Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Moram kar malo potarnat ker danes je imela spet ful neješč dan. Zjutraj ni jedla nič, tudi dojit se ni hotla. Okrog 11h je pojedla polovico tamalega kozarčka hruškove kašice (torej cca 60g). Potem za kosilo ni hotla nič, potem sem jo okrog 15h popoldne dojila kakšnih 5minut, nato je še ob 18h pojedla eno skledico prosene kaše, narejene z AM. To je vse. Zdaj sem jo še uspavala z dojenjem ampak spet samo enih 5 minut. In kar me najbolj skrbi je, da v bistvu po vsem tem nedojenju bi pričakovala da bojo moje zize trde in polne, pa niso? Sploh nič ?! Nevem kaj je zdaj to.
po moje bi morala biti čim bolj mlada govedina in pa po možnosti marinirana... bom pogledala malo po netu, če najdem kaj pametnega
kar "pleše" sredi dnevne
) pa še prebrala bi vas rada mal.
. bo treba pazit, da se navadi tudi plazenja po vseh štirih. ejejej, te otroci, zdaj pa res ne bo več miru