tecka
|
Živjo, punce. Naš Srečko je pa tak ubožček....uspavala sva več kot pol ure (običajno 5 - 10 min), je malo zadremal, pa se v joku zbudil, pa spet, pa spet,...zdaj spi in malo pojokca vsake toliko časa. Danes je ven pokukal drugi zobek in po mojem mnenju ga svinjsko boli. Tudi to noč smo imeli dežuranje non-stop, no po današnjem joku sem se pa odločila, da bo čas za eno dozo calpola. Ja, Mini, kar pripravi se na zobke . S tem da je naš Srečko slabše jedel kar en teden. Jaz pa sem bila seveda obupana, ker je že itak neješč, ampak prisilit ga pač ne moreš, da bi jedel toliko kot želi mama. Je že prav tako Fejči, nič se sekirat za sedenje. Razpon od...do...je kar velik in mislim, da eni junijčki kar precej prehitevajo. Naš Srečko tudi še precej slabo sedi, pa mislim, da ni nobene panike. Pač gre s svojim tempom naprej. IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 ja, Alex že čist samostojno-se ga upam pustit tud samega, da sedi! edin, če res že kkšne pol ure čiča, mu vzad naštimam kkšne povštrčke ali blazine, če se bi preveč utrudu in bi pogrnu (se mi je že zgodil-že prej, k še ni bil tok stabiln) No, meni se pa zdi, da naš Srečko nikoli ne bo sedel pol ure v kosu. Je preveč drugih stvari, do katerih bi rad prišel...in na koncu je ponavadi mama podaljšek njegovega telesa Mišel: pri nas zdravnica tudi vedno pogleda, če so moda spuščena in pri nas HB ni problemov.
|