Bety11
|
V ANgliji obstaja klinika za splave....iščejo vzroke.....in o tem je bilo na TV-ju....Oni so pogruntali, da se z leti pojavijo skrite avtoimune bolezni in svojim pacientkam predpisujejo terapije s Medrolom in ne vem kaj še.... (bil je primer ženske,ki je bila na OBMP...27 ampul krvi je dala, to kri so poslali v Ameriko na analizo in ji točno predpisali koliko naj bi pila teh zdravil....takoj po tistemu je ostala noseča in odmrtje ploda v 9.tednu....naslednjič so dozo prilagodili, povečali....in je rodila zdrava dvojčka...Pa še enih par primerov so prikazali, med njimi tudi par, kjer je mlada mamica splavila več kot 10x in šele s Medrolom ji je uspelo...vmes je tudi ona imela krvavitve, ko so dozo povečali in je potem bilo vse OK...) Recept.....hmmmmm.....resnica je taka, da je meni Medrol po internetu svetoval Pušenjak, prvi recept napisal Reš (čeprav on to terapijo ne pozna in se ni želel s tem ubadati)....vse drugo so bili moji poskusi......V Italiji dobiš Medrol in Prometrij brez recepta kolikor hočeš, samo plačaj....Medrol je 8 eur a Prometrij 5....To je tista lekarna takoj na meji v Fernetičah..... V navodilih vseh zdravil je naštetih čuda stranskih učinkov....to mora biti napisano, da jih ne tožimo....In če uživaš Medrol par mesecev in ob tem se trudiš zelo zdravo živeti in se prehranjevati, se ti prav nič ne more zgoditi.....Meni so delali vse sorti testov krvnih, urinskih.....in vse je vedno bilo odlično. Na porod sem prinesla list, na katerem sem temeljito napisala vse, kar sem uživala in kako....Vsi so brali in dobila sem samo dodatni test za sladkorno, ki je zopet pokazal, da sem zdrava kot riba.... .....Na progesteronu tudi piše, da ga nosečnica ne sme uživati, ker je apsurd.....Upam, da vam je jasno.... Za zniževanje pritiska, večjo prekrvavitev maternice, preprečevanje staranja posteljice....pa sem po nasvetu dr.Pušenjaka uživala vsak dan 3x2 kapsule Omega 3.....In ta mi je resnično znižal pritisk zgornji na 85 in to brez kakeršnekoli omotice ali zaspanosti....Pravijo, da mi je postavil zdrav pritisk..... No, to naj bi bilo vse......