|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
30.6.2005 9:43:42   
Iveta
Pozna mogoče kdo ta vrtec? Hčerko sem vpisala, vendar imamo možnost varstva tudi pri babici, tako, da se še odločamo. Vsaka informacija bi mi prišla prav.
Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
30.6.2005 12:27:39   
Pinga
V katero enoto bi jo vpisala. Vrtec JOžice Flander ima tri enote. Naša hodi v enoto Fochova. Kam pa ste jo vi vpisali. ?

Petra

(odgovor članu Iveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
30.6.2005 13:18:23   
Marogica
Sigurno je boljši od babice. Ne zamerit, mišljeno je pozitivno. Babico si šparaj za kakšne večere ali sobote oz. nedelje. Če bo imela otroka cel teden, potem pa še kakšen večer ali sob-ned., postane vsaka babica utrujena. Tudi jaz bi, pa nisem babica.

(odgovor članu Iveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
1.7.2005 10:58:42   
Iveta
Vpisali smo jo v enoto Razvanje.

(odgovor članu Iveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
4.7.2005 12:00:39   
Pinga
Kot sem že rekla naša hodi v enoto Fochova in smo kar zadovoljni. Začela je pri 11 mesecih, sedaj je stara 2 leti in 2 meseca. Res, da je bila prvo leto kar precej bolana in da se včasih v vrtcu zgodi kaj takega, kar ti ravno ni najbolj všeč, ampak osebno sem mnenja, da je vrtec prava stvar. Vsaj pri nas je tako. Že če naprimer primerjam kar se tiče prehrane. Doma ali pri babici in dediju si kar naprej zmišljuje, kaj bi jedla, ne bi to, ne bi ono, v vrtcu pa je vse. Lahko ti povem, da imajo tak jedilnik, da samo gledaš - za nekatere jedi niti ne vem, kaj to je.
Glede nege pa je tako. Ni ga boljšega čez domačo nego, toda doma je en sam v vrtcu pa 14. Tako, da se je včasih zgodilo, da je prišla domov z rdečo ritko, ker je verjetno niso takoj previli, ko se je pokakala, pa v času prehlada ima tudi ko pridem ob treh po njo, vse zasušeno okrog nosa. No če te take stvari ne motijo preveč jo brez problema vpišeš v vrtec.
Naj tudi povem, da pri 2 letih že zelo veliko ustvarjajo, skoraj vsak teden so obešene nove risbice in razni izdelki.
Pa sedaj smo že tudi 2 tedna brez pleničk. Najprej smo probali doma čez vikend in ko smo vidli, da se obnese smo v vtrcu povedali, pa so rekli, da če smo doma brez bodo tudi oni probali. Prvi dan se je enkrat polulala v hlače, sedaj pa je že 14 dni brez pleničk.
No še to dodam potem pa neham, ker se kar ne morem ustavit.
Pri nas je bila težava, da ko smo jo vpisali pri 11 mesecih še ni znala niti hodit niti plazit. Bila pa je tako navezana na nas domače, da je kdo drug ni smel niti pogledat, kaj šele prijet v roke. Zato smo se kar pošteno bali, kako bo v vrtcu. Na začetku je bilo kar težko - priznam, toda ščasoma je postala taka carta, da so si jo kar podajali in še letos ko je že v večji skupini, če pride na obisk vzgojiteljica in prejšnje skupine se še vedno ful rada carta pri njej.

No, tako je pri nas. Če te zanima kaj določenega pa kar vprašaj.

Lep pozdrav.

Petra

(odgovor članu Iveta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vrtec Jožice Flander - Maribor
6.7.2005 10:49:59   
Iveta
Laguna hvala za informacije, mi je v veliko pomoč, da slišim kaj s prve roke. Verjetno je v vsakem vrtcu odvisno od vzgojiteljice, kakšen odnos ima do otrok in kako se potrudi. Tako da je odvisno od sreče na kaj pač naletiš.:sloncek:
Lep dan!

(odgovor članu Iveta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?