sjmm
|
Pozdravljene! urša..zdej pa ne šopingiramo več, sej smo dopoldne opravli, sam moj nebi bil moj, če nebi imel za zravn še neki za posel za porihtat, pa super, da lepo čajčkaš...naj grejo bacilčki hitr dam...popoldan pa sem še tvoje kukije spekla...super, sam za nas bo treba mal količine podvojit.....aja, sva na konc le našla tiste legice za Jančija in Mihca, Jan je imel še nastop popoldan v šoli, pa kitaro sta imela, pa smrekco smo okrasili, zdej sam še darila spodi pa bo, aja še 1x..pa še moja dolgoletna d best frendica je bla pr men...sva mal kofetkale, ko je Maj dremčkal in so se kukiji pekl tanči...lepo slišat od tebe....pozdravčke , sam, da ste dobro katjuša....super so te naše februarske mojstrovine...tvoja pa sploh...pa vsi imajo kapce...najs res ..zelo pridna...aja, dans sem oddala...ful ponosna...voščilnice onassis... za izpit, če sem prov zasledila,sej me sam en popoldne ni blo, pa toook robe za branje no, pa še za vse k ste tko brezglavo zapravlale...ne se sekirat..mi smo tud, pa sigurn ne tazadnjič grem neki pomalcat...čeprav je že ful pozn, a se mi zdi, da že od treh nism nič jedla, sam tist kofi