Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
......no v glavnem mali je bil cel dan po tem ful priden nič jokav in prstjen,res je bil cukr......zdej sta šla pa v varstvo k mami in tam tudi ostaneta dokler ne prideva nazaj

Sploh ne vem, kaj naj naredim. Razmišljam o Postojni, ampak je do tam 100 km.... Ah...
), pa čevape smo jedli, je bila moja hčerka lačna. Obvezni so bili še cukri za mularijo. Mal smo štante prešnofali, našadbva sta dobila balone, ki nam jih je skoz veter metaol okoli, smo jih komaj do doma prinesli, pa eno knjigo smo kupili, jo bomo zdajle po tuširanju brali.
zdele sem se spomnila, da sem pozabila čestitko za nečaka oddat. Si jo moram it prec naštimat, da jo oddam, ko grem po otroke v vrtec. Madona sem smotana.
! Začnem drug teden firbcat po škatlah, kaj sploh imam od Neje in kaj je treba dokupit. Me pa je prej malo stisnilo, ker smo spalnico nekako obrnili (večjo posteljo) in zdaj ne vem, če bo šla posteljica zraven
knjigico Moj prvi album. Je full lušna. Za Nejo imamo pa To sem jaz (je treba kar precej pisat in že kar zaostajamo
. Moja mala zdrzi v vrtcu natanko en teden, tri dni tega tedna pa smo vec kot ne malo izsilili. Kdo bo vzel bolnisko? Bo pri mam? Ne vem, sem malo navelicana teh prehladov.