Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
.
. Lepo se imejte, čaubau 
zdej redno preucujem tiste svoje izcedke
vse bolj se mi zdi, da je beli tok
mislim, sem ze slisala, da je lahko bolj obiln, ampak TAK obilen?!
. V torek imam posvetovalnico, pa upam, da je MV dobro zaprt. Našega razgrajača pa zdaj čutim velikokrat tudi čez dan, najbolj dejaven pa je še vedno pred mojim spanjem, in upam, da bo tudi od maja naprej tako, da bova prespala noč
), tako da so ta forum oblikovale po svojih potrebah in željah in dvomim da jih bo kdo spremenu ali jim prepreču pisanje "mal bolj osebnih" postov. Kljubovanje nosečnicam je pač (žal?) dostikrat neuspešno...
dans rekla,da me ponoči ful kolki bolijo,je pa rekel kaj to pomeni,da boš imela še večjo rit kot jo imaš že sedaj!?hihi
dan gre proti koncu, jst pa niti 20% predelane snovi.
boli želodec (no, mene nekaj desno od želodca - anatomija pravi, da so tam jetra) - na način, da gre vsa bolečina v hrbet, no, kot bi mela na enem mestu nek kol zapičen čez trebuh v hrbet? Pa neha, ko se hrana prebavi? Je pa pri meni to tko - enkrat na 14 dni, mogoče.