tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kaminek zelo lepa tortica.Ja punce niimam kaj reči ste zelo pridne pri peki tort. No Lora je včeraj zvečer spila okoli210 ml. mleka in ponoči 190 ml mleka. Sem kar jokala od sreče. Kaminek, res lepa torica!! Se pridružujem ostalim mnenjem. Tudi jaz sem si shranila recept za tičino, ga bom poskušala kdaj udejanjit. Čeprav tičino je šele začetek, potem moraš imeti pa še malo ustvarjalne žilice (ki je pri meni bolj švoh). Mleko v prahu je pa verjetno cenejše če kupiš navadno. Imajo ga celo pri nas, kar v polici z otroško hrano (delajo pa ga pomurske mlekarne) Bačko: tudi pri nas je podobno. Zvečer pred spanjem spije normalno (150 ml), ponoči 150 ali 180 (če se zbudi pred polnočjo dobi večjo dozo, če po polnoči pa manjšo - se sproti odločam), čez dan je pa katastrofa. Naš je jedel ob 1h ponoči, potem pa ob 7h samo 60 ml, ob 9h pred spanjem pa 100. Pa se sprašujem, ali mu zjutraj ponujam prehitro oz. ali bi mu ponoči dala manj mleka? Itak zaspi nazaj med sesanjem in če ga bom navadila na prevelik obrok ponoči, bo težko odvadit od flaške Sicer pa zdaj, ko ne dojim več, zadošča en nočni obrok. Smo imeli pa danes idealno noč. Do 1h sem vstala samo 1x za dudo, po hranjenju je pa spal do 5.30, potem sem ga pa še malo k sebi v posteljo vzela. M : Evo, punce 8 dni po prenehanju dojenja sem dobila M. Včeraj zvečer sem ob 8h ratala tako zmatrana, da sem bila že prepričana, da sem bolna - bolelo me je celo telo. No, potem sem pa kmalu videla, da je prišla. Mi je kar malo čudno po tolikem času, verjetno bo pa še trajalo, da se ciklus uredi. Evo, vsaka stvar je za nekaj dobra in še dobro, da nismo šli v toplice
|