. Ponoči je bil ful revček, ker ima suh kašelj in ga ful draži, tako da ima prav napade kašlja, ki se zlepa ne umirijo. Do polnoči je kašljal neprekinjeno! Sem ga mazala z vsem živim, inhaliral je, dobil Panatus sirup, kamilice na prsi, čisto vse sem probala ... Vmes je 2x bruhal, nato pa izmučen zaspal, čeprav se je tudi še v spanju davil. Od 2h do 4h je bilo pol v redu, naprej pa spet, tako da sva oba čisto fertik danes. No, zdaj že 1 uro spi, pa zaenkrat še ni zakašljal. Mu je prejle pomagalo, da smo bili zunaj, na mrzlem zraku. Pa piškotke sem prejle spekla mulčkom, da so jih lahko barvali. Sem naredila barvaste prelive iz sladkorja, pa raznobarvne mrvice in so krasili. Sam niso preveč užitni, ker so toliko sladkornega leda gor napacali, pa tistih bunkic srebrnih, da si zobe polomiš Tako da bomo verjetno cvirn napeljali skozi, pa na jelko obesili. Bo še fino dišalo po cimetu.