hanna80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene punce ! Saj se skupinica avgustovk 2010 kar lepo polni ! Čestitke vsem in veliko vsega dobrega! V teh lepih, pravljično belih pred prazničnih dneh, pa še posebej! Jaz sem se pridružila že kar kmalu po odprtju teme, vendar verjetno z vami ne bom nadaljevala . Danes sem imela prvi pregled in sicer gre za nosečnost, vendar se v vrečkici ne vidi ploda. Ali je prišlo do zanositve kasneje ali pa je to neuspešna nosečnost. Čez en teden imam ponovno pregled, če se kaj v tem času spremeni ali še v vrečkici "zraste". Torej do ponedeljka ostaja še malo upanja. Če pa v tem vmesnem času pride do krvavitve, kot znak, da narava sama javi, da nekaj ni OK, pa grem v P že prej...... Morda se bere malo žalostno, vendar jaz ne jemljem tega tako. V življenju nam je dano točno tisto in točno toliko, kot nam je namenjeno in kolikor nam je potrebno. Torej, morda pa sta nam v tem življenju namenjena in potrebna le dva zdrava sončka in ne trije in sem več kot srečna, da je tako! Narava že ve, kaj je prav in zakaj! Čudovito nosečnost želim, veliko zdravja in dobre volje! anonimna No, točno to smo mi včeraj ugotovili! Pregled čez 1 teden. Vendar kar dvomim da se bo čez noč plodek pokazal, naj bi bila v 8 tednu!? Sem kar razočarana, če pač mora tako bit naj bo! Anonimna, kako je bilo s tabo, če si še tukaj!?
|