Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Če me bo raz*.... jo bom z njenim polnim imenom in priimkom pozdravila, pa še z dekliškim, če bo treba

, pa nej rečejo kar čejo, z enim postom se javijo, jaz pa že neeee, potem jih pa ni na spregled.
ampak veš to je pač tko da če človek ni zadovoljen s svojim življenjem, low life scum od človeka,jaz mam tud take fajne vohune k pol vse tašči povejo kaj pišem tko da jih prov lepo svinjsko pozdravljam
. Zaspala ob 10ih, zbudila ob 11ih, 1ih,3h in 5ih.... Huj kot takrat, ko je bila novorojenčica.
.
.
nisem niti pričakovala, da bo tako. me je pa skrbelo, ker Aurora več al manj flašo skos zavrača, tud če je moje mleko notr (sem si mogla enkrat izčrpat, ker je predolgo spala) in ker vedno manj AM spije, da se bo ful malo zredila.
. a ve mate še vse svoje
v košarah? tudi mi smo še v košari ampak opažam da je čedalje bolj težko notri (nima razgleda)...razmišljam da bi ga v športni del prebekslala, sam pol pa ta sneg pa mraz...se mi zdi tud če dam zimsko vrečo je ful bolj zaščiten v košari. hmmmm
...mi tudi pridno treniramo pa zaenkrat pridemo le do pol obrata proti trebuhu