Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

) in sem morala malo prečekirat, kaj se tu gor dogaja...
, na AC je bilo pa tud tako stanje, da
. Katastrofa!
Je pa res, da bom zelo težko na pol delala. Vse ali nič je bil od vedno moj slogan. In zdaj je nič že par mescev :S. Me pa skrbi kako bom lahko sedela in okol skakala taka kot sem. Tako slabotno se še nikoli v življenju nisem počutila.
a je katera iz gorenjskega konca- okolica kranja in bi hodila na telovadbo?
,
, mam bidon zate!!! Se vidiva kar tam!
. Tko, da bi se jaz na tvojem mestu malo pozanimala kako in kaj, da te ne bodo kaj ugoljufali...
skoz je kaj novega :-)
, zadnjič sem v HM debelo gledala košarico E, ampak nisem imela veliko časa za ugotavljanje, zato zdaj sprašujem tukaj :-)
Sam je luštn, a ne mkbk??? (da ne omenjam, da sem imela to čast, da sm spoznala moža in otročka od mkbk
Grozna sm, k en knedl. Ker mislim, da ni samo otroček, ampak tud piškoti, čokolade, kruh....na mojem telesu.