|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje v vrtcu
19.1.2010 20:03:27   
sabi
pozdrtavljene!
Lepo prosim, če mi katera lahko zaupa kako je potekalo pri vas uvajanje v jaslih z npr.11 ,esečnim otrokom, kako je bilo prvi dan, tretji itd,...
Vesela bom vsakega odgovora
lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje v vrtcu
19.1.2010 20:41:06   
žab*ca
Bilo je hudo.Prvi dan sem bila z njim 20min,potem sem ga pustilA 2 ure.Naslednje dni nisem bila več z njim.Uvajal se je 3 tedne,počasi smo podaljševali čas.Vmes je bil tudi bolan.Jokal je dosti,tako da je hodil ves hripav domov,jaz pa tudi.Sedaj po treh mesecih lahko rečem da je sprejel vrtec.
Zanimivo,mi je pa vzgojiteljica rekla,da se je v primerjavi z drugimi zelo hitro navadil???Tak sistem je bil pri nas.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje v vrtcu
19.1.2010 21:36:27   
zez76
Mi smo ga uvajal dober teden oz po 14 dneh je začel tudi spat in je po enemu mescu sprejel vrtecuser posted image (da ne joka več,ko ga oddamo). Zdej po 1,5 mescu gre kr sam v igralnico! Odvisno od posameznika kolk časa joka predvsem pa tud od vzgojiteljic! user posted image Je pa zelo težko skoraj še huje kot za nas user posted image ! SREČNO! 

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uvajanje v vrtcu
19.1.2010 21:37:19   
zez76
Huje za nas kot za njih!user posted image

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uvajanje v vrtcu
19.1.2010 21:50:02   
mini86
to je pomoje od vrtca do vrtca odvisn..kolegica zdj uvaja tamauga pa je bla prvi dan cel dan z njem, samo previla ga je vzgojiteljica, dones drugi dan pa ga je pustila samga eno uro..v četrtek ga bojo probal že oni dt spat..res je odvisn od vrtca

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: uvajanje v vrtcu
20.1.2010 6:41:54   
a.jda
Midva začneva februarja , ko bo star 11 m. Ker grem v službo šele v sredini marca, ga bom uvajala zelo počasi. Prvo se bova hodila tja malo igrat. Potem ga bom za kako urco pustila. Odvisno od njega , kako se bo navajal.Pri prvi smo šli bol na hitrco, pa ni v redu vrtca sprejela. Kakšno leto je težko hodila tja. S tamalim sem rekla da bom poskusila bol počasi, sej se namam ne mudi nikamor.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: uvajanje v vrtcu
20.1.2010 8:43:18   
bina30
Tudi nas čaka uvajanje za 11m sineka. Časa bomo imeli točno 3 dni, ker grem potem jaz v službo. Niti sanja se mi ne, kako bo mali revček to sprejel.

Pri ta večjem, ki pa je v vrtec šel z 22m, ni bilo težav. V našem vrtcu so nam predlagali, da nismo nič z njimi in da jih kar pustimo 4 ure in je vse super klapalo. Kar hitro so se navadili, kasneje, ko pa smo jih pustili, da tam spijo, pa so nekateri težje sprejeli. No, moj sin ni imel problemov.

Pri ta malem pa bom tiste 3 dni, ki jih imava za uvajanje, malo z njim, da se počasi navadi na novo okolje.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: uvajanje v vrtcu
20.1.2010 8:46:48   
MATEJKA_
naš vrtec je imel tak sistem: 1. dan je eden od staršev bil skupaj z otrokom 1h v skupini. naslednji dan smo hčero morali za 1h tam pustit samo. 3. dan je tam ostala za 1,5-2h, 4. dan za 4h. 5. dan pa cel dan. so pa se tud prilagajali posameznim otrokom ta prvi teden, glede na to pač kako jek kateri sprejel vrtec. tako je bilo za drugi dan prdvideno, da ostanejo otroci do kosila, pa so nam vsem pol rekli, da naj po njih proidemo po 1,5h.

aja, najhujši je bil tisti drugi dan - ta mala se je tako jokala, ko je vzgojiteljica zaprla vrata, da je bilo groza. sem jo skozi vrata slišala in sem morala kar iz vrtca pobegnit, ker sem še jaz v jok planla. no, po 2 tednih se je na vrtec čisto navadla, brez joka zjutraj. zdaj pa se še zjutraj pred vrati skupine malo zjoče, če je bila pred tem kakšen teden doma zaradi bolezni. sedaj je stara 17m.

vsak vrtec ima pač svoj sistem, v glavenm imajo podobnega. pri nas lahko prideš skupaj z trokom le prvi dan tja, pol pa ne več. otroka oddaš vzgojiteljici na vratih skupine in vzgojiteljica jih takoj zapre, brez dolgega poslavljanja, kar mislim, da je tudi najboljše. dalj časa kot traja poslavljanje, slabše je za otroka.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 20.1.2010 8:51:43 >

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?