|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:05:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem raportirat. Spali do pol 8-h .Čez noč se je 1x zbudil in jedel.Tak,da je blo fajn toto noč. Bravo Saš.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:05:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 toti rr bo meni vse živce pobral. Kaj te jezi?
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:05:26
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,jaz grem,samo z vozilom in sama! Buuuuu sama...bogi otroci...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:06:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla .
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:06:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Luka tudi ni preveč navdušen nad krompirjem. probaj pa z svojim mlekom.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:07:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,jaz grem,samo z vozilom in sama! Buuuuu sama...bogi otroci... Kaj je? Saj jih mam cele dneve sama,pa če tudi je moj bik doma.Ker on namreč z k****em ne migne zraven.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:07:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:07:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem raportirat. Spali do pol 8-h .Čez noč se je 1x zbudil in jedel.Tak,da je blo fajn toto noč. Bravo Saš. KAK TO ZGLEDA MI SMO SPET NA ZIZI
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:08:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,jaz grem,samo z vozilom in sama! Buuuuu sama...bogi otroci... Kaj je? Saj jih mam cele dneve sama,pa če tudi je moj bik doma.Ker on namreč z k****em ne migne zraven. Ti kuj idi sama.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:08:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem raportirat. Spali do pol 8-h .Čez noč se je 1x zbudil in jedel.Tak,da je blo fajn toto noč. Bravo Saš. KAK TO ZGLEDA MI SMO SPET NA ZIZI Pa sem ti rekla, mamin zizek.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.1.2010 10:10:09 >
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:08:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,jaz grem,samo z vozilom in sama! Buuuuu sama...bogi otroci... Kaj je? Saj jih mam cele dneve sama,pa če tudi je moj bik doma.Ker on namreč z k****em ne migne zraven. PRIVOŠČI SI
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:09:36
|
|
|
|
ly117
|
Mene pa tak faj sonček greje. Da se mi ni za vstat. Naj me ena v rit brcne oz. s stola.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:10:01
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim. pa ne morem mu dat pri 5 mesecih mleko
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:10:49
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa tak faj sonček greje. Da se mi ni za vstat. Naj me ena v rit brcne oz. s stola.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:10:52
|
|
|
|
botrca
|
Nebo daj malo kisle smetane v krompir bo verjetno boljši jedel...pa malo mleka, svojega mislim.
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.1.2010 10:12:55 >
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:10:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim. pa ne morem mu dat pri 5 mesecih mleko te pa mu s svojim naredi.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:11:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa tak faj sonček greje. Da se mi ni za vstat. Naj me ena v rit brcne oz. s stola. Jaz sem rekla naj me ena z stola vrže, ne da mi ponudi.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:12:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa tak faj sonček greje. Da se mi ni za vstat. Naj me ena v rit brcne oz. s stola. zakaj pa uživaj...
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:12:32
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim. pa ne morem mu dat pri 5 mesecih mleko te pa mu s svojim naredi. Bom ja kaj ma kera kakega dedca da mi bo malo stiskal
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:12:36
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa res grem. Bo mogo počasi činkeni it spat.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:13:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem raportirat. Spali do pol 8-h .Čez noč se je 1x zbudil in jedel.Tak,da je blo fajn toto noč. Bravo Saš. KAK TO ZGLEDA MI SMO SPET NA ZIZI Ja,kaj ti naj rečem?
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:13:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim. pa ne morem mu dat pri 5 mesecih mleko te pa mu s svojim naredi. Bom ja kaj ma kera kakega dedca da mi bo malo stiskal ne vem če bi se tvoj strinjal.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:13:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Včeraj je jedel prvič krompir pretlačen in zalit z vodo in mu ni bilo všeč..pa korenček je jedel do sedaj...kaj naj krompir še s čim dodam za začetek?? Tako je življenje nas umetnikov ni kaj.. Isto mu ga naredi,ko ga sebi.Jaz tega tudi ne bi jedla . Jaz tudi ne. Jaz ga kar z navadnim mlekom naredim. pa ne morem mu dat pri 5 mesecih mleko te pa mu s svojim naredi. Bom ja kaj ma kera kakega dedca da mi bo malo stiskal zakaj ne? Saš je od 5-ga meseca na navadnem mleku.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:13:49
|
|
|
|
nebo
|
Grema ven čao bao...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 10:14:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa tak faj sonček greje. Da se mi ni za vstat. Naj me ena v rit brcne oz. s stola. zakaj pa uživaj... Ker nisem med prazniki naredila nič. Pa L bo mogo it spat počasi.
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustuviki92S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?• Težave z usklajevanjem službe in družine (
48%)

• Strah pred izgubo službe (
11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (
10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (
15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (
15%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!