Še ena T
|
Pozdravljeni!!!!!! Oglašam se po dolgem času.. upam,da se me vsaj malo še spomnite. Mausika bo delala baby check? To, toooo!!! Naj se zadeve že enkrat premaknejo. Pri meni gre zaenkrat vse po načrtu, so se mi pa pojavile pred dvema mesecema nenavadne močne bolečine v trebuhu, ampak je bilo rečeno, da je za drugo nosečnost to povsem noramlno, bla, bla... V službi sem delala še za par mesecev v naprej, doma pač ne moreš kar ležat, no, pa me je G. postavila na realna tla, ko mi je izmerila MV in ugotovila, da se mi je skrajšal 1 cm zelo na hitro... Navodila so bila, da ne smem opravljati gospodinjskih opravil, v službo pa lahko hodim. Bolečine so se stopnjevale, jaz pa lepo nazaj do G. kako pa naj več počivam, če sem praktično 10 ur zdoma?? Zdaj sem ta teden na bolniški, počutim se kot en paničar, ampak res nočem roditi predčasno, zdaj teče komaj 30 teden. Tudi zredila sem se preveč ob neredni prehrani, tako da se tudi jaz počutim kot slon, ampak vse se potrpi. Zdaj vas bom pogosteje prišla pogledat, čeprav malo težko sedim za računalnikom. Komaj čakam kakšno dobro novičko, žalostnih za nazaj pa raje ne bom šla brat v podrobnosti... vsem, ki vam ni šlo, kot bi moralo!!!! Pozdravček!!!
|