|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medenična vstava
3.5.2010 19:49:23   
Natasssa
Pozdravljene,

zanimajo me vaše izkušnje. Sem namreč v 31. tednu in na pregledu smo videli, da se otročiček še ni obrnil na glavico oz., da ima spremenljvo lego. Ginekologinja pravi, da bi se absolutno že moral obrnit user posted image in mi je že napisala napotnico za zunanje obračanje v 36. tednu. Glede na prebrano na spletu ima možnost obračanja vse dokler ima prostor tj. 37 teden. Zdaj me malo skrbi, da se ne bo obrnil, ker je omenjala, da zunanje obračanje ni zmeraj  uspešno in pride v poštev potem otežen porod zaradi take lege oz. CR. Ali se je kateri od vas obrnil na glavico dol kasneje oz. do katerega tedna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 20:00:00   
Martinčka
Natasssa tudi mene je skrbelo ker se naša user posted image  obrača samo v prečno lego ali pa je na ritki in sem vse okoli spraševala kdaj so se jim otročeki obrnili... in čeprav je po 33 tednu dojenčkovo okolje bolj tesno so se kar dvema mojima kolegicama obrnili otročki po 37 tednu. eni v 37tednu ter eni en teden preden je rodila v 38 tednu. tako da ni razloga za skrb... drugače pa boš imela CR...

mislim da ti bodo še mnoge znale povedati da se mnogi user posted image  obrnejo pač nekoliko kasneje...

(odgovor članu Natasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 20:18:09   
ribica.
meni se je tudi drugi otrok obrnil nekje v 37 tednu. NI še prepozno. Prej mi je bil prečno, pa mi je moja G rekla, da tud če se bo obrnil, da bo verjetno na rito padu, ker je imel tako lego, da bi za obrat na glavo rabil res konkreten zasuk. Ampak se je obrnil. MI je potem rekla, češ, to ste pa morali čutiti ko se obrnil, ampak jaz nič ne vem. Itak se mi zdi da je vsake par dni drugje z nohami ven suval. Hvala bogu pa je potem ostal na glavi.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 20:21:08   
Anonimen
Natasssa jaz sem bila v P v sobi z eno, ki se ji je mali obrnil ravno tisti dan, ko je prišla v P na zunanji obrat. tako, da ne še obupat, da se en bo obrnil. Sicer pa ni nujno, da sledi CR, če se user posted image ne obrne. 

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 20:26:07   
Eva***
Jaz se nisem odločila za zunanji obrat, pa se mi je otroček obrnil v 39. tednu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 20:41:21   
milabe
no tudi jaz upam da mi jutri na UZ reče da se je obrnila iz prečne na glavico ;) sem v 33T, pa mi je G tudi reklda da počakama do 36. da vidima kako bo. Sprva sem bla čiso ZA zunanji obrat, zdej pa vedno manj. Mal mi bo čudno, da bi jo 'prijemali in masirali' skozi moj trebuh, poleg tega je zunanji obrat 60% uspešen... vedno bolj se nagibam temu, da če se ne obrne bo pač CR.
drugače pa tudi jaz mislim, da v 31T še ni treba delati panike, kot je ena omenila, se lahko obrne zadnji dan (seveda je to bolj izjema kot pravilo).
držim pesti da nam se vsem obrnejouser posted image

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 22:05:55   
bcljka
tud moja je bla nazadnje na riti, čeprou je bla prej že na glavi user posted image ampak mi je G rekla da ma tkoaltko čas da se obrne... upam da res user posted image sicer pa je tašča rodila mojga moža v medenični vstavi in ni blo take panike...
jst sm zdej v 34.tednu, bomo vidl kaj bo...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Medenična vstava
3.5.2010 22:12:59   
eva1
Moj prvi je bil od 32 tedna na ritki...se sploh ni obračal, ker sem ležala v P in imela vsak dan CTG-je, zato vem..rodila sem s CR, tertji je bil v 35 tednu še na ritki, v 36 pa že na glavici, čeprav je bil ful velik in so rekli,da težko da se bo obrnil, se je in potem tudi tako ostal..tako da, vse je še možno!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Medenična vstava
4.5.2010 10:55:44   
Natasssa
Potem res ni nekega pravila. Bomo počakali, če se bo odločil obrnit bo super, če ne pa zgleda, da mu tako bolj ustreza za kar je najbrž kak razlog user posted image . Hvala punce ste me malo potolažile. Sem šla od ginekologinje v tišini, ker sem ostala malo slabo kako ti rečejo kot, da to je to in pika.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Medenična vstava
4.5.2010 12:02:45   
marantz
Natassa.
Moj je bil že v 33 tednu obrnjen na glavico, potem pa se je nazaj na ritko useduuser posted image
Čutila nisem ničesar, tako da sploh ne vem kdaj se je zgodilo.
Mi je pa porodničar tik pred CR naredu še zadnji UZ, če bi se mogoče spet obrnil.
Vsekakor maš dovolj časa za obračanjeuser posted image

(odgovor članu Natasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?