bridget3
|
Pozdravljene nosečke! SREČNO IN LEPO NAPREDUJOČE LETO 2010 Forum že nekaj časa prebiram, ampak nisem takoj želela pisno sodelovati, saj se preveč pri rač. zadržujem in bo to potem še dodatno računalniško opravilo Ampak kljub temu sem se odločila vsaj "pofočkati" kot pravite temu da vam povečam seznameček ;-) PDP imam 21.6. (vidim, da nisem osamljena v tem datumu ) Počutje, pregledi ... Sem v četrtem mesecu ... Do zdaj sem imela 2 vaginalna UZ (konec 8.tedna potrditev nosečnosti in še enega v 11.t), nuhalno svetlino (meritve so normalne, glede spola pa: nekaj štrli, kar zgleda bolj fantovsko, ampak ni 100% ), naslednji pregled pa imam čez 1 tedna (mogoče spet UZ, ker G rada preveri, če je vse kot treba...). Vidim, da imate nekatere nosečniške slabosti , nekatere pa niti ne čutite, da ste noseče ... jaz sem bolj med slednjimi - imela pa sem veeeeeliko utrujenost v prvih 3.mes; zdaj pa občasno malce zeham, spim popoldan ... Trebušček raste, stare hlače še komaj zaprem - imam neko elastiko z gumbom, katere se zadnje čase malo že poslužujem (bo treba kupiti kakšne nosečniške hlače kmalu)... Gibanje ploda sem prvič začutila 1.1. ob 02h ob gledanju filma z dragim ; nekaj mi je v trebuhu zamehurčkalo pppprpppprpppppr - potem pa še trikrat za tem - očitno so te "pokajoče kokice" bile prvi gibi ploda. Tako, zdaj sem se pofočkala, malce počvekala, zaželim vam še veeeeeeeliko dobre volje, zdravja in prijetnih trenutkov z vašimi partnerji/družinicami ... in se slišimo pisno čez nekaj časa. Pridne bodite, pazite nase, telovadite, sprehajajte se, uživajte
|