|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
19.3.2010 13:39:45   
kaminek
rodila junija 2009 in na oddelek ne bi šla nikoli več, ker je bila večina sester tko našpičenih, da je blo za bruhat.
v porodni blok bi pa takoj šla. sm mela tko super babico, da mi je blo v zelo veliko olajšanje, ker sm mela dolg porod.
imela sm tud EA, kar mi je zelo olajšalo bolečine. pred iztisom pa ti izključijo EA, tko da sm jst pošteno čutila. bla tud šivana, ker je mela pupa 40cm obseg glave in skor 5kg teže. glede na mojo prvo izkušnjo, bi se sigurno spet odločila za EA, če porod nebi napredoval hitro.

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
29.4.2010 15:25:28   
eureka
Jaz ima rok septembra in moram priznat, da me je groza poroda v NM. V živo še nism slišala nobene, da bi pohvalila osebje na oddelku, razen takih, ki delajo v zdravstvu ali pa imajo tam sorodnike. 

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
29.4.2010 16:31:06   
ledenaa
eureka ne verjamei vsega kar prebereš in slišiš

(odgovor članu eureka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
19.5.2010 11:16:16   
julka8
živjo!

tako kot eureke je blo tut mene zarad vsega kar sem slišala prav groza poroda v nm P... in moram rečt da se strinjam s tem, kar pravi ledenaa... rodila sem 25.4.letos in morm rečt da sem bila z osebjem tako na porodnem oddelku kot na otroškem oddelku zelo zadovoljna, vsi so bili prijazni in pripravljeni pomagati! tako da imam tako porod kot bivanje tam v dobrem spominu!

LP



(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
20.5.2010 12:54:09   
corfu
V NM rodila dvakrat pa tudi v tretje bom, nimam v porodnišnici nobenega sorodstva, pa tudi sama nisem zaposlena v zdravstvu user posted image . Moja izkušnja je zelo pozitivna prvič sem rodila naravno, drugič vzela EA, pa tudi noge sem čutila in normalno izstisnila plod user posted image . Tako da govoriti nekaj in podajati mnenje o nečem, kar sam nisi na svoji koži občutil mi je malo neumesno.

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
10.6.2010 9:14:51   
Doria
Eureka, jaz sem rodila septembra 2009. V moji familiji so imeli slabe izkušnje s to porodnišnico, samo je to eno generacijo nazaj. Hotela sem it v LJ, bila sem tako na trnih. Potem je v NM rodila moja prijateljica malo pred mano z EA - dolg težak porod -  osebje je zelo pohvalila. Rekla je, da se je tam počutila domače.

Ko je prišel moj čas, nisem nič drugega razmišljala, kot da moram hitro prit v porodnišnico. NI MI ŽAL, da sem šla v NM. Pa ne zaradi roza porodne- 2 babici sta bili stalno ob meni, me bodrili. Po porodu ti pomagajo, otroka sem previla šele, ko sem sama rekla da bi. Resnično pozitivna izkušnja. NE SKRBI.

Rodila sem BREZ EA, porod je trajal 4 ure. Sicer je vsaka ženska drugačna, vendar sta 2 moji prijateljici z EA kar dolgo rojevali.
Tako da DIHAJ in si predstavljaj, kako vsak tvoj vdih odpira pot tvojemu otročku. Srečno!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
13.6.2010 16:56:06   
veronci
No še moja zgodba. Rodila sem 5 dni nazaj v NM. Bila sem pripravljena na EA, bila na predavanju, kjer so nas  prepričali, da je na voljo 24 ur na dan, ... Porod je trajal 13 ur- 7 ur umetnih popadkov, odpiranje ni šlo nikamor in moje dete se nikakor ni želelo spustit. Ob pol enih zjutraj so mi povedali, da ni dežurnega anastezista, tako da pač ne bo EA. Šok!!! Porod je bil zeeeelo naporen in zamerim jm to, da pač delajo reklamo za EA, dobiš jo lahko pa samo čez dan.  Kar se pa osebja tiče, pa brez besed (tako v porodni kot na oddelku). Krasni, prijazni, potrpežljivi, ustrežljivi, ....skratka super. Sam ne morem pozabt, da nisem dobila EA...

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: porodnišnica NM - vse pohvale
13.6.2010 19:35:45   
luan
Rodila lani novembra osebje v porodni sobi super.Na oddelku odvisno od sestave turnusauser posted image .Se je tudi našla kakšna sestra s premalo razumevanja do mamic in njihovih novorojenčkov.Čeprav so bile ostale vedno na razpolago in zelo ustrežljive.Ampak navadno si zapomnimo tisto slabo oz. zoprno sestro, ki potem kvari dobro sliko celotnega osebja.Rodila pozno popoldne in imela EA.Je anesteziolog prišel od doma, da mi je nastavil.Za ponoči je pa res bolj problem, saj ne nastavljajo vsi anes. EA.In je potem veliko odvisno od sreče kdo je v dežuri.
Na splošno pa vse pohvaleuser posted image .

(odgovor članu veronci)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?