fiška33
|
Lep pozdrav Najprej povem, da sem se vam do solz nasmejala Zdaj pa še poročilo ... V SG štartala po planu, ob 5.30, vozili smo se do pol poti max 65 km/h, na koroškem pa zgleda ni toliko snežilo in je šlo skoraj normalno. Najprej mi je na tešče vzela kri, in ko so bli rezultati - čez 45 min, sem mogla popit glukozo. In potem je bil odvzem krvi še na tri naslednje ure. Sem luknjasta kot kak ementaler . Fertik sem bila ob 12h. Vmes pa nič pit, nič jest, meni pa je krulilo že, ko sem se danes zbudila . Med prvim odvzemom in glukozo sem v čakalnici skoraj zaspala, med ostalim čakanjem pa sem vedrila pri prijateljici, ki stanuje 3 min do bolnice . Za zadnji obisk pa mi je pripravila sok, kavo, čaj, joto ter kruh in full sestavin za sendviče, tak da sem se za konec napujsala . Je full hitro minilo . Da ne pozabim, Sky, posteljica, najbolj simpl design in cena je v Ikei http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10392 , predalnik za spodaj, pa je na strani št. 3. Ja, uhajanje urina , mam tudi probleme, itaq se bo treba spet yoge lotit, pa se bom takrat spomnila še na keglove vaje. Nič, šibam na zmenek akvaristov. Pizza, njamsi . Mejte se! lp
|