Naty*Taja
|
Za seznamček - sicer sem že napisala, pa je verjetno všlo.. Pri 6 mesecih je naš mali bil težak 9270g in dol 70 cm, naslednji datum imava pa 12.1. ko bo dobil tretjo dozo cepiva. Durgače pa je naš mali ful migec. Sva včeraj telovadila z napihljivim valjem in se je mali sam z nogami prevalil preko njega na rokce. Po par takšnih podvigih je pa tudi rokice lepo prestavil - kmalu nam bo ušel! Pa bravo, bravo (torej ploskati) je začel. Zadnjič na božičku je otročkom, ki so igrali predstavo skoz vriskal in ploskal! Taki srček je. Je pa fakin , kar se hrane tiče - najraje ima tiste kupljene! Zakaj pa ne, sem rekla - manj pacanja za mamico. Verjetno tudi niso tako slabe, če so za otročke pripravljene. Pa ko zelenjavo kupiš, tudi ni rečeno, da je najboljšla...Tako, da mi smo večinoma na kašicah in sicer sem našla zdej v DM njihovo lastno znamko. Poceni proti drugi - itak, kot vsi njihovi proizvodi. Se pa jaz s količino mleka nič kej ne ubadam. Kak dan popije več, kak dan manj - po moje toliko kot mu paše. tisti standard...eh! Po moje malo brezveze, če je z otročkom vse ok. Mleka pa itak dobijo ponavadi kr hitro preveč - je skoraj v vseh proizvodih, če se malo am vzamete in tam pri kakih 5 letih pride pa do presežka teh mlečnih encimov in je treba na dieto...sej ne veš, kaj je res najbolj prav. Po moje otroček sam pokaže, kaj mu paše. Božiček bo pri nas kr zavil en snobijev šotroček, ki že nekaj časa čaka v shrambi, pa bo zdejle kr aktualen. Sicer ima pa rekvizitov toliko, da imam v vsakem prostoru kaj! Se nabere pri treh otrocih! V avtu - pri nas jajčka že kake dva meseca ni več uporabna, ker sem ga komaj stlačila not. Imam pa Romerjev sedež, ki se tako nagne, da je kot bi bil v jajčki. Pa sej če že čisto samostojno sedi, je pa tudi za v pravi sedež že zrel, a ne? Princeska - hvala za Dodin prispevek! Madona so fajni. Sej bi človek kr imel takole četico...sam oni so ene par "gratis dobili". (se malo hecam, da ne bo pomote) Me pa res zanima, kako jim zlaufa dan!? A mali hodijo v vrtec ali so doma?