Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:14:04
|
|
|
|
Oceania
|
Se je, ja.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:15:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Izbrisana je tema "Nesramna uporabnica".
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:15:25
|
|
|
|
rija
|
bemti pa obiski a sem kaj hudo zamudila
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:16:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a sem kaj hudo zamudila Ne.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:16:57
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Izbrisana je tema "Nesramna uporabnica". Ja za boga milega, koliko tem pa je odprla . Jaz sem na hitrco brala eno z drugačnim naslovom, ki je tud več ni.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:18:31
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija a sem kaj hudo zamudila Ne. HB
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:18:40
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bemti pa obiski a sem kaj hudo zamudila Jaz sem raje šla dol z RR in na obisk, tako da nič nisi zamudila. Mislim da takšnega bruhanja še s strani nobene RR-ovke ni bilo
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:19:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Mislim da takšnega bruhanja še s strani nobene RR-ovke ni bilo O, ja, je bil.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:22:58
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mika Mislim da takšnega bruhanja še s strani nobene RR-ovke ni bilo O, ja, je bil. Očitno sem ga zamudila
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:24:07
|
|
|
|
mika
|
Ooooo kerensa, zdaj komaj vidim, da si se nazaj prelevila
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:25:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija a sem kaj hudo zamudila Ne. Lažeš, kradeš, v pekel padeš. Itak je bilo zanimivo. Predvsem pa nizkotno, primitivno, imbicilno.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:26:25
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ooooo kerensa, zdaj komaj vidim, da si se nazaj prelevila Pa res, je dlako zamenjala.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:27:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija a sem kaj hudo zamudila Ne. Lažeš, kradeš, v pekel padeš. Itak je bilo zanimivo. Predvsem pa nizkotno, primitivno, imbicilno. Ne trdim, da ni bilo zanimivo. Trdim, da ni ničesar hudega zamudila .
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:27:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller IZVIRNO SPOROČILO: mika Ooooo kerensa, zdaj komaj vidim, da si se nazaj prelevila Pa res, je dlako zamenjala. In to je tudi vse.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:28:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija a sem kaj hudo zamudila Ne. Lažeš, kradeš, v pekel padeš. Itak je bilo zanimivo. Predvsem pa nizkotno, primitivno, imbicilno. Ne trdim, da ni bilo zanimivo. Trdim, da ni ničesar hudega zamudila . Žal ti moram zopet oporekat.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:29:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Žal ti moram zopet oporekat. Zakaj žal? In, by the way - od kdaj pa si spet "govoriš" z mano?
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:34:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Žal ti moram zopet oporekat. Zakaj žal? In, by the way - od kdaj pa si spet "govoriš" z mano? Govorim vedno, zaboravim nikad.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:36:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Govorim vedno, zaboravim nikad. Ti samo pričaj...
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:37:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Govorim vedno, zaboravim nikad. Ti samo pričaj... Oću, oču. Ali pazi se me.
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:39:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Oću, oču. Ali pazi se me. Oču, oču...
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:55:58
|
|
|
|
bumerang
|
Mene tudi do zdaj ni bilo. Bi bila katera tako prijazna, in me na ZS informirala o nadaljnjem poteku dogodkov?
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Mene tudi do zdaj ni bilo. Bi bila katera tako prijazna, in me na ZS informirala o nadaljnjem poteku dogodkov? jaz bi bila tudi vesela,..... sem vedla, da ko pridem nazaj ne bo vec teme
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 16:57:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bi bila katera tako prijazna, in me na ZS informirala o nadaljnjem poteku dogodkov? To pa trenutno vedo najbrž samo moderatorji in administratorji, za katere pa dvomim, da ti bodo sedaj povedali, sploh pa ne na ZS.
|
|
|
|
RE: Ne vem sicer, če smem to vprašati? 1.1.2010 17:00:10
|
|
|
|
bumerang
|
Ah, močno dvomim, da od intervencije Dashenke dalje ni bilo več nobenega posta. A potem se Repka še ni zbudila in nadaljevala teme? Je šla taka kot je bila direkt v čistilnico? Oooo, potem bo pa danes zvečer nadaljevanje.
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?