Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
.
dobr da v 2010 ne bom več pila alkohola...
) in je bilo ful fajn. Tamali je bil pokonci do 1h, potem pa ga je začelo zmanjkovat, zato sva šla spat. No, js sem imela namen it še nazaj, ampak mi, seveda, ni ratalo. Ko se k meni stisne tista mala rita, me čist hipnotizira in nisem sposobna nič več...
Vseeno je bilo super.
Sem se pa pogovarjala z medicinsko sestro, ki dela v porodnišnici lj., pa je bila čist presenečena, kako majhen trebuh imam za konec 4.meseca
!!!
Ne bo se mi treba ukvarjati z izbiro in barvo in z vsem tem, kateri je za kaj boljši!!! Da ne omenjam tudi koliko denarja je prišparanega!!
. Sej pa vem kak mi zgledal popek before in zdaj after. Du werdest schon bezahlen fűr dein Frehheit! :P Eno belo kavo!
), naslednji pregled pa imam čez 1 tedna (mogoče spet UZ, ker G rada preveri, če je vse kot treba...).
, nekatere pa niti ne čutite, da ste noseče ... jaz sem bolj med slednjimi - imela pa sem veeeeeliko utrujenost v prvih 3.mes; zdaj pa občasno malce zeham, spim popoldan ...