ursa_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Nax ... pa ne sam, da ga imas tud v Ljubljani ... se vec snega imate kot mi!!! Ampak je pa lustn, ja ... dopust (to je najbolj pomembno, kajti cakata me se zadnja 2 tedna sluzbe), cajcki, vroce cokolade, kuhan vin (ga samo voham, ampak je tud super - zgaga), smucisce sicer lahko samo gledam, ampak ga je fajn tud gledat, ... no, zdej mi pa zihr niste vec fous Cojka ... sej mogoce bi prisla, pa mi do zdej se nobena ni povedala kdaj imate sploh srecanje ... sej pravim, da ste me dale cist na ignore ... ursa_p prosim, da takih postov več ne pišeš kot je zgornji, ker drugače te bomo čist zignorirale Jaz bi že tok rada šla na smučišče in ona men zdej o čajčkih pa vroči čokoladi pa dej še o hrani k majo vedno tok dobre pomfrije no Packa! Joj, sem sele zdej opazila, da sem nekaj pozabila napisat ... SVEZ ZRAK ... to je to kar ve pogresate in zarad cesa pride so SRACENJA in ostalih "neumnosti" ... hehehehehehehe. Sicer pa vas lahko potolazim ... po vsej verjetnosti se srecamo cez 4 leta. Danes smo bile v kranjski namrec 4 rr-jevske februarcice 06 ... jah, ce se v ljubljani ne srecamo, se pa v Kranjski ... se srecamo takrat ... hehehehehe. Na SRACJE SRECANJE pa mogoce res pridem. No, do tja je se dalec, ampak ce ne bo nic vmes prislo, potem pridem. Cojka ... itak vse pohvale fotkam ... sej kej drugega ni za pricakovat ... pa tudi meni je ta z rozco 1A!!! Lp
|