DanijelaNeli
|
Lepv sončen pozdrav s Primorske... Amoss...ti kar počivaj,če ti je tako naročeno. Saša...vse bo OK,le pozitivno razmišljaj.Ko boš jutri videla svojo pikico in bitje srčka,boš najsrečnejša. Jaz sem tudi zdaj v tej nosečnosti toliko prebrala o vsem od A do Ž.Ker je neverjetno kako pozabiš pa samo od dveh-treh let nazaj.Ampak ko samo malo prebereš,si že noter in veš vse. Pika.ana...res je odvisno kaj že imaš/kaj dobiš...odvisno pa je tudi v kakšen cenovni razred se nameravamo spustit. Če misliš kupovat od vozička,lupinice,košare,ležalnika,stolčka za hranjenje,previjalne mize,posteljice-koška,...pa do oblačil se res nebere tudi preko 2000 ojrov.Je pa res,da dobiš cunjice,kompletke,skratka oblačila tudi zelo poceni in kvalitetna.Veliko se nabere rudi tistih malenkosti...malih potrebščin... Od Neli sobica je nared,mislim s pleskanjem.Tako,da je treba samo sestavit.Nekako sem si provizorično že zložila v mislih...Tako,da me čaka drugi teden to,..najbolj pa me matrajo cunje,ker bi jih rada lepo sortirala v njeno omaro,mala omarica pa bo od poleg previjalne...
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.1.2010 9:43:17 >
|