Češnca
|
Dobro jutro! Kakšen krasen dan! Jst sm tud naspana...pa se je Juš 3x dojil... človk se vsega navadi! Sva od 7ih do 9ih skupaj spala (mali se je name priklopu in je še mene zmanjkal!). baja joj, te naše tašče... Sej moja ni tko slaba, no... Sploh kar se Anžeja tiče. Juša bi pa skos po rokah valjala, zraven pa komentira, kolk da je scrkljan, ker ga mamo samo v naročju! Kdaj že??? Mislm, itak, da tud, ampak je ogromno na puzzlih, se on čist super zabava! Plus tega je ravno zadnjič komentirala, da je Juša precej skupi, da je težek! OK, že pri Anžeju je blo tko...samo on je mel skor 2 kg več! Pa tud ni bil bajsi... Kaj čem, sej o tem sem že pisala... Še dobro, da naši dobr odreagirajo (vsaj včasih, če ne vedno! ) Dej, ti naredi to marmelado, pol pa poročaj. Ajvy zaposlena...no, ja...časa ni... Pa sploh ni panike, luštno mi je! Anžej pa pravi, da gre v varstvo, pol pa v službo vltat pa šwasat pa ventile menat in žagat... neli od kar si ti z nami spet mal bolj pridno čvekamo! Si nam dala svež zagon! Routerji ja... Sva mela tud midva probleme, pa še zdej so - občasno. kapica za telovadca/telovadko!!! Ta bo tak(a), kot je naš Juš!