ursa_p
|
Cer po dolgem casu! Najprej SRECNO NOVO LETO VSEM SKUPAJ. Mi smo praznovali pri prijateljih v dobri druzbi skupaj z otroci in se imeli res super. Se moja prijateljica me je par dni prej presenetila z veselo novico (po 2 letih koncno zanosila), tako da je bilo prav fino. Na zalost mi res primanjkuje casa. V sluzbi sem brez sefice, narest moram ogromno dela, pa se na uvajanju imam eno, tako da je kar pestro in res ne uspem prit se do RR-ja, doma pa tudi podobno. Med tednom sva bila v ikei in kupila ogromno omaro, tako da sva celo stanovanje obrnila okoli in zdej, kljub temu, da sem rekla, da se bom pranja in pripravljanja lotila sele februarja, ze zlagam stvari in pospravljam. No, prat se nisem zacela, se bo pa zacelo ta taden. Sem pa dala za stran kar 4 ta najvecje vrece za smeti otroskih cunj in jih odnesem na rdeci kriz. Joj, koliko nepotrebnih stvari se mi je valjalo doma. Popadki ... na poti iz Ikee sem imela ze kar hude popadke, najprej na 3 minute, potem pa so se podaljsevali na 6 minut. Sem bila prepricana, da me pelje direktno v porodnisnico. Avto sva imela pa tako nabutan, da sem komaj sedela. No, na sreco se je po cca. 45 minutah vse umirilo, tako da sva se odpeljala kar lepo domov, naslednji dan pa v sluzbo, kot da nic ni bilo. Pregled ... ga imam jutri in upam, da bo vse ok. Drugace pa nic posebnega, razen to, da sem cist crknjena od pospravljanja zadnji teden, pa se v sluzbi sem bila do zadnjega dne (so mi skenslali dopust). Tako da vse kaze, da odhajam na porodnisko ze konec januarja, ker imam toliko dopusta za porabit. Cojka ... poslala sem ti ZS. Lep vecer! Ursa
|