Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

prestavila takoj, ko ne bo potrebno več vstajati vsaki dve uri. Itak sta sobi ena ob drugi, samo je pa potrebno iti cez celo stanovanje, da prideš do otroške sobe.
končno sonček po dolgem času(v lj.)
.Štartala sem pa z 52,8 kg.Upam da ne bom imela kakšnega hudega apetita, ker po novem pojem čez dan zelo malo zvečer bi pa kar jedla pa jedla
Potem pa celi mesec nič in šele konec februarja imam pregled pri G.
raste in zavzema čedalje več prostora
. Upam, da čim manj, ker bi se res rada posvetila svojemu možeku in si malo odpočila. Pri meni je v službi situacija ponavadi taka, da čas čisto prehitro mine, tako da vsaj s čakanjem na konec službe nimam težav
Notri sta bila pa potem pridna kot bubici in sta samo gledala na ekran. Je tamala ful dobra, ko se boža po trebuhu in pravi da ima mami jenčka not
Bomo pa dobili še enega divjaka. Pismo, še sreča da je še tako majhen, da se brce še ne čutijo. Ker tale ni bil niti sekunde pri miru. Se je mogla kar namatrat da je vse izmerila in poiskala. Je pa rekla, da je glede na starost kar večji, čeprav potem ni povedala koliko večji. Za spol pa nismo vprašali in tudi ne bomo. No sej moj bi vprašal. pa potem ko je imel to možnost samo pravi, da jaz nočem vedet. in potem ni povedala Je pa vse ok. Tveganje glede na starost je 1:668, oziroma se potem popravi na 1:3338. tako da super