šipek
|
Micla, kolk si faca. Ja, v bistvu je res smešno, ko te kdo vpraša kako si kaj, pa rečeš, da uredu... Če bi pa človek začel naštevati tiste male neprijetnosti pa... Se res počutiš kot največji jamravček! Tudi jaz kašljam že od takrat, ko sem prebolela eno virozo - to je od srede decembra. Upam, da kašelj nič ne vpliva na naše pikice, mene samo to skrbi!? Sem pa nekaj ugotovila - kadar jem sadje, predvsem pomaranče, se mi zdi, da še bolj kašljam. Pa tako si rada naredim sadno kupo, kjer namešam razno sadje in pokapljam še z limonco. Kaj mislite, da je vse to sadje res tako močno špricano? Jaz kupim bio pomaranče in limone, samo vprašanje pa je, koliko je to bio??? Drugače pa sem imela včeraj pregled, na žalost ni naredila UZ, sem pa slišala srček. Jaz mu pravim "vlakec" - joj, kolk je to lepo slišat! Sem si nabavila tudi Angel Sound, samo včasih tako grdo zahrešči, ko ga premikam po trebuščku - verjetno zaradi slušalk in potem se vprašam ali to močno moti pikico, pa raje ne poslušam prevečkrat. Drugače je pa fajn, sploh sedaj, ko še ne čutimo Za seznam: morfologijo imam 25.2.! Mogoče takrat pikica razkrije tudi spol... Lepo se imejte in bodite zdrave!
|