krtkova
|
Jutro!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Krtkova, nisem mislila nic slabega s tem, da sta me zignorirale. Si pa takoj odgovorila, zdaj je pa se Cojka tvoj status napadla Zakaj pa v sluzbi ne smes na FB? v službi so nam blokirali večino strani na internetu, kot npr: forume (razen rr - ??), FB, strani z igrcami), skratka vse kar menijo, da ni službeno. Pri nas mamo mal problem s tem, ker delam v marketingu in na določenih teh straneh tud oglašujemo in pol ne moremo preverit. Pa tud določen pregled potrebujemo, ki so nam ga vzeli. Se borijo šefi, da nam to ukinejo....pa jim ne gre najbolje. Zato vse na FB-ju preverjam popoldne. Torej, če je kaj nujnega, raje na rr, ker ga mam tud v službi. Zdej me pa kr matra, kaj je Cojka napisala!! Zvezda - očitno moramo kmalu spet organizirati. Meni na žalost pride prav samo popoldne, ob 17h je men čist OK, bom pa še mal v kakšno sosednjo trgovino zavila . Že razmišljam, kako naj naročim več različnih tort, pa pol vsake malo! Mogoče bi to tko izvedle, da bi naročile kr vse torte iz vitrine in dale na sredino in potem vsaka lahko vsake malo poje. Men se zdi to super ideja!!! Zdej grem pa Cojkine slike gledat!!