Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, se pravi njen oči. Ampak tako imamo predvsem zato, ker živimo na svojem in nimam te možnosti. Če bi jo imeli, bi jo verjetno tudi jaz dala babici pa dedku za merkat.

je pa dobila od zadnjega tehtanja (pred tremi tedni) kar 700g. sva šli kar z vozičkom in je celo pot nazaj lepo spala.
verjemi, da dobro ve kdo si in te ima brezpogojno rada. Dobra si, da se lahko učiš... kar tako naprej. Čas, ko si s svojim sončkom pa dobro izkoristi, jz bi ti svetovala, da se čim več crkljata... pa to ne pomeni nošenja po naročju okol, ampak čim več ukvarjanja, pogovarjanja, čim več dotikov. Ravno včeraj sem šla sama v trgovino in je bil mali pri tašči, moj se je pa tudi učil
. Ko sem prišla domov, so bili vsi dol in Marcel se me je tako razveselil, da je še moj rekel (majčkeno užaljeno), da njega se pa ni tako razveselil. Midva se najlepše crkljava zjutraj, ko gre moj v službo in prinese M. k meni v posteljo. Se mi zdi, da so to res najini trenutki, pa čeprav trajajo samo pol ure.
.
doživlja ob bolezni..sicer pa tud za rota virus ni pocen..js sm rekla da če bo zboleu da ga dam takoj cept..