|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ločevanje odpadkov
18.12.2009 21:50:01   
Gina
Sem šla gledat na našo rumeno vrečo (smo jih dobili, pa ne uporabljam, ker imam otrok s kontejnerji čisto blizu, pa kar direktno tja nosimo), pa v resnici piše gor na vreči, da lahko daš notri kartonsko embalažo= škatlo od živil in čevljev. Posebej piše, da papirja pa ne, pa večje kartonske embalaže tudi ne. Ne štekam čist dobro, kako oni potem to razvrščajo, ampak če jim ustreza, je tudi meni ok. Če neseš direktno v kontejner ni teh zagat.

A to imaš od publicusa vrečke?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ločevanje odpadkov
18.12.2009 22:11:12   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
A to imaš od publicusa vrečke?


Ne - na naših piše "Interseroh" in "OKP".

Pa na spletni strani od našega OKP-ja (http://www.okp.si/) tudi piše, da damo v rumeno med drugim vrečo: embalažni  papir, škatle in druge izdelke iz papirja, razen časopisnega papirja, ki ga pobirajo posebej. Jaz recimo ovojnice od kuvert, kake počečkane listke ipd. vse mečem v rumeno vrečo, pa se dobro vidi, da je to not in še nikoli ni nihče nič rekel. Vreče namreč pregledajo in če vidijo not kaj takega, kar ne bi smelo biti, dobiš takoj nalepko "Ne ustreza" in je ne poberejo.

Morda se pa pri nas bojijo, da bi ljudje dali med papir kake zadeve, ki tja ne sodijo, in imajo raje tisti del čist (bolj ali manj samo časopisni papir, revije itd.), pa potem raje prebirajo druge papirnate izdelke iz rumene vreče. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ločevanje odpadkov
18.12.2009 22:15:26   
Ulla80
http://www.locevanjeodpadkov.si/index.php/main/page/18.html

evo, sem našla na srtrani od slopaka....oni imajo na čez ločevanje, majo pol podizvajalce, recimo dinos ce, ki se morjo njihovih navodil držat.


_____________________________

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ločevanje odpadkov
18.12.2009 22:24:24   
zmajaz
Ah tu je zdaj težava samo v tem, ker sem jaz pač kar vzela rumeno vrečo in zabojnik za embalažo kot en in isti sistem, pa očitno ni - so očitno določene razlike. user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Starši, ta dva dokumenta je priporočljivo ...
S sestavo oporoke in dokumenta, ki izraža voljo staršev glede skrbništva za otroke v primeru njihove smrti, lahko skrajš...
Dodatek za veliko družino 2024: izplačilo ...
Danes, v petek, 12. aprila 2024 lahko družine s tremi otroki in več pričakujete izplačilo dodatka za velike družine. Pre...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?