Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

so mi mogli naredit abrazijo. so me kar orng premučkali , dva dr. sta mi delala uz, videt je bila Gv premera 28 mm rumenjakov mehurček in plodek 6 mm, ki je že razpadal, tako da je bila nosečnost stara okoli 6 tednov ko je odmrla.
ampak veš, jaz še vedno verjamem da nas vse vključno s teboj nekje čaka ena mala pikica...in glede na to kolko časa jo že čakamo bo siguno posebna pikica, taka ravno za nas...no to ni zraslo na mojem zelniku - sem enkrat nekaj pododbnega prebrala na RR...do takrat bomo pa počakali...Piki mislim nate veliko, en velik velik
....19.1. pa naredim test FS in to ne s prvim urinom, kar tako, iz firbca in ta test je v mojem albumu...lepa črtica....
.....Na progesteronu tudi piše, da ga nosečnica ne sme uživati, ker je apsurd.....Upam, da vam je jasno....
.